ממ חדשה? D:

Orush the Best

New member
ממ חדשה? D:

אחריי בערך שבוע שאני רק קוראת כאן את ההודעות, החלטתי להצטרף..חח..[תקראו לזה איך שבאלכן
] ממ קוראים לי אור, בת 16, והתחלתי לראות את הסדרה לפני שבוע בערך... כשהסדרה התחילה בהוט, הקלטתי את הפרק הראשון וראיתי רק חצי כי לא אהבתי, גם קצת פחדתי [
] וגם כל המוות של ההורים של אליינה דיכא אותי |: אניוואי, אחריי כמה זמן הבנתי שיש מישו מממש ממש חתיך אבל עדיין זה לא מספיק משך אותי, עד שראיתי בשבת שעברה שידור חוזר לפרק 17 שהיה בהוט ואמרתי לעצמי שאני חייבת חייבת לראות [הכל בגלל איאן!!!
] , אז השלמתי פרקים ועד יום רביעי סיימתי את כל ה17 כולל פרק 18 שראיתי בטלוויזיה, ואיך לא, התאהבתי והתמכרתי
.. כמו שאולי כבר הבנתן, דיימון\סטפן, בעייני דיימון לוקח.. [: אני חושבת שדיימון זה הדבר הכי גאוני שקיים.. זה דמות ככ גאונית ומושלמת [שלא לדבר על השחקן שמגלם אותה
]... וזהו בעיקרון ... קצת חפרתי
מקווה שזה היה נסבל
הא ועוד משו קטן.. שמתי לב שאתן מדברות פה רק על הפרקים בקצב של ארה"ב שזה קצת חבל לי כי אני עוקבת רק אחריי הטלוזיה ... אז אם ישפה מישהי שכמוני שתגיד חח אני אשמח אם יהיו לי נושאים משותפים אם כמה מכן [: (אני פשוט כמעט בטוחה שרובכן לא תזכרו מה היה בכל פרק בעונה הראשונה.. בטח עבר מלא זמן..) שתהיה לי השתלבות מהירה? D: [סורי על החפירה
]

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!

לי קוראים איילת, בת 18. נעים להכיר! וחח... זו לא חפירה- וגם אם כן, חפירות זה טוב! אז אל תחששי לחפור.
אני מעדיפה את סטפן, אבל אני במיעוט, הרוב כאן מעדיפים\מעדיפות את דיימון (אם אני לא טועה). זה לא שאני לא אוהבת את דיימון, אני מאוד אוהבת אותו, אבל אני מעדיפה את סטפן.

Orush the Best

New member
טנקס D:

ואם חפירות זה טוב אז אני בדרך נכונה, אני טובה בלחפור
וסטפן כזה נשמה.. לפעמים אני כלכך מותפעת מכמה שהוא יכול להיות טוב [בהתחשב בעובדה שהוא ערפד
]

פורום איאן סומרהולדר בע"מ../images/Emo8.gif

ככה אני מרגישה פה ... מזכיר לי שלפורום דמדומים, הייתי קוראת "פורום הסגידה לרוברט פטינסון"..... אז איילת מותק, זה אני ואת(ונדמה לי שהיתה עוד מישהי) נגד כל העולם....
וחוצמזה... אני מתה על איאן כשחקן, הוא מעולה בהבעות הפנים שלו! פשוט כגבר הוא יפיוף מדי לטעמי...

Orush the Best

New member
חח יש בזה גם חסרונות...

לפמעים יש ניחוח באוויר של "מי הכי אוהבת את איאן" חח :)

../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif

אתן כמובן מוזמנות לפתוח שרשורים שקשורים בפול.. (אני מבטיחה להגיב
) זה לא שאני לא אוהבת אותו, להפך!!! אני מתה על הדמות ועל השחקן... -פשוט מעדיפה יותר את איאן

או הנדירות כמוני שהן שוויץ....

למרות שיש לי נטיה לדיימון אחמאחמכיהואפנויאחמאח XD אבל כאילו אני ושב שגם פול וגם הא סקסים באותה מידה כמובן כל אחד בדברים אחרים לדוגמה הקעקוע של פול ♥____♥ והעיניים של איאן *____* הגוף ~הסקסי~ של פול והמבטים של איאן ^^ ועוד הרבה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo245.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

דיימון.....................
מה לעשות שהוא פשוט חתיך הורס!

../images/Emo60.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני איתך בעניין דיימון/איאן
ולגבי הפרקים זה נכון אפשר לפתוח שרשור מתי שמשודר הפרק בהוט(אני פשוט כבר לא ממש עוקבת) ולדבר עליו, כמובן
השתלבות מהירה

Orush the Best

New member
ממ סבבה אז אני אנסה לפתוח :)

יום שלישי יש פרק, אני אפתח שרשור שלו עם תקציר וניראה אם תהיה זרימה, אם לא.. אני לא אמשיך ואם כן.. אני אמשיך ככה כל שבוע.. גם ככה זה עוד מעט נגמר [
] ותודה
הא ותגידי, הציטוט שלך של דייימון בחתימה, מתי זה היה?

../images/Emo60.gifבכייף..אני אשמח ..

אולי זה יחזיר אותי לראות שוב עוד כמה פרקים
והציטוט מהעונה השנייה :)

ליטל022

New member
ממ.. ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאהה אני ליטל בת 18 וחצי ... גם אני רואה בקצב של הוט... אנחנו יכולות לדבר בניינו על הפרקים.. (כמובן פה לפתוח שירשורים וזה..) השתלבות מהירה ומהנה מאמי ליטל :)

lady blah blah

New member
האמת שהיו פה מלא שראו בקצב של הוט,

ולא הצליחו להתאפק אז הן השלימו את כל הפרקים ועכשיו הן רואות באינטרנט :) שזה לדעתי הכי כדאי, כי יש פה מלא ספוילרים בפורום ולי לדוגמא קשה להתאפק..

למעלה