ממ דיון\שאלה ממ תקראו לזה איך שתרצו!

דנה612345

New member
ממ דיון\שאלה ממ תקראו לזה איך שתרצו!

מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל זה באמת משהו שאני חושבת עליו כבר הרבה זמן ואני בטוחה שגם אתם ורציתי לשאול את דעתכם. אז ככה, אתמול ראיתי סירטון ביוטיוב של MADTV שמי שלא יודע זאת סדרת מערכונים אמריקאית סאטירית כזאת.. והיה שם איזה קטע על קולדפליי... http://www.youtube.com/watch?v=aNo4eHp6mUM למי שאין כוח לצפות בזה אז הנה התקציר של זה: זה כאילו מילים חלופיות לשיר SPEED OF SOUND שצחוקים על זה שכאילו כריס הוא הדבר הכי חשוב בקולדפליי, הוא הדבר המרכזי והשאר הם סתם.. וא יש כל מיני קטעים מצחיקים כאלו שרואים את כל חברי הלהקה,כריס מדקימה וכל שאר חברי הלהקה מטושטשים וכל מיני כאלו.. עכשיו הקטע שרציתי לשאול אותכם זה שלפני כמה זמן ראיתי גם המון שערים של מגזינים שקולדפליי הופיעו בהם ותמיד אבל תמיד כריס מקדימה וזה גרם לי לחשוב ולהגיע למסקנה שקולדפליי בטח יתפרקו בקרוב[ חס וחלילה!] אבל באמת כאילו כריס הוא הMAIN THING בלהקה וזה ממש מעניין אותי לדעת איך חבריי הלהקה מסתדרים עם זה.. וגם רציתי לדעת אם יש ראיונות איתם או משו:S והקטע הוא שבאמת כ-ו-ל-ם שם כל כך מוכשרים וכל טובים במה שהם עושים.. חחח נראה לי סיבכתי אותכם.. אבל הבנתם אותי פחות או יותר?=\ אשמח לתגובות וכאלה.. חח דנה:)

דנה612345

New member
שתבינו

אני התפוצצתי מצחוק שראיתי את הסירטון... אבל זה ממש מגעיל:( :(

Coldplayist

New member
ובכן דנה 61234597925

מתוך מה שראיתי ושמעתי עד כה, הבנתי שחברי הלהקה דווקא שמחים שכריס הוא במרכז העניינים והכל, כי אז פחות מתייחסים אליהם. הסבר לטימטום על פי דבריהם: הם נורא ביישנים, והם מעדיפים לא לדבר. האמת: אם כריס לא היה סקסי, לא היו שומעים על הלהקה. מקווה שעזרתי, דנה 4 עצרת )n!(

דנה612345

New member
חחחח תודהה

וואי ממש תודה למרות שההסבר שלהם דיי דפוק:S אבללל איזהה חמודים שהם ביישניםP: חחח ולא רק כריססס סקסי!!! גם גיאאא מאודדד מאודד:) ושאלה אחרונה.. חח מצטערת.. יש DVD של הופעה חיה טובה שלהם? כי פשוט בחודשיים החאורנים אי הוצאתי סכמוים מטורפים כי הזמנתי מלא פעמים את ההופעה שלהם בVOD חח כבר יכולתי לקנות כרטיב להופעה:p

politik59

New member
יש dvd של live2003 ../images/Emo26.gif

אם לא ראית את ה-dvd הזה, אני ממליצה לראות, ויש שם גם סרט דוקומנטרי, אולי יהיה לך קצת מוזר לראות את ההופעה הזאת אחרי שרואים את ההופעה בויאודי, כי פה כריס קצת יותר מאופק, אבל ההופעה הזאת מאוד יפה.
בקשר להופעה ההיא, אולי את יכולה לבקש מחברים שיש להם מכשיר דיוידי שיכול להקליט שיקליטו את ההופעה ( אני לא יודעת אם זה אפשרי) יש 2 מהדורות של ה-dvd2003 : אחת של דיוידי בלבד ומהדורה אחרת של דיוידי+דיסק cd הנה פרטים ממוסיקה נטו, יש בהמשך תיאור ורשימת השירים. http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=8658

coldplaying

New member
כריס כל הזמן מתלונן על זה שגאי השקסי מקבל את

כל התשומת לב.. :]

politik59

New member
ראיתי את זה, קצת ציני אבל מצחיק...

זה טבעי שכריס יהיה במרכז כי הוא הסולן, והוא אמר פעם ששאר חברי הלהקה לא אוהבים להתראיין ובגלל זה הוא נאלץ לדבר יותר וגם לוידאו של the scientist הוא נאלץ להצטלם לבד, כי הם לא כ"כ רצו להשתתף. הבנתי שהם חברים טובים והרווחים מחולקים ביניהם באופן שווה. בהתחלה כשהכרתי את קולדפליי ב-2003 (לצערי באיחור) ראיתי ב-mtv ראיון ישן כנראה שזה היה אחד הראיונות הראשונים שהיו להם (משנת 1999 או 2000 ) וכריס היה מאוד שקט והמצלמה תפסה אותו "בוהה" בחוסר נוחות, הוא נראה מאוד מופנם ועם הזמן הוא כנראה פיתח יותר ביטחון. כריס הוא זה שכותב את השירים (את רובם, לפי מה שידוע לי) אז זה טבעי שהוא יקבל את רוב תשומת הלב.

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifתקשיבי ככה זה כאילו...

זה לא רק קולדפליי ככה אם תשימי לב.. הוא הזמר בלהקה..וכן איכשהו זה יוצר מצב שהוא כביכול ה"לידר".. אני לא רואה שומדבר מוזר בזה שהוא מקדימה..והמעריצים של קולדפליי יודעים מה כל אחד ואחד בלהקה המדהימה הזאת שווה..ברור שיש עוד אנשים חוץ מכריס.. וסבבה הם צוחקים על זה אני חושבתצ שקולדפליי גם לוקחים את זה ברוח טובה.. לא צריך לעשות מזה עניין לדעתי.

למעלה