ממ סתם שתדעו

GaLi LoVe Uri

New member
ממ סתם שתדעו

ראיתי את ליאל כשהיא היתה בפסטיגל הלכתי לאודישנים להיות 'ילדת פסטיגל' ופגשתי אותה... נולדנו באותו יום בהפרש של שנתיים לשתינו יש עגיל באף אני גם שרה וכותבת...רציתי לנגן על גיטרה...אבל השיגעון הזה חלף ממני מהר מאוד יש לנו שיער דומה,אותו גובה בערך,אותו צבע עור ופנים דומות
אגב מה העדה שלה
אני תימנייה שלמה חחח
טוב זהו...היתי חייבת לכתוב את זה פה כי לא מזמן ראיתי אותה בטלוויזיה ונדהמתי לראות כמה דברים משותפים יש לנו... עוד משהו לליאל אם היא קוראת: תשתדלי להשקיע בארץ...לדעתי זה יותר חשוב
ביי

BARSASOS

New member
מאאגנייבבב!!!!!../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif

חחחח...כיפלךךך =]וגם ממני הוא חלף
...טוב, זה בגלל המורה:S

BARSASOS

New member
אההה, ואני לא חושבת שאת צודקת ממש

כי בארץ לא יודעים להעריך אותה!!! את ראית שהיא הופיעה בטלויזיה ובעיתונים ואפילו בהופעה עם הסקורפיוניס..אבל בגלל שהיא צעירה לא ממש מעריכים.. לעומת זאת, בחו"ל היא ממש מצליחה (במיוחד בגרמניה...) ויודעים להעריך אותה בגלל הקול המדהים שללהה!!! אגב, ברוכה הבאה.. אני בר בת 12.

../images/Emo13.gif

מגניב שאתן דומות... גם שיראל מאוד דומה לליאל.. בקשר לעדה שלה- אמה היא חצי מצרייה וחצי תימנייה (דור 20 בארץ), ואביה הוא חצי הודי וחצי רומני. ליאל משקיעה באגרמניה וארצות אירופה,אבל היא לא מזניחה לגמריי את הארץ הקטנטנה שלנו...כל אחד והעדפות שלו.
מוזמנת להמשיך ולהתכתב בפורום..

תתכוננו....מחר זה קורה.. ../images/Emo9.gif

מחר תעלה לפורום "תמונת השבוע" החדשה...

GaLi LoVe Uri

New member
חח כולה תמונה...ובקשר לליאל

אני פשוט לא סובלת רוק..אין מה לעשות...אנחנו כמו שמן ומים! חח קשה לעכל כמה היא דומה לי...יש לנו מלא דברים קטנים ומשותפים וזה מפחיד אותי
ובקשר לארץ...מה יותר חשוב מלהצליח קודם בארץ שבה נולדת
סתם עצה...שיהיה לה ולכולנו

BARSASOS

New member
שיראל? לליאל???

ראיתי תמונה שלה והיא לא נראית בכלללללל דומה לה.. שיראל בהירה לא?

למעלה