ממ עזרה בבקשה

o a k y

New member
ממ עזרה בבקשה

יש לי חולצה לבנה שנשפך עליה טיפה של שמן זית. יש דרך להוטריד את הכתם? תודה! וטיפ במחשבים :)) נגיד ויש לנו תמונה שתמיד כשאנחנו מקליקים עליה היא מוצגת בתוכנת "הצייר" של חלונות. אנחנו רוצים שהיא תפתח עם התוכנה הטובה יותר לתמונות *לדעתי* IrfanView מה עושים? עלינו ללחוץ על הקובץ בלחצן הימני של העבר+ הלחצן shift. אז תופעיה האופציה 'פתח באמצעות..' לחץ שם ותקבל בה רשימה של תוכנות בהן תוכל לפתוח את הקובץ. ביניהם תיהיה גם InfranView שלנו. נסמן אותה ונשים
למטה איפה שכתוב: פתח תמיד קבצים אלו עם תוכנה זאת " (או משהו דומה - אבל זאת הכוונה) וזהו.. מעכשיו רק עם InfranView!

love88

New member
הסרת כתם על חולצה. אני משתמשת

בספריי סנו נגד כתמים. עם המברשת למעלה. אבל מה, אני מרססת את החומר משני צידי הבד, נותנת לזה זמן ואח"כ ללא הברשה, מכניסה למכונת כביסה. עד היום כל הסרת הכתמים הצליחה לי בהצלחה

psa

New member
הסרת שומנים קר ,מתיזים על הכתם

ותכף מכבסים. -יש השיטה הקובנציונלית:לשים קמח/טלק על הכתם וזה אמור לספוג את השמן. להניח לזה זמן מה .לאחר מכן לכבס.

אבא אסא

New member
../images/Emo45.gif מסיר שומנים קר-בינתיים

הוכחה כדרך הכי טובה להסרת הכתם.

psa

New member
תודה על הטיפ עם בתמונות אך,

ישנן מספר תוכנות טובות שמתאימות לפתיחת תמונות. לכן,כל אחד עובד עם התוכנה המתאימה/נוחה וכד'. יום נפלא

o a k y

New member
../images/Emo51.gif ולגבי התמונות..

כתבתי ש-Infran View היא התוכנה הנוחנהלי, כל אחד יכול להשתמש בעל תוכנה שנוחה לו.. כמו PSP וכו'.

למעלה