ממתקים ללא גלוטן

shirmek

New member
ממתקים ללא גלוטן

שלום לכולם יש לי חנות ממתקים,והייתי מאוד רוצה להכניס מוצרים ללא גלוטן,במיוחד לקטנטנים כשחוגגים יום הולדת או כשסתם בא להם משהו מתוק....הייתי שמחה אם תוכלו לשתף אותי ולספר לי איזה מוצרים הילדים הכי אוהבים וגם המבוגרים כמובן כדי שאוכל לעשות פינה בחנות לחולי צליאק תודה מראש

irismaya

New member
היי

ראשית, זה מבורך בעיני! כל הכבוד. שנית, לא הזכרת איפה החנות שלך...?! לגבי שאלתך, אצלי בבית הצליאקית אוהבת סוכריות גומי (דובונים נחשים ושאר זוחלים), יש לה געגוע עמוק לרגליסים (לקריץ)- טרם מצאתי ללא גלוטן שוקולדים (כל הסוגים שמגיעים בתפזורת - עם צמוקים, שקדים, קליפות תפוז וכו'), סוכריות על מקל, וכמובן, כמעט ושכחתי סוכריות עדשים (M&M)

shirmek

New member
ראשית תודה רבה

קודם כל תודה על התשובה המהירה...החנות שלי נמצאת בעקרון 2000 מול בילו סנטר..."ממלכה מתוקה" אמרת שהקטנטונת שלך אוהבת גומי..האם מדובר על גומי של TATOO ?,אשמח לדעת גם שמות של מוצרים והחברות שלהן ,כדי שאדע להזמין את המוצרים הנכונים... תודה רבה

d a p h n a

New member
קודם כל, הרעיון של פינה נפרדת באמת מעולה

כל עוד תהיה הקפדה שלא יהיה מגע בין מה שיש "בפינה" לבין מה שאר הממתקים שנמכרים, כי הבעיה בדברים האלה היא תמיד הסכנה של זיהום משני. לגבי סוכריות גומי וכד', קודם כל המוצרים של jelly belly מותרים, וגם חברת כרמית מייצרת סוכריות גומי שמותרות (אבל צריך לבדוק איזה בדיוק). ונדמה לי שבאמת חברת tatoo גם טובה, אבל אני כבר לא עוקבת אחרי מה שמפרסמים כאן בנושא, אז תבדקי אותי.
מבחינת ממתקי שוקולד - m&ms מותרים, כנ"ל סניקרס ובאונטי - אבל לא מארס (שמכיל לתת שעורה). שוב, חברת כרמית מייצרת ממתקי שוקולד שנכתב עליהם במפורש שהם מכילים פחות מ-20 ppm גלוטן, מה שמכניס אותם לתקן המותר לחולי צליאק. מדי פעם חברת עלית גם מוציאה מוצרים שמופיע עליהם התקן הזה (פחות מ-20 ppm), אבל זה לא ייצור קבוע, אז זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו בצורה רגילה.

shirmek

New member
ממתקים ללא גלוטן

תודה רבה על המידע... כמובן שברגע שאכניס מוצרים ללא גלוטן אקפיד מאוד שיהיו בנפרד אם צריך גם אעשה פשוט אריזות קטנות של גומי כדי שלא יהיו במגע עם שאר המוצרים... תודה רבה

ציפ35

New member
חטיפים מותרים

במבה של אסם במבה אדומה אפרופו דובונים ארנבונים פופקו של אסם צ'יפסי של אסם בייגלה ללא גלוטן של אסם ( קיים בכל סופר ) מרשמלו של כרמית טופי של כרמית פופסים של חברת מיה סוכריות שוקולד בשקית של מיה סוכריות ג'לי טבעות של מיה טופי בשקית של מיה גומי של טאטו סוכריות על מקל של כרמית פופ סטאר-פופקורן למיקרוגל **** כל הכבוד על היוזמה -תבורכו !!!

shirmek

New member
וואוו....תודה רבה..

וואווו תודה רבה רבה ...עזרת לי מאוד...אין כמוך תבורכי..

d a p h n a

New member
אוי, צר לי לשמוע.

אני מקווה שאם יש סימפטומים הם יחלפו במהרה ולא יותירו נזק מתמשך. זה מאוד מבאס שבמארס (ובmilky way, שזו המקבילה האמריקאית) יש גלוטן. זה היה החטיף האהוב על חנן לפני הצליאק, ועכשיו אין. מה שכן, הם הוציאו לאחרונה מהדורה מיוחדת שלו בארה"ב שנקראת milky way simply caramel, שממולאת רק בקרמל, בלי הנוגט. על פי מה שנאמר לי על ידי שירות הלקוחות שלהם, הגרסה הזו נטולת גלוטן (וברכיבים לא מופיעה לתת שעורה), והטעם מאוד קרוב למקור. סתם, לידיעת החובבים.

net the jet

New member
דפנה- ראית את הרשימה שבפנים שצרפתי

לפני כמה ימים.... יש עוד איזה סוג של מילקי וואי, ונזכרתי שגם 3 מוסקטירס זה ללא גלוטן - גם שווה
ממתקים

d a p h n a

New member
כן, זו הגרסה בשוקולד מריר

שאותה יש כל השנה, אבל למרות שבאופן עקרוני אני תמיד מעדיפה שוקולד מריר על חלב, ואני מאוד בעד הטרנד של יצירת גרסאות מרירות לממתקים, במקרה של המילקי וואי הם פספסו בגדול. הגרסה המרירה היא עם איזה מילוי לא מוצלח שאמור להיות נוגט אבל טועם יותר כמו איזה מרשמלו לא ברור. ממש טעות. אבל כן, אל תדאגי לחנן, הוא מקבל את מנת השוקולד שלו במספיק דרכים

net the jet

New member
../images/Emo6.gif לא דואגת לרגע. וטוב שאת מספרת, חסכת לי

קלוריות.... ( למקרה שהייתי מנסה... אני מסתדרת טוב עם סניקרס ורייסס )

תיקתקית

New member
../images/Emo10.gif

אכלתי את המארס מיד אחרי שאכלתי Milky way...
חחח, טוב, "מגיע" לי...

שלום shirmek וברוכה הבאה לפורום צליאק ../images/Emo13.gif

ההתחשבות שלך מרגשת -
. נדמה לי שכבר כתבו כאן המלצה על החנות שלך (לצערי, אני לא מצליחה למצוא כרגע את ההודעה). מלבד ההמלצות שכבר נתנו לך כאן, אני ממליצה לך לפנות לעמותת הצליאק לבקשת ייעוץ. הרבה הצלחה בחנות והרבה ממתקים לכ-ו-ל-ם
אמא של הבנים

shirmek

New member
תודה רבה

תודה רבה..ופה כבר אספר כבר את הסיפור שלי..שכבר 15 שנה אני חולמת על פתיחת חנות..תמיד אמרתי או ממתקים או צעצועים והשנה החלטתי שזהו זה הגיע הזמן...וכשפתחתי אמרתי שחשוב לי מאוד שכולם ימצאו את עצמם בחנות שלי,שזה אומר כל מי שרגיש ללקטוז וכמובן חולי צליאק..וגם הכנסתי קצת מוצרים ללא סוכר..בהתחלה רק למדתי את כל השטח של נושא הממתקים בכלל ..עכשיו אני "בעניינים" כמו שאומרים ורוצה כבר לעשות את מה שבאמת רציתי..ובעזרתכם אני מקווה שאוכל לעשות זאת.. מי שרוצה לראות קצת תמונות של החנות..אומנם לא מעודכנות במיוחד..אפשר לרשום "ממלכה מתוקה" בגוגל יש אתר בפייסבוק.. ומי שרוצה לראות את העוגות שלי שגם מקווה להכניס לחנות..יכול לרשום "שירה מקלר" בגוגל אני מודה לכם אתם באמת מקסימים

שרית102030

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

וגם בפתח תקווה יש יבואן ממתקים שנקרא שוקוטרייד. יש לם ממתקים מיוחדים ורשימות מה מכיל גלוטן ומה לא. וגם: אצבעות קינדר (רק האצבעות) שוקולד באצ'י מוצרט ביצי הפתעה של שמחה זה אנחנו (לא קינדר) ויש עוד ממתקים של אותה יבואנית. סוכריות טיק טק בייבי דול מרסי טופיפי מייק אנד אייק טובלרון (חלק מהטעמים) סוכריות גומי טרולי פז וורטר עוד דבר. צריך להיות כל הזמן אם היד על הדופק כי לצערנו, דברים משתנים ויש חברות שמסירות את ההתחייבות שלהם בגלל גורמים שונים. בהצלחה עם החלום

shirmek

New member
צודקת בהחלט..

קודם כל תודה...אני בדיוק בודקת עם שמחה זה אנחנו על המוצרים שלהם..שבקטלוג של הסוכן כתוב ללא גלוטן אבל על המוצר עצמו הם לא כותבים ללא גלוטן...והראתי זאת לסוכן התשובה שהתקבלה היא שלא רשום שיש גלוטן..אך אני לא מוכנה לקחת על עצמי אחריות שבגלל שלא כתוב שאין גלוטן אז זה ללא גלוטן...גם חברת TATOO שמוכרת את הגומי הורידה את הכיתוב שהיה רשום ללא גלוטן..מאחר והפכה את המוצר לבד"ץ ולא ידוע אם יש גלוטן ...הסוכן שלהם אומר שעדיין זה ללא גלוטן... וכך זה ברוב המוצרים הם לא מוכנים כנראה לקחת אחריות ולכתוב ללא גלוטן במפורש... לכן אני בבעיה לא כל כך יודעת מה לעשות..מה שבטוח שמוצרים שכתוב עליהם במפורש ללא גלוטן אביא אבל עם השאר אני די חוששת... אשמח להצעות.. תודה רבה

שרית102030

New member
../images/Emo4.gif הבעיה מוכרת...

בגלל חוק סימון המוצרים חברות כבר כמעט לא כותבות בבירור "נטול גלוטן". ממליצה לך לפנות לעמותת הצליאק. להם יש להם רשימה מסודרת של מוצרים עם התחייבות...

למעלה