ממ...מתעניינת

ממ...מתעניינת

אוקיי....אבא שלי מתעסק בכל השמנים וכאלה,ובגללו נחשפתי לעולם המקסים הזה של רפואה אלטרנטיבית. מהתעניינות שלי פה ושם יש לי מעט ידע,כמובן שהוא לא מספיק בכלל. כשאני צריכה לשאול משו אז או שמתייעצת עם אבא או איתכם...ואין לי כוח אליו רוב הזמן, אז עכשיו תורכם! אספתי לי כמה שמנים שלא ידעתי בדיוק את תכונותיהם,ובדקתי באתר של שלוס. חילקתי אותם ל2 קבוצות-אלו שנראים לי טובים לשימוש על העור (השומני אדמומי ומחוצ'קן שלי) -ואל שטובים לי לחילוף חומרים טוב, ניקוי גוף-דיאטה בקיצור אז ככה, cinnamomun champhora clary sage רוזמרין וגרניום מה אני יכולה לעשות איתם,מה מותר לשלב ומה לא? שמנים של בזיליקום וכוסברה, שהבנתי שהם משתנים ומנקים את הגוף..... מה אפשר לעשות איתם? ואחרוןן חביב שעיניין אותי pennyroyal מגביר אינטואיציה ומודעות בכללל... לשים במבער? סתם להסניף אותו? איך הוא יכול לעזור לי? יותר מידיי שאלות..אני יודעת...תודה לכל מי שיענה!@

בקשר ל- pennyroyal

אוקיי....הסבירו לי מה זה..... ניסיתי לעשות מדיטציה עם זה...והיה מוזר..... אני מנסה עכשיו לחלום "צלול", אז חשבתי שזה יכול לעזור....אבל זה רק מפריע להרדם-הרגשתי כל יתוש שהיה בחדר שלי, הייתי מודעת לכל תזוזה בחדר

../images/Emo140.gifפטל האחת והיחידה,../images/Emo20.gif

מרווה-בהירה-clary sage מרגיע גוף נפש עד למצבי אופוריה,ארוטי במהותו. יעיל למצבי היסטריה,דיכאון לאחר לידה,פרנוייה,פחד ועוד. אידיאלי לבעיות נשים החל מטיפול במחזור כואב וגדוש. בנוסף יעיל לטיפול באסטמה,ברונכיט,ועיכול חלש. מרגיע עור מודלק ואדום וטוב לטיפול בעור עדין במיוחד. ואידיאלי למניעת התקפי-אפילפסיה. קינמון-cinnamon ממריץ מחמם,מיועד לעורר במצבי עייפות גוף נפש. מדלל את הדם וגורם להזעה. אנטי-בקטריאלי וטנטי ויראלי רב עוצמה. יעיל נגד טווח רחב של מיקרו-אורגניזים וכן נגד מספר וירוסים. מוציא רעלים מהגוף,טוב לטיפול במחלות כמו שפעת התקררויות זיהומים ויראליים ראומטיזים,שלשול,מחזור לא מאוזן,ופרטיזים במערכת העיכול. יעיל על העור כטיפול נגד עקיצות של דבורים,וצרעות. בגלל עוצמת השמן וריכוזו,אין להשתמש ביותר מ-2 טיפות בתערובת גורם לעלייה של לחץ-דם. רוזמרין-שמן אתרי ממריץ,מחמם מנקה ומטהר אויר ואוירה. מגביר ומבהיר חשיבה. מעניק כוח,מחזק לב,ומשקם רקמות. יעיל למחלות דרכי הנשימה דלקות פרקים.מוריד כולסטרול בדם. אידיאלי למחלות כבד. להפרעות בפעילות כיס מרה. שיקום מערכת העצבים לאחר תאונה,שיתוק,התעלפויות,חיזוק כלי הדם. הפרעות בקצב הלב על רקע פסיכוסומטי. לעור-יעיל לפצעים וכויות,לטיפול בכינים ולטיפולי שיער,ולמניעת נשירה. *מגן מישויות ואנרגיות קשות במבער שמנים. גרניוםמרגיע משקיט מרומם רוח ונפש,אנטי דיכאוני,משחרר מפחדים ומעורר חושניות. יעיל למצבי חולשה הנובעים ממחסור באדרנל. מוריד רמת סוכר . יעיל בעיקר לעור כמכווץ קל וכמחטא לפצעים וטיפול במחלות עור כמו אקזמה,אקנה,עור מודלק ומגורה. מגביר טונוס העור ומגביר לחות לעור. יעיל לנשים לאחר לידה ולהחזרת הטונוס למערכת הנשית. בזיליקום(ריחן) מעוןרר רב עוצמה,מפעיל את האדרנל,יעיל במצבי עייפות וחולשה ,בהרחה בלבד. מנרמל מחזור נשי,מחזק עצבים ויעיל לעוויתות במערכת העיכול.להגברת הזיכרון. *שמן עוצמתי והשימוש בשמן מוגבל ל-2 טיפות במקרה הצורך. כוסברה=גד-השדה. שמן אתרי שעובד חזק על מערכת העיכול ומיועד לעיכול חלש או כואב לחוסר תיאבון,עוויתות בקיבה ובמעיים. שפעת ועייפות. מעורר חשיבה וריכוז מרגיע,יעיל לטיפול ברומטיזים ודלקת-העצב. *השמן חזק ועוצמתי ,לא יותא מ-2 טיפות בתערובת. המשך יום טוב.

למעלה