Orush the Best
New member
ממ חדשה? D:
אחריי בערך שבוע שאני רק קוראת כאן את ההודעות, החלטתי להצטרף..חח..[תקראו לזה איך שבאלכן
] ממ קוראים לי אור, בת 16, והתחלתי לראות את הסדרה לפני שבוע בערך... כשהסדרה התחילה בהוט, הקלטתי את הפרק הראשון וראיתי רק חצי כי לא אהבתי, גם קצת פחדתי [
] וגם כל המוות של ההורים של אליינה דיכא אותי |: אניוואי, אחריי כמה זמן הבנתי שיש מישו מממש ממש חתיך אבל עדיין זה לא מספיק משך אותי, עד שראיתי בשבת שעברה שידור חוזר לפרק 17 שהיה בהוט ואמרתי לעצמי שאני חייבת חייבת לראות [הכל בגלל איאן!!!
] , אז השלמתי פרקים ועד יום רביעי סיימתי את כל ה17 כולל פרק 18 שראיתי בטלוויזיה, ואיך לא, התאהבתי והתמכרתי
.. כמו שאולי כבר הבנתן, דיימון\סטפן, בעייני דיימון לוקח.. [: אני חושבת שדיימון זה הדבר הכי גאוני שקיים.. זה דמות ככ גאונית ומושלמת [שלא לדבר על השחקן שמגלם אותה
]... וזהו בעיקרון ... קצת חפרתי
מקווה שזה היה נסבל
הא ועוד משו קטן.. שמתי לב שאתן מדברות פה רק על הפרקים בקצב של ארה"ב שזה קצת חבל לי כי אני עוקבת רק אחריי הטלוזיה ... אז אם ישפה מישהי שכמוני שתגיד חח אני אשמח אם יהיו לי נושאים משותפים אם כמה מכן [: (אני פשוט כמעט בטוחה שרובכן לא תזכרו מה היה בכל פרק בעונה הראשונה.. בטח עבר מלא זמן..) שתהיה לי השתלבות מהירה? D: [סורי על החפירה
]
אחריי בערך שבוע שאני רק קוראת כאן את ההודעות, החלטתי להצטרף..חח..[תקראו לזה איך שבאלכן