מנבטה חשמלית

מנבטה חשמלית נוחה יותר ממכאנית(ידנית)

בחשמלית ההשקייה נעשית אוטומטית כל כמה שעות/פעמים ביום ללא מגע יד אדם מה שגם תורם ליותר ניקיון ופחות חשש מחיידקים שייפגעו בנבטוטים/נבטים. סתכל באופק חדש אותו יבואן שמביא את הבלנדר החזק ויטה מיקס,מביא גם שני מנבטות חשמליות מצוינות,האחת עולה 635 והשניה המקצועית יותר עולה 1250. http://www.newhorizon.co.il/store_new/כלים-למטבח-בריא/מנבטות-וזרעים-להנבטה/מנבטה.html כמובן הכי חשוב מה אתה צריך(ולא מה אתה רוצה או יכול וכן הלאה,למרות שאפשר אם אתה רוצה אבל אם אין צורך חבל על הכסף). סתכל גם בתכונות ופונקציות שיתאימו לצרכיך. די בטוח שמביאים גם לצפון ויש להם כנראה חנות באיזור הצפון.

באופק חדש המנבטה החשמלית חסרה במלאי :(

באתר של אופק חדש כתוב שהמנבטה חסרה במלאי. ניסיתי לתפוס אותם טלפונית ולא הצלחתי. ניסיתי גם בקיבוץ אלומות גם חסר. יש לך עוד רעיונות, היכן ניתן לרכוש מנבטה חשמלית?

כנראה יש ביקוש עקב הגברת המודעות למזון בריא

טרי וחי. לא שמתי לב שזה אזל,עימך הסליחה. לא מכיר מקום אחר איכותי,כמו אופק למשל,אבל תנסה למצוא אולי תמצא בנט באיזה אתר.

eyalhaifa

New member
יש לי מנבטה חשמלית למכירה

חבר הביא לי מחול אחת גדולה יחסית,אך לא השתמשתי בה הרבה זמן כי אין לי הרבה מקום... אם מישהו רוצה אמכור בזול (יש בה מקום לחמישה מגשים ואפשר לעזוב לבד לכמה ימים) אלי ספיר 054-4213151 מגע בקצב הגוף מטפל גוף נפש www.elisapir.co.il/

גם אתה מהמשכימי קום?../images/Emo199.gif

איך משתמשים במנבטה חשמלית? הסבר פרט ונמק, ואלי גם תמונה

eyalhaifa

New member
תמונות

כמו תמיד שירי יקרה :) יש לה כלי קיבול למים לכמה ימים וזה מחובר לחשמל כולל טיימר ועובד במקטעים צירפתי תמונות

ביררתי בשבילך,דיברתי איתם בפון וזה יגיע

אחרי החגים,תנסה עוד שבועיים שלוש בערך להתקשר אליהם.

למעלה