ממ היי כולם, אפשר להצטרף?

ממ היי כולם, אפשר להצטרף?

טוב ...ממ האמת שחששתי נורא ..חששתי בעיקר כי הנושא הזה די חשוך בעולם שלי, אני לא מדברת על זה. אני גם לא חושבת שאחרים זה עיניינם המצב המיני שלי, וככה יצא שפשוט תמיד העברתי את זה הלאה, לא פירטתי ולא הבהרתי לאחרים ממש.

אווףף המצב שלי די חריג בנוף כאן, אני א-מינית יש מצב גם א-רומנטית אבל לא באופן קיצוני כי בחשיבה שלי אני כן בעד דברים רומנטים אבל רק בזוגיות ולא סתם, אבל מצד שני אני לא סובלת/מתה בייסורים בלי רומנטיקה, אז אני די באמצע לא א-רומנטית מוחלטת אבל גם לא אובר רומנטית,

אני בת 21 עוד חודש, אני נקבה כמובן, הקטע שלי שלמה לא עשיתי את זה עד היום(בושות!
) זה כי הגוף והנפש שלי לא נותנים לי לעשות את זה מבלי שארגיש רצון פנימי/צורך בקיום יחסי מין, ועד היום פשוט לא חשתי צורך/רצון גופני/פנימי לקיים יחסי מין. אני בטח נשמעת סופר חנונית על גבול הטמטום אבל...כן זה המצב, אני לא יודעת אם אי פעם המצב הזה ישתנה וכן אפגוש מישהו ש"יעורר" בי את החשק והרצון לקיים יחסי מין, אבל אני משאירה הכל פתוח כלומר אני לא מגדירה את עצמי כ-X וגמרנו. אומנם אני בטוחה במאה אחוז לגבי הא-מיניות שלי אבל ........קשה לדעת מה יהיה בהמשך הדרך, וגם אם אי פעם אפגוש מישהו שכמובן אוהב והוא גם יצליח לגרום לי לרצות בזה אז עדיין אני אשתייך כנראה לתחום הא-פור בא-מיניות או דמי...לא יודעת התחום הזה סבוך ומלא הגדרות אז לא נכנס לזה,

בכל מקרה אציין משהו עד לפני מספר חודשיים הייתי בזוגיות של 3 שנים, היא לא הכילה את האקט המיני הפיזי עצמו היו דברים מעבר...לא נכנס לזה, אבל זה היה הסכם ביני לבינו והחלטנו שזה טוב לנו ובייחוד שזה מתאים לו כי הוא היה גבר מיני לכל דבר אבל...זה הסתדר איכשהו, היה לי טוב איתו היינו יותר בקטע של שותפים לחיים מאשר זוגיות רומנטית אבל עדיין השהות עימו הביאה איתה לרוב רק דברים טובים,

אז זהו נראה לי...אבל מה יש לי ידע בתחום ואני מבינה הרבה דברים, אני לא מהבתולים החנונים הגמורים שלא יודעים אפילו מזה גוף האשה(כן יש כאלה) בכל מקרה זה מה שהיה לי להגיד ואני מקווה להשתלב כאן או אפילו חלקית אבל נחמד לראות שהפורום רק עלה לאוויר וכבר התמלא בדיונים ואנשים,

נ.ב, אני לא להכרת!

ברוכה הבאה לפורום

אני רק רוצה להגיד שזה בסדר גמור
אני גם, עד גיל 23 חשבתי שאני א-מינית
ולא היה לי שום רצון לסקס או כל דבר שקשור בו.

עד לפני שבשנה האחרונה התחילה לי ליות תשוקה מינית וחרמנות

ככ שלא הכל עוד אבוד

יש דבר כזה שנקרא בשלות מינית "מאוחרת" {זה לא באמת מאוחר כי אצל כל אדם זה אינדיווידואלי}

אצלי זה קצת מסובך..

תמיד החשק המיני שלי היה נמוך(זוכרת אותו מגיל 10 בערך..) נמוך ברמה של לא יכולה להביא את עצמי לסיפוק עצמי/עם מישהו אחר,

גם המצב הבריאותי די דפק את החשק המיני הנמוך שכבר היה וכרגע "אין" לי כלל חשק מיני, לא חושבת שזה ישתפר עם השנים אלא רק יחמיר אבל..........ימים יבואו ויגידו

Berethor

New member
זה משהו שלא ידעתי עליך

מי היה חושב שהיית כמו א-מינית עד לא מזמן, לייט-בלומר הכי מפתיעה שנתקלתי בא..

את רק בת 21 ויכולה להיות הבת שלי

אני בן 46 . איך זה מסתדר כאן בפורום של אנשים שחוסר ניסיונם
הזוגי והמיני הוא בגיל מאוחר? (את, יש לך כבר ניסיון זוגי של שלוש
שנים, ולא קיימת יחסי מין מתוך א-מיניותך כהגדרתך). נכון לך להיות
כאן?

אתה רוצה שאלך? לא נראה לי ששמו פה

הגדרה של גיל מסויים, גם להיות חסר נסיון מיני בגיל 21 זה מאוחר,

להזכירך אנשים היום שוכבים כבר בגיל 12-11,

לא קיימתי יחסים לא בגלל א-מיניות בגלל שאין לי חשק מיני/רצון פנימי לקיים, אל תדחוף לי מילים לפה

Light18m

New member
יש פה גם יותר צעירים, אני מקווה שתשארי

לדעתי את מוסיפה לכאן.

אני מתנצל. ל...לא התכוונתי לדחוף מילים לפיך.

סליחה.
אני לא מגרש אותך. ממש לא. רק שאלתי.
מקוה שתוכלי להבין זאת.

לא אל תלכי מאמי

גם הוא חדש פה
אז הוא שואל בתמימות למה יש פה צעירים
הסברתי לו קצת על הפורום ויש פה גוון גילאים מגיל 19 עד גיל 46 כרגע

אל תלכי כי יש פה מקום לכולנו

Reyn

New member
שים לב: חוסר נסיון בגיל מאוחר, לא מבוגר.

אני אחראי באופן אישי לניואנס הזה בשם הפורום, ואני יכול להסביר לך מה עומד מאחוריו.

חשק מיני מופיע אצל בני אדם בגילאי העשרה המוקדמים. אצל אנשים שפעילים מינית בתקופה הזו, ועד גילאי העשרה המאוחרים, הבגרות הנפשית מזמינה בעיקר התנסויות קלות-משקל (למרות שיש כמובן יוצאי דופן שמפתחים זוגיות רצינית כבר בגיל צעיר).
לעומת זאת, בסוף שנות העשרה ותחילת שנות העשרים, אחרי שמסתיים גיל ההתבגרות, מתחיל להתפתח אצל רוב האנשים צורך מבוסס יותר במין ובזוגיות. זו בערך התקופה שמתחילים "לספור את הזמן", במרכאות, עד להתנסויות המיניות והזוגיות הראשונות.

שים לב שעד כה דיברתי רק על נטיות ביולוגיות. בנוסף אנשים מעריכים את מצבם ביחס לסביבה, רואים שבגילאי העשרה אפשר להתנסות באופן חפיף, ושלקראת סוף בסוף גילאי העשרה ותחילת העשרים רוב מי שהם מכירים סביבים כבר מתנסה במערכות יחסים זוגיות או מיניות. זה יוצר אצל אדם לא-מנוסה תחושה של חריגות - תחושה מוצדקת בהשוואה לסביבה.

הצורך הביולוגי במין וזוגיות שנצבר לאורך כמה שנים, יחד עם תחושת החריגות בהשוואה לאנשים אחרים, יוצרים אצל אדם לא-מנוסה תחושה ברורה מאוד של איחור או פיגור, גם אחרי מה שנהוג אצל רוב האנשים ובעיקר אחרי רצונות הגוף שלו עצמו.

ולכן הפורום לא פונה בהכרח לאנשים מבוגרים חסרי נסיון (למרות שהם נכללים, כמובן, בקהל היעד), אלא לאנשים מכל הגילאים שמרגישים שהם מאחרים מבחינת הנסיון הזוגי והמיני.

או במילים אחרות: בחורה בת 21 שמרגישה שטרם התנסתה מספיק בתחום, בהחלט שייכת לפורום.
זה שהבחורה הספציפית שמדובר עליה כן התנסתה באופן כזה או אחר, ולא בטוחה שהיא מעוניינת בזוגיות או מיניות - זה סיפור אחר. אבל מבחינת הגיל, היא מתאימה לפורום במאה אחוז.

וואוו. על זה לא חשבתי

אם כי כתבתי בפוסט מקביל "מקוה שתתגבש לה כאן קבוצה של אנשים בגיל מאוחר,כל אחד על פי הגדרתו"
אז אולי אני מצפה לגילאים 40 ומעלה אבל יתכן שעלי להפתח בחן ורגישות למה שקורה סביבי

ממליצה להוסיף בהודעות נבחרות

של הפורום
הסבר מדוייק יפה וקולע!
והוא יכול לעזור לאנשים חדשים שבאים לפה

אני מצטערת, לא חשבתי שזה פורום הכרויות

נו באמת, מה זה רלוונטי שאתה כפליים מהגיל שלה? אני חושבת שהפורום הזה נועד לחריגים מבחינת ההתקדמות בתחום המיני והזוגי.
בחברה שאני חיה, גיל 21 זה חריג. כך גם גיל 19.

למעלה