ממ..

ממ..../images/Emo223.gif

הפורום הזה גרם לי להיזכר בהרבה סדרות.. ורציתי לדעת אם יש דרך להשיג פרקים של אני חולם על ג'יני או סמנתה במקרה? אני זוכרת שבהתחלה ג'יני עוד היה בשחור לבן.. והסרט החדש שעשו לסמנתה די איכזב אותי.. אני ממש מתגעגעת לסדרות האלו ועוד משהו שנזכרתי - גולשים בזמן.. הולכים להחזיר את זה לערוץ 6 מתישהו? או שיש דרך להשיג את זה [גם אם זה דרכים שאסור לדבר עליהם פה דברו איתי במסרים..
] אף פעם לא יצא לי לראות את הסוף של זה ;[

luda88

New member
יוו גולשים בזמן... ../images/Emo2.gif

איך זה נגמר בסוף? הם חזרו מתישהו הביתה?!

Double U

New member
ממש לא...הסוף הוא...../images/Emo58.gif

שנוצר מעבר בין העולמות, ורמי לוקח סיכון וקופץ. ככה נגמרה הסדרה

כנס... ../images/Emo58.gif

-=(ספוילר רציני למי שעדין רואה את הסדרה או שרוצה לראות אותה ! ראו הוזהרתם!)=- למעשה, החבורה הגיעה פעמיים הביתה למיטב זכרוני. בפעם הראשונה היה להם ממש מעט זמן להיות בעולם הזה (כידוע, אם הם עוברים את הזמן המוקצב הם נתקעים בעולם ל19 שנים או משהו בסגנון) וברגע שקווין ראה שהדלת של השער שלו לא חורקת הוא הבין שזה לא הבית שלו והם עזבו את העולם. שניה אחרי שהם עזבו שמעו את אמא שלו אומרת שהיא בדיוק תיקנה את השער... בפעם השניה, הם מגיעים לעולם-הבית ומגלים שהוא נכבש ע"י הקרומגס. מרגע זה המטרה שלהם היא כבר לא להגיע הביתה אלא למצוא נשק כדי לחסל את הקרומגס ולהחזיר את עולם-הבית לבני האדם. מרגע זה גם הסדרה מתה לדעתי... בכל מקרה התוכנית הסתיימה בפרק שהם מגיעים לעולם שבו הם ממש סמלי הערצה דתיים. הם ניגשים אל כהן הדת הראשי של הגלישה שעוקב מבעוד מועד אחרי המסע שלהם. הוא מזהיר אותם שבגלישה הבאה כולם ימותו, בסופו של דבר החבורה נשארת ורק רמברנדט (היחיד ששרד הסדרה מתחילה עד סופה) מחליט לגלוש הלאה. פה למעשה מסתיימת הסדרה. סוף מאוד סתום לדעתי...

luda88

New member
אני בת ../images/Emo3.gif

ותודה
כן אני זכרתי שהם חזרו הביתה ואז האמא יצאה.. איזה באסה זה היה
רגע ומה קרה לאיך קראו לו.. קווין? ולבחורה עם השיער הקצר?

quiet as water

New member
תאמת אותי הסדרה בילבלה לגמרה

אל תבינו אותי לא נכון אני הייתי מכורה ... אבל , מרוב העונות שהיו... והשחקנים שהתחלפו... .... הבחורה עם השיער הקצר מתה לא ?? או שהשאירו רק את המוח שלה ?!

וייד

היה סיפור עם רמי..הם נכלאו בכלא של הקרומגס ואז לקחו הם איימו על רמי שהם יקחו אותה לאנשהו אם לא יגלה להם משהו (חח אני ממש זוכרת הכל אה?) והוא לא האמין להם אז הם לקחו אותה , ולא היה ידוע אם היא מתה או לא. אחרי זה בעונה האחרונה אם אני לא טועה היא הופיעה בתור מחשב של הקרומגס (זה היה עצוב) ורמי רצה להישאר איתה כי הוא הרגיש רע אבל היא גרמה לו לגלוש עם האחרים.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני התבלבלתי כ"כ עד שבסוף

פרשתי
מתישהו אפילו קווין נעלם, לא? אם הסוף הוא כמו שסיפרו פה- באסה

נראה לי ראיתי את הפעם השנייה../images/Emo223.gif

זה כשהם הגיעו והבחורה שהייתה איתו [אמ.. מגי?] לא יכלה לנשום ואז הם גילו שהשתלטו על העולם שלהם.. זאת הייתה סדרה יפה..

luda88

New member
יאא מגניב../images/Emo70.gif

תודה
איזה סוף מעפן חח.. אני זוכרת את זה... אני רק לא זוכרת מי זה הגבר שם...

למעלה