ממ.. חשבתי על קונספט חדש

python 4

New member
ממ.. חשבתי על קונספט חדש../images/Emo79.gif

בהתאם לרוח החדשה הנושבת בפורום, אולי במקום לסכם את הפרק במגילות נסכם אותו בחרוזים? הנה - כמה יפה הטריש וזאת אין להכחיש הטריש שאין כמוה מג'נואה עד לגואה לגמרי בלי שום שוני הרגה היא את הטוני עשו לו בדיקת רנטגן ואוי, בכתה המייגן חתכה אותו הליבי אמר לה אל תגעי בי אמרה לו אל תדאג אתה תמות כמו דג ושרון את הקאסי עזבה בבראש וסאסי כן היא היתה בדיכי נשארה עם דודה ויקי ומייגן היא נדהמת וטריש היא קצת נוהמת כן זה טוני במיטה הוא מתחתן איתה אין ספק הטריש בכח דפקה לו את המח ואוי איזו זוועה לא יאומן כמעט שעה טוני הוא לא מת כולם אומרים dammit! וניקי הטיפשה סתומה ורגישה זרקי כבר ת'שפם ולכי chercher la femme סתומה היא כמו דנונה שכחת כבר את רמונה? ומה עם המולך שהתפטר רק בשבילך? אפרופו בראד איזה שאף קתרין דוחפת אף במקומו אני הייתי זורק אותה מהסיטי וג'יל היא המלכה לפול אינה זקוקה יפה היא מכולם אכן מלכת עולם ופול הזה טפשון קח דולר ולישון היה להם קצת ריב ולג'ינה יש תקריב? בכלל זה לא ברור לי מדוע זו ג'ילג'ולי נותנת כך לפול לצאת מבלי ליפול ואוי איזה בידור אצל לין זה הכדור את מריסה היא זנחה כך אמרה היא בשיחה וכריס היא שוב נזכרת בשיחה המדוברת עם מייקל הכוסון אח, איזה פאסון לאחר שעות של שיח נדבר קצת על פתיח היה ויקטור וניקי וניק שקצת בדיכי וגם ויקי המלכה ושרון אשה מוכה ובינם, זה לא אני זה הנוסע השמיני זוהי קאסי כמדומני צריכה היא כמה monney בשביל ניתוח פלסטי אוף כבר די נמאסתי וכך נגמר היום הפרק האיום בו טוני הוא עוד חי יאללה נו כבר די

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif גם אני רוצה לערוך מחקר!

אמנם תחום התזות והמחקרים בד"כ שמור לפייתון, אבל אני עליתי היום על תופעה שהיא אמנם ידועה ומוכרת אך עדיין שכיחה ודי מעצבנת שמתרחשת בג'נואה סיטי. ברוב המוחלט של הפעמים בהן מישהו נכנס לאחד המשרדים, האדם השוכן במשרד כבר משוכנע שהוא יודע מי ייכנס ומתחיל לדבר אליו חופשי, מבלי לטרוח להעיף בו/בה מבט. היום היה זה בראד שביזה את קת'רין כשחשב שהיא המזכירה שלו (אותה היכרנו רק היום) ואותו בראד גם נכנס באותה סצינה זכורה למשרד של ויקטור והחל לדבר אל ריאן רק כדי לגלות שזו בעצם ניקי. לא חסרות דוגמאות, והמנהג הזה החל כמובן אצל ויקטור, שלא טורח להביט לאף אחד בעיניים אלא אם כן הוא ממש ממש חייב. האם זוהי עצלנות לשמה (קרי: אין לי כוח להרים את הראש) או דווקא אנוכיות (קרי: זה לא באמת משנה מי המבקר כשהוא בעצם הגיע אלי)? ומישהו צריך להגיד לברוק שלא עושים כאלה דברים. בפעם הבאה שהוא אורב לג'יל מבעד למראה שלפחות יכסה את הפרצוף עם משהו. יום אחד הוא באמת יגרום למישהו התקף לב.

Dawn12

New member
ואני מנצל"ש - יש סקר חדש! ../images/Emo124.gif

הרבה זמן לא עודכן הסקר השבועי, אך נראה כי בזכות זה יותר אנשים השתתפו בו (21) ולכן התוצאות הן מן הסתם יותר משקפות. למי שכבר שכח, השאלה היתה האם טרישה צריכה להמשיך להפריד בין טוני ומייגן
52.38% (שהם 11 אנשים) אומרים כן לאהבה ולא לטרישה
33.33% (7 אנשים) רוצים שהגברת תמשיך במלאכתה (למרות שעכשיו, כבר אין הרבה לאן להמשיך).
9.52% (2 מצביעים) חושבים שטוני ומייגן לא צריכים להיות ביחד אך טרישה לא צריכה להיות זו שתפריד ביניהם.
4.76% הנותרים שייכים לאדם אחד שכל הדילמה הזאת כלל לא משנה לו/לה. אז מה עדיף? אהבתם של טוני ומייגן או טרישה חסרת מעצורים? הרוב קבע, אבל באופן אישי - אני במקרה הזה עם המיעוט.

אחלה תמונה של טוני ומייגן...../images/Emo45.gif

ובינתיים הם הזוג הכי שפוי ומאוהב באמת בסידרה וחבל שטרישה המרטשת הרסה את זה...
עוד כמה זמן מייגן הענוגה והחסודה עוזבת?

הסקר החדש

ממבט ראות של הצופה האידיאלי (שזה אומר צופה שלא יודע ספוילרים) לפי דעתי התשובה היא שאי אפשר לדעת. let's examine the facts, shall we? 1. טרישה באמת נראתה המומה כשראתה שפגעה בטוני 2. טרישה באמת דפקה רוורס מהיר ומתמיה, מצד שני טרישה (באמת) בלונדינית *שיעול* 3. גם טוני נסע די מהר, למרות שב"הילוך החוזר" של הפרק של אתמול זה דווקא לא נראה שהוא אשם. 4. טרישה שונאת את טוני, אבל האם תרחיק לכת עד כדי כך? Only time will tell

The Abbott Girl

New member
אוףףףףף אין פה ספק בכלל ../images/Emo72.gif

וחבל כי רציתי ספק...! טרישה נכנסה למכונית נכנסה ללחץ התניעה את האוטו ולפני שהיא הבינה מה קורה טוני נכנס בה!!!! כן כן טוני אשם, למה ככה לנסוע מהר באופנוע שלך, לא לימדו אותך שזה מסוכן?! טוני אשם בהכל!!!! במיוחד ב"ניתוח פלסטי" הגרוע שעשו בין השחקן הראשון לשני

dviridit

New member
אשמח להמשיך לחרוז, פיתון. כל הכבוד

לשחר על המחקר שעשית. מסכימה עם זה. צופעה מעבנת למדי.

למעלה