מן שאלון קטן :S

breezerlemon

New member
מן שאלון קטן :S

שם- גיל- מאיפה? תיכנונים להמשך השבוע? משהו נחמד שקרה לכם? השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: המלצה על דיסק כלשהו- משהו להגיד לעולם?

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם-צליל גיל-16 וכמה חודשים מאיפה?באר שבע תיכנונים להמשך השבוע? המשך? יש שבוע חדש... אממ ללכת לחברות, ולאדעת מה עוד משהו נחמד שקרה לכם? מפגש, הופעה של מאיר בנאי
השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: למרות הכל
המלצה על דיסק כלשהו- דנה עדיני-Big Girls משהו להגיד לעולם? שילה פרבר מלכה

hkatsman

New member
אדגעחךדלעךעחדךעלחךדגלחלךדגעדגךלדחגעך,

שם- כצי המסוקס גיל-15.2345234523 מאיפה?פ"ת תיכנונים להמשך השבוע? השוב נגמר בייבי אבל מחר מסיבת הפתעה לאור משהו נחמד שקרה לכם? לא קורים לי דברים נחמדים השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: אני עכשיו אוהב את טמפון אבל גם למרות הכל בן של עז. המלצה על דיסק כלשהו- המממ David Bowie-Ziggy Stardust משהו להגיד לעולם?אנייייייי שונאאאאאא משציםםםםם

l i o r a n g e

New member
^%$#%^&&^%$#

אני רציתי להמליץ על הדיסק הזה אבל לא עשיתי זאת כי יסכלו אותי פה, יש לך ביצים

בלאט...

שם-עידן גיל- 18 ו... מאיפה? מושב ליד אשקלון תיכנונים להמשך השבוע? למרוח את המשחה על הקעוקע החדש ולעבוד (3 שבועות לגיוס...) משהו נחמד שקרה לכם? עשיתי קעקוע השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: טמפון עם דם המלצה על דיסק כלשהו- 14 אינץ' חותך הכל משהו להגיד לעולם? הפיתרון בדימונה **מצורפת תמונה של הקעקוע כדי להשוויץ**

gogetterrr

New member
אאאא

שם- עופר גיל- עוד מעט 19 (איזה גיל משונה) מאיפה? ראשון לציון תיכנונים להמשך השבוע? צבא.. משהו נחמד שקרה לכם? הייתי בפאב שאף פעם לא הייתי בו =] יותר נחמד מזה.. השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: שוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המלצה על דיסק כלשהו- אין לי :| משהו להגיד לעולם? מסטיקים O2 בטעם תות זה הדבר הכי טוב שהמציאו

טוב

שם- טל גיל- מאיפה? תיכנונים להמשך השבוע? משהו נחמד שקרה לכם? השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: המלצה על דיסק כלשהו- משהו להגיד לעולם?

יופי,זה נשלח בלי שכתבתי כלום(כמעט)

שם- טל גיל- 17 אפשר לומר מאיפה? ירושלים תיכנונים להמשך השבוע? מתמטיקה. משהו נחמד שקרה לכם? ים ועוד כמה השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: ככה מפנקים המלצה על דיסק כלשהו- אין לי כוח לחשוב משהו להגיד לעולם? מתמטיקה זה מהשטן

אלללה סולחה../images/Emo194.gif

שם
קרן גיל
18 וחצי מאיפה
תל אביב תיכנונים להמשך השבוע
לעבור תאוריה^^ משהו נחמד שקרה לכם?
מפגש
ויום הולדת של חברה ^.^ השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא
פולנים המלצה על דיסק כלשהו
בגלל זה היום הולדת של פורטיסחוף אז..נמליץ על דיסק שלהם.
כשהגיטרה מנסרת את הלילה
משהו להגיד לעולם
חוחו :]

Anuerysm

New member
יחי הגזר המסטול!

שם- גידי גיל- 16 מאיפה? סן פרנסיסקו תיכנונים להמשך השבוע? הופעה של כריס קורנל משהו נחמד שקרה לכם? כלום השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: טניס המלצה על דיסק כלשהו- Audioslave משהו להגיד לעולם? משצים בני זונות

breezerlemon

New member
במחשב של אחי \:

שם-דנה גיל-16 מאיפה? תל אביב תיכנונים להמשך השבוע? אני עושה מה שבא..בטבעיות..חח משהו נחמד שקרה לכם?הסופגי זיעה שלי הגיעו לחנות וקניתי!=] השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא:מסעדות דגים המלצה על דיסק כלשהו- הפוסי של לוסי-צב 8 משהו להגיד לעולם? הדיסק של היהודים עומד לצאת ומי הולכת לקנות אותו? לה לה לה D: וNOFX רולז [:

l i o r a n g e

New member
פצפצים../images/Emo23.gif

שם-ליאור גיל-כמעט 14 מאיפה?ממצפה רמון תיכנונים להמשך השבוע?אממ.. לישון משהו נחמד שקרה לכם?זאק
השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: קשה לי להחליט. היום אמא שלי אמרה שהם חבורת אפסים. המלצה על דיסק כלשהו- אני אמליץ ויסכלו אתי באבנים. משהו להגיד לעולם?ככה מתחילים שבוע >>

קימי גיבלר

שם-רועי גיל-18 מאיפה?רעננה תיכנונים להמשך השבוע?לאכול השיר הכי טוב של אינפקציה לדעתכם האישית הוא: שתיל המלצה על דיסק כלשהו- מכונת הזמן-משינה

למעלה