מן העיתונות...

i love lucy

New member
איזה איש מטומטם!!!

שימות כבר! ראיתם את כל התגובות...? מי הדפוק שמנסה לרדת על הביטלס הא?!?! הם היו הלהקה הכי מצליחה בעולם בתקופתם!!! ובישבילי ובשביל עוד המון אנשים הם עדיין נמבר 1!!!!!!! (או נמבר 9???) חחח המבין יבין!

The Mad Hatter

New member
תגובותי...P:

למרות שהכתב השני (זה שאוהב את הביטלס...*_*),לדעתי, נימק את עצמו בצורה הרבה יותר משכנעת (האם יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני לא ממש אובייקטיבית?), יש משהו בדברים של הכתב הראשון...כלומר, אני מאד נהנית להקשיב לאלבומים של הביטלס בתקופה שלפני rubber soul (ובתקופה האחרונה יותר מתמיד. אני כרגע מכורה קשות לwith the beatles), בתקופתם הם היו, בערך, להקת פופ. כלומר, יש להם את הייתרון על להקות פופ בימינו שהם מנגנים בעצמם ומחברים את רוב השירים בעצמם (חוץ מחידושים פה ושם), אבל...בכלליות, אולי אני אוהבת את השירים המוקדמים רק כי הם קלאסיקה? כי בתקופתם הם היו מין סוג של בקסטריט בויז משוכללים (ואני לא מדברת על התקופה המאוחרת יותר). ובעצם, זה חלק מהיופי, לראות שהם התפתחו מלהקת בנים די רגילה בתקופתם ללהקה שבאמת שינתה את פני המוזיקה... אז מה בעצם ניסיתי להגיד...? P: >_< *

בואו נתערב שהוא לא שמע אקורד.../images/Emo109.gif

"הם לא באמת מורדים". הלוו?להתעורר? זה לא חבורה של צעירים ארגנטינאים בני 15, שמנסה להיראות מורדים וקוליים. הביטלס עשו מה שבראש שלהם, לא בשביל לקבל תדמית של "ילדים רעים" או משהו אדיוטי כזה, אלא פשוט כי הם רצו.

Miss CB

New member
הא...

בתצוגה מקדימה הראו שזה עובד

חחח..עכשיו כבר אי אפשר..../images/Emo72.gif../images/Emo186.gif

פעם היה אייקון כזה של חזיר, ולכמה שעות הייתה בתפוז תקלה והיה אפשר לעשות את כל האייקונים שהיו אי פעם בתפוז אם מוסיפים קובץ. עכשיו זה תוקן ואין אותם יותר..

דקלה9

New member
ואגב- בקשר ל- YNet

תודה רבה לגרמה ובעיני העובדה ש- 98 איש הגיבו לכתבה ורובם המוחלט בצד שלנו פשוט מדברת בעד עצמה...

מאור 87

New member
but it's in english!! ../images/Emo12.gif

על המאמר אבל.. it's in english..
ובקשר למאמר של ynet, אני לא מסכים איתך. כי קחי בחשבון שרוב האנשים שנכנסו לכתבה הזאת הם מראש מעריצים של הביטלס, או לפחות כאלה שאוהבים את המוזיקה שלהם, ומכאן שהתגובות על המאמר לא תשקפנה את דעת כלל המאזינים של הדיסק.

דקלה9

New member
מאור היקר

בזכות הביטלס למדתי אנגלית, אז קח את זה לחיוב. בעניין Ynet- זו הכמות של האנשים שהלהיבה אותי ואם תקרא חלק מהתגובות תראה שיש שם גם מי שלא מסכימים איתנו.

למעלה