ממ יש פה שירשור הכרות או משהו

תאמת,רוב החברה הוותיקים יודעים הרבה

אחד על השני...... לעומת זאת לא יודעים כלום על החדשים יותר...אז תשפכו מידע ושאלו שאלות :)

ayelet 1

New member
מידע....

אמרתם שאתם לא מכירים את החדשים... אז אני די חדשה..ואני רציתי לציין שוב שאני מתה על הפורום הזה!!! אני חולה על קניות, ובגדים.... אני בת 15 וקצת... אוהבת לעשות קניות, לצאת הרבה ולבלות, ללכת לבריכה, ספורט, מחשב, לדבר מלא בטלפון
, להסתובב עם חברים, ולהכיר אנשים חדשים.... אז, יהיה נחמד להכיר פה יותר טוב אתכם...

1472 rules

New member
אני ממש חולה על האופי שלך

מכל מילה שלך קורנת חוכמת חיים, תחומי ההתענינות שלך מגוונים מאוד ומצביעים על מגוון רחב של תחביבים, ויכולות קוגניטיביות מפותחות ביותר. מי יתן וירבו נערות חכמות כמוך בישראל. את מהווה דוגמא ומופת לבנות עמנו. אם תרצי נוכל לקבוע במקלט של הקניון בו את מבקרת רבות, כיון שאת מספיק חכמה ניגש ישר לעניין, אין צורך לשבת אפילו על קפה. בברכה, בציפיה לתשוקה לוהטת, יוסף מלכיאל.

מה נסגר איתך?....

כן....גם אני חולה על האופי שלך. אופי ביקורתי, ציני ומשתחצן....אפשר לחשוב מה היא כבר כתבה שם יאללה צריך צומי? סובל מחוסר ביטחון? תוציא את זה על מישהו אחר

1472 rules

New member
אני לא

ניתחתי את האופי שלה סתם כך, ניתחתי את המידע הרב שהיא נתנה נראה לי שהאבנחה שלי יותר טובה משלך שנעשתה ללא מידע עלי. אולי אני סתם משועמם וכותב הודעות? או שאני מטומטם? או ציני ושחצן כפי שכתבת? לעומת זאת ההודעה שלה הייתה מפורטת וללא שום ספק נתנה עליה מספיק מידע כדי לנסות לבצע ניתוח קצת יותר טוב. בברכה, יוסף מלכיאל.

ראסמי....מה זאת

הפסיכולוגיה בגרוש הזאת....כולה עשתה על עצמה תיאור קצרצר.....כבר אתה חושב שאתה מכיר אותה כל כך?!!

O Boy

New member
כדאי שתנתח את...

תחביביך, לא? פחחח - "לחמש ולפרק טילים, לחלות בסרטן כתוצאה מקרינה, ולעשות מעשים לא נאותים באוהל המערה (והמבין יבין)" (הכרטיס האישי)

ayelet 1

New member
מה הבעיה שלך?!?!?!?!1

ראיתי את ההושעה שהשארת... ואני לא מבינה אותך.. אולי אין לך חיים ולכן אתה נטפל לחיים של אחרים... אני סיפרתי מה אני אוהבת לעשות... ואני גאה בזה!!!!!! זה שאמרתי שאני אוהבת לעשות קניות ולבלות בקניון מידי פעם.. זה לא אומר שאני אטומה שלא עושה כלום חוץ מזה... אז תרד ממני....ומהר...!

NItzan b

New member
טובבבבב אז ככה...

קוראים לי ניצן אני בן 16(עוד חודשיים בערך 17) אני מכור לקניות ואופנה.....(ובמיוחד לכאוס) והכי חשוב אני גר בקציר...

אוקיי שלומלום לכולם../images/Emo70.gif

אני "נדחפת" לפה בשיא היופי.. אני כמעו עוד פחות מחודש (אהעהאהע) בת 16! אוהפת להכיר אנשנושים.. אוהפת קניות (לא בהגזמות).. אוהפת לצאת (הרבה לאחרונה..)... וזהו עכשיו לדעתי אלא שהם ה"ישנים" שיציגו תצמם לחדשים ככה כולם יכירו את כולם

למעלה