ממ... לא מצליחה לגמור

ילדת 91

New member
ממ... לא מצליחה לגמור

אממ... אני בת 17 עודמעט והתחלתי לעשות סקס (וואו זה נשמע דבילי...) לפני ארבעה חודשים ככה. אממ... עוד לא גמרתי. כאילו... הסקס סבבה לי והכל, אבל לא ממש ממש ממש כיף... זה כיף לי רק בגלל הקרבה לחבר שלי. אממ... מלא חברות שלי כבר גמרו ובאות אליי בקטע של "מה? עוד לא גמרת?! מסכנה..." שכבתי עקרונית עם 2 אנשים בינתיים, בזמנים שונים. עם אף אחד מהם לא גמרתי. מה אני עושה לא נכון?

את עושה הכל נכון ואי אפשר לרדוף אחרי אורגזמות

אל תהיי בטוחה שחברותיך הגיבורות גומרות אולי הן רק מדברות - לאחרונה אני שומעת שבנות אימצו לעצמן מנהגים בניים של להשוויץ בביצועים ולהלחיץ אחת את השניה. האם באוננות את גומרת?

ילדת 91

New member
לא....

אני לא גומרת באוננות. אממ.. למען האמת אני בכלל לא מאוננת. זה לא עושה לי שום דבר...

את עדיין מאוד מאוד צעירה, בעצם רק בראשית

דרכך המינית, ולכן אין לך כל סיבה לדאגה. לנשים יותר קשה להגיע לאורגזמה בהשוואה לגברים ולעתים נדרש זמן וסבלנות. לא כתבת אם את מצליחה להגיע לאורגזמה באוננות, חשוב שתכירי את גופך ואת אזורי העונג שלך. זה חשוב כדי שתוכלי להדריך את בן זוגך איך ומה נעים לך. את יכולה לקרוא ספרי הדרכה בתחום וכך תוכלי ללמוד. אבל זה ממש לא הכרחי כי עם הזמן, באופן עצמאי, דרך ניסוי ותהייה את תצליחי. אם החברות שלך כל כך מוצלחות בתחום - תוכלי ללמוד גם מהן... אגב, האם הן מצליחות באוננות או ביחסי מין? או גם וגם? בינתיים חשוב שתדעי שההגעה לאורגזמה אינה תלויה בקיום יחסי מין מלאים, ההיפך מרכז העונג של האשה הוא הדגדגן והוא לא מתגרה מחדירה אלא במשחק מיני. האם את יודעת שרק אחוז נמוך של נשים מגיעות לאורגזמה דרך חדירה? אפשר להגיע לאורגזמה גם בדרכים אחרות כגון מין אורלי, אוננות ושימוש באביזרי מין לגירוי הדגדגן. קחו את הזמן, מה שחשוב הוא להתרכז בהנאה ובעונג ולוא דוקא באורגזמה.

ילדת 91

New member
בנות לא באמת מדברות על אוננות...

אז אני לא יודעת אם הן גומרות מזה... אני רק יודעת שכמה כבר עשו לי "מה?! חבר שלי תמיד מחכה עד שאני אגמור ורק אז גומר." ... אבל כמה אפשר? כבר עשינו את זה במשך 3 שעות רצופות (מתיש... לא אותי יותר מדי, אבל הוא היה חצי מת אחרי זה), וזה לא קרה... בכל מקרה, תודה על התגובות. יש לי הרגשה שאני הייתי די קרובה בפעם האחרונה, כי זה היה מטריף... תודה לכם=]

קחי את כל מה שאומרים לך בערבון מוגבל

ויותר חשוב, תנסי שזה לא ישפיע על מה שמתאים לך ולחבר שלך. להשתייך לקבוצה של "גומרים" לא צריך להיות בכל מחיר... העיקר שתהנו מהתהליך, האורגזמה היא לא העיקר בהצלחה

למעלה