ממתק רוסי - שזיפים מצופים שוקולד

Nitzanas

New member
ממתק רוסי - שזיפים מצופים שוקולד

פעם טעמתי ממתק רוסי של שזיפים יבשים בציפוי שוקולד ומאז אני מתגעגעת אליו.
מישהו מכיר את המתכון. ניסיתי לצפות בקרם שוקולד רגיל ולא יצא טוב.
 

bali

New member
מנהל
מה זאת אומרת קרם שוקולד?

אמורים לצפות בשוקולד מומס נטו (מריר או חלב), מקסימום להוסיף לשוקולד כפית או שתיים של שמן קנולה או חמאה כדי שיהיה יותר נוזלי ונוח לציפוי.
 

Nitzanas

New member
תודה. אנסה.

אם כי יש לי הרגשה שמדובר בציפוי עדין יותר
 

bali

New member
מנהל
יכול להיות שהם מצופים בצימקאו

שזה תחליף שוקולד בטעם שוקולד.

עדיף להשתמש בשוקולד אמיתי, וכאמור, אם מדללי אותו קצת עם שמן או חמאה, הציפוי יהיה דק יותר כי השוקולד יהיה נוזלי יותר.
 

bali

New member
מנהל
בשמחה


 

salo22

New member
אם זה היה תעשייתי

אין סיכוי לדעתי שהיה שם באמת שוקולד רציני, האמת אצל הממתקים הרוסיים המצופים לא בטוח שגם על צמקאו הייתי בונה
אבל למה לחפש מתכון ? אני לא מכיר הממתק, אבל אין יותר טוב מלטמפרר שוקולד טוב, בין אם לבן, חלב או מריר, ולצפות איתו פירות יבשים. הניסיון לטמפרר הוא די פשוט, חשוב להשתמש בשוקולד מוצלח לזה וכדאי שיהיה מדחום פשוט לאוכל בסביבה. גם בלי מדחום זו לא בעיה כזו גדולה.
 

Nitzanas

New member
חיפשתי בכל החנויות שמצאתי בת"א

ולא היה.
אם את מכירה אחת כזו, אשמח לדעת פרטים.
תודה בכולופן
 
אני מהקריות, אז לא יודעת כמה זה יעזור לך.

אבל אני יודעת שההורים שלי חולים על זה ויש לנו את זה בבית לרוב.
בד"כ זה באזור של סוכריות במשקל.
 
למעלה