מן הסתם כבר נדון כאן אך בכל זאת

מן הסתם כבר נדון כאן אך בכל זאת

אני רוצה לטחון גרגרים בבית , לקמח. חומוס, מאש ועוד. באיזה מכשיר ניתן וכדאי?
האם מטחנת קפה תעשה את העבודה ? איזה גודל? למי יש נסיון בכגון אלה?
תודה מראש
 
אולי מישהו מכיר?

1. מטחנת קמח וונדרמיל .תוצרת ארה"ב. בנויה גם למשימות גדולות ומסוגלת לטחון כ 45 ק"ג בשעה !!


2. [מטחנת קמח KOMO XL]
מטחנת קמח KOMO XL .עשויה עץ אשור ומצוידת במנוע חזק. מטחנה זו תתמיד איתך הרבה שנים והיא מסוגלת לטחון מגוון עצום של גרעינים !


3. [מטחנת קמח KOMO 21]
מטחנה ביתית,קטנה אך בעלת יכולות גדולות. תטחון עבורכם 100 גרם של קמח בדקה במגוון רמות של טחינה ( גסה /עדינה) .
 

ziteli

New member
אני טוחנת בבלנדר ייעודי (לקמח) של ויטמיקס. לא נסיתי קטניות

אך לא רואה סיבה שלא יעבוד
 
למעלה