ממ זוועה- מעקב צמוד

noa08128

New member
ממ זוועה- מעקב צמוד

ולא נתנו לה קצת בגדים בקום איל פו?!!? האמת המבקר צודק...

noa08128

New member
אם

הם היו טיפלה יותר צמודים.. אז היה נחמד. כהה הם סתם רחבים. אבל לא משנה. יש לו הופעות ממש נחמדות ויפות מדיי פעם. במיוחד בגרסת החורף..

מיץ פזי

New member
אווווץ'!!

לא נעים.. רונה, אנחנו אוהבים אותך כמו שאת, גם ב"מכנסי טבחים מיוזעים שאינם מחמיאים לגזרתך, חולצת טי מסמורטטת, פריזורה מוזנחת ושמנונית למראה ותיק מטיילים דוחה יוצרים מראה בלתי נסלח בכיעורו" לא קצת הגזמנו?!

misheani

New member
שמתמלב-

שכל ה"ראויות לשבח" שם באמת לובשות שמלות ועקבים? יופי, "חיננית".

califia

New member
ועד שיורחב הסדק המגדרי

עד תודבר המחלה אנחנו הג'נדרקווירים נאלץ להישאר בארון. מכנסי טבחים ועקבים, שמלות מנוקדות פולקה וקרני ירח שמנוניות. אוח. מיוזעת. נוקס. רוצים קטלוג לנוקס. אג'נט פרובוקטור. תפנימי.

lunna747

New member
אני ממש אוהבת את הטי שירט הזו

אם היא הייתה שלי גם אני הייתי חורשת עליה!!

עליבות...

עליבות של כתבים שכותבים כתבות כאלה. הם כנראה ששוכחים לפעמים שמדובר פה בבני אדם,ושלהלבין פני אדם ברבים [במקרה הזה בתקשורת] עלול גם לפגוע. ורונה נראית מקסימה ושובת לב [לפחות את שלי] תמיד.בכל לבוש.

misheani

New member
חולצה מקסימה!

לקחו תמונה בדיוק כשהיא הולכת ואוכלת משהו, נו באמת, סטופיד פפארציז. אין לעיתונאים משהו טוב יותר לעשות בחיים חוץ מלנסח עלבונות. תמשיכו, אם זה עושה לכם טוב...

DeepThoughts

New member
תנו כבוד ל you are here!

זאת ה-חולצה אני אוהבת את מה שהיא לובשת בתמונה ההיא אופנת רונה.. כאלה אנחנו

מיץ פזי

New member
וואו לגמרי זאת ה-חולצה

נראה לי שגם רונה אוהבת אותה לפי כמות הפעמים שהיא לבשה אותה :) גם החולצה שהיא לובשת בפפראצי המגוחך הזה זאת הכי חולצת רונה.. וזה מה שיפה לה. אני ממש מסכימה איתך "אפנת רונה.. כאלה אנחנו" שהחיננית הזאת (או שמא.. הזה? נראה לי הוא סתם מקנא שרונה, לעומתו, שלמה עם הזהות המינית שלה..
) תיחנק עם כל השמלות שלה.. רונה שלנו יפה כמות שהיא. אבל באמת תפסו אותה בפוזה מוזרה קצת עם הפה.. חחח לא נורא..

DeepThoughts

New member
כולנו אופנת רונה הכוונה

אני תמיד בטישירט וג'ינס, מעולם לא שמלה או חצאית או וואטאבר פוזה מוזרה עם הפה? היא כנראה מדברת מי זה לידה? עדי רנרט? כתוב פסטיבל הפסנתר

מיץ פזי

New member
אני יודעת אמרתי שאני מסכימה איתך

לידה עדי רנרט, כנראה חזרות לפסטיבל הפסנתר כי הוא עוד לא היה...

califia

New member
אילו וריאציות אפשר לעשות עליה?

הנה תרגיל בקומפוזיציה טי שרטס מקוריות במהדורה ממוספרת ימכרו בדוכן שלי בארוע ההתרמה הבא למען לסביות נזקקות, נגד מימון ממשלתי של ניתוחים לטרנסים, בעד החזרת קצבאות הילדים בחזרה לילד ראשון, מטפלת כהוצאה מוכרת, מס הכנסה שלילי לאימהות יחידניות, אי מתן משכנתא להומואים נשואים, ופתיחת פעילויות חברתיות באגודת להט"ב ללסביות. כרגע אין כלום. אני בספק האם אפילו הביגיי עדיין קיים. שמעתי משהו על קבוצת 30 פלוס. לי יש עוד 3 שנים לחיות. יפתחו שערי הגייזמרים לאלתר ! טנצן מאכט פריי, לא, גזונגן? איך אומרים לשיר בגרמנית? יש כמה חולצות פאק ג'נדר, כביסה שחורה, בשר זה רצח, ומשהו לא ברור של קל"ף, קצת דהוי ומשומש, על איזה חבל כביסה, אולי אצל העכברות. לא לצלצל אצלי בדלת. אולי בבית הפתוח. או אצל אחותי. אצל רונה יש רק קרטונז דאונים וביורק פוסט פוסט. כן, לשלוח דחוף בדואר אויר רשום ומבוייל לתיבת דואר עלומת שם בפוסט רסטנט של אייל אוף לסבוס.

למעלה