ממ... אמרו לפנות אליכם :)

ממ... אמרו לפנות אליכם :)

תשמעו... בפורום רוחות והעולם הבא שאלתי שאלה... ואמרו לי לפנות אליכם... אז: לפני כמה ימים אני אמרתי תפילה שקשורה במלאכים ומאז נשברו לי כבר 3 כלים... הסבירו לי שעפ"י הקבלה היהודית משהו אחר היה אמור לקרות לי ובמקום נשברו לי בבית כלים, האם זה קשור בתפילה?

RainBird

New member
נדמה לי שקראתי על משהו דומה ב Psychic self defense של דיון פורצ'ן מסופר על שלב שבה היא נחנכה ליסוד האוויר, ובגלל שהיא זימנה אותו לא קשורה דברים פשוט "עפו" לה מהיידים ונשברו- כמויות עתק של פורצלן וזכוכית נהרסו באותם הימים. מה עזר? גירוש של אותם כוחות. בהצלחה!

האמת שאתה צודק,

אני אספר את כל הסיפור מההתחלה: בתחילת השבוע שעבר התעניינתי מאוד בנושא המיסטיקה, וכעבור כמה ימים קראתי סיפורים על רוחות רפראים והעולם הבא (בגלל זה פניתי לפורום רוחות והעולם הבא) ובאותו הפורום בו קראתי את הסיפורים הייתה את התפילה הזו... באותו זמן נורא מיהרתי ואמרתי את התפילה מהר, וכנראה שלא הצלחתי לומר אותה כיאות... התפילה הזו אמרה על מלאכים שהא מכל הצדדים שלי... תודה על הבהצלחה :)

Bastat

New member
היי

מאוד מצא חן בעיניי - "בתחילת השבוע שעבר התעניינתי מאוד בנושא המיסטיקה, וכעבור כמה ימים קראתי סיפורים על רוחות רפראים והעולם הבא.." יפה אך זה מגיע לך משום מקום כאשר אנשים עמלים על החיים האלה חיים שלמים
אני הייתי מאוד נזהרת במקומך לומר תפילות שאני לא מכירה ולא יודעת את היכולת של אותה תפילה. ישנם כל מיני תפילות מכל מיני תקופות בכל מיני שפות - ישנן תפילות מאוד מאוד עוצמתיות.... מה זאת אומרת
- "באותו זמן נורא מיהרתי ואמרתי את התפילה מהר, וכנראה שלא הצלחתי לומר אותה כיאות... התפילה הזו אמרה על מלאכים שהא מכל הצדדים שלי..." אך אני אגיד את זה בעדינות.... - את חסרת אחריות וככה לא מתרגלים מאגיה או כל דבר אחר
אין לך זמן אל תעשי כלום.. או שתהיי מוכנה לשאת בתוצאות...בדיוק כמו עכשיו. אני מאוד מקווה בשבילך שזה סתם משהו שאת יצרת לעצמך בראש ולכן נשברים דברים.... ואני מקווה שלא זימנת בטעות של חוסר זמן.. משהו אחר לחייך..... גם ממני בהצלחה

mb3inh

New member
אני בטוח שאת לא צריכה להיכנס

ללחץ כמעט כל כישוף הפיכך.(עדין לא הגעת לנקודת האל חזור).

Bastat

New member
מותק אני ממש לא בלחץ ../images/Emo6.gif

כמו שכתבת... כמעט. ומה שהיא עשתה זה לא ממש כישוף זו היתה תפילה מסויימת.. לא הבנתי - מי לא הגיע לנקודת האל חזור ?

mb3inh

New member
התכוונתי לשאולת(נוני מאמי מושון).

גם בעינין הלחץ וגם בעינין נקודת האל חזור.

nepthys

New member
מסכימה לגמרי

למרות שאני אפילו חושבת שמאוד סביר שזה סתם בראש שלה או צירוף מקרים. אני גם חושבת שזה מאוד מזלזל מצידה להשתמש בתפילה כשהיא אפילו לא יודעת מה מקורה או מטרתה וכשהיא עושה זאת בבהילות ולא מתוך השקעה וריכוז... זו ממש לא הדרך להחכים וללמוד.

אני...

בכלל לא התכוונתי להיכנס לכל העניין הזה של המאגיה, אף פעם לא התעניינתי בעניין של המאגיה, אמרו לי לפנות אליכם וכך עשיתי.

MetalSinagouge

New member
נשמע כמו Lesser banishing מעוות :)

אני מתקשה להאמין שתפילה בלבד תוכל לתכנת מחדש את מערכת העצבים כך שבאמת יקרה שינוי בבנאדם (וקל בחומר שיותר קשה ליצור שיוני ביקום). לדעתי אמרת אותה בפזיזות "חצי במודע" כדי להרגיש את אפקט "הקריעה של מטריקס המציאות" הכאוס הנורא של צלחות שבורות. מצד אחר יכול להיות שזו השלכה פסיכולוגית שלי :)

למעלה