מנגה פרק 233

Mugen bla

New member
מנגה פרק 233 ../images/Emo58.gif

בלה בלה בלה עכשיו זה בסדר- וואי כמה דברים משוגעים מתחילים עכשיו :) קובו לא מאכזב .. אורוהרה נלחם והארנקר השאנן קופץ עליו כמו משוגע. הארנקר שנכנס לתוך השער של סול סוסייטי :O אני חש שהזקן ילחם בו :p בקיצור הפרקים עכשיו פרקים מעולים..

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

אוריהימה הולכת להתפגר, אלא אם כן מישהו יבוא לעזור לה בזמן. o.o אולי רוקיה תקפוץ מאיפשהו ותציל אותה. בכל מקרה, יכול להיות ממש מעניין אם שדה הקרב יעבור לסול סוסייטי. איך לעזאזל אולקוויולה נכנס לשם ולמה? o_O (יהיה מצחיק לגלות שהוא נתקע במעבר הזה בדרך לסול סוסייטי. XDDDD
אבל בטח יש סיבה אחרת לכך שהוא עמד שם). ומה נסגר עם האראנקאר המסומם הזה? XD אני ממש אוהבת אותו. נראה מה אורהארה יעשה לו. ולופי (אלוהים, אז כך קוראים לו. X.x) הוא כולו טנטקל פורן מהלך. כאילו, 'ממ, ראנגיקו, את כזאת סקסית' *עושה פאוור אפ לאחד הטנטקלס שלו* והדבר שהציל אותה לא נראה קצת כמו ה...דבר הזה שיש לצ'אדו על היד? o.o גם הוא היה שם, או שזה סתם אורהארה עושה דאווינים?
... mmm, ii chapter

Hinamori

New member
האראנקאר המסומם מפחידדדד.../images/Emo181.gif

מה נסגר. ;;

Hinamori

New member
הוא מפחיד!../images/Emo181.gif

הלוואי שיאמי יחליט שבא לו להרוג אותו, אומשו.

../images/Emo204.gifבבקשה אל תכתבי דברים כאלה

בכותרת. דבר ראשון זה נחשב כספויילר, וכשזה בכותרת אי אפשר להמנע מזה... ודבר שני, זה ממש עושה חשק לקרוא את המנגה, ואני בגמילה <.<

Hinamori

New member
מה? מה ספויילר?../images/Emo181.gif

אנשים שקוראים את המנגה יודעים מה זה אראנקאר? וגם אם הם יודעים, מה ספויילר בלהגיד שזה מפחיד אותי? מה כבר סיפרתי? ==;

Hinamori

New member
מה? מה ספויילר?../images/Emo181.gif

אנשים שלא קוראים את המנגה יודעים מה זה אראנקאר? וגם אם הם יודעים, מה ספויילר בלהגיד שזה מפחיד אותי? מה כבר סיפרתי? ==;

heartnet

New member
זה באמת קצת ספוילר

למי שלא מכיר את המנגה. אבל לא נורא, רק תיזהרי לפעם הבאה :)

../images/Emo204.gifכמו שציינתי

דיברת על משהו שעדיין לא הגיע לאנימה. טכנית, זה ספויילר. אבל זה לא מה שהפריע לי, מה שהפריע לי זה שתגובה כזאתי ממש עושה לי חשק לקרוא את המנגה, ואני לא קוראת אותה כבר 7 שבועות. זה מספיק קשה גם בלי הודעות כאלה, ולכן אני מבקשת אם תוכלי להפסיק איתם P:

ketty the sheep

New member
הוא קוצ'י ../images/Emo23.gif

אני לא מבינה מה מפחיד בו, בא לי לחבק אותו! ;;

marinaaa

New member
אני כל כך../images/Emo110.gif ../images/Emo58.gif

רוצה שהפילרים ייגמרו כבר. העלילה ממש מתחילה להשתפר ואורהארה הולך להראות לנו משו משו!!@# אוי ויי האוריהימה הזאת. שמישהו יציל אותה, כאילו באמת. או שאולי פתאום אישידה יצוץ משום מקום ויציל ויילחם?#4הא? סתסתם אל ת'יחסו

Fay Wood

New member
!!!11111@#$@#%%$^*& ../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

אומג. אומג. אומג. *הולכת להרגע בפינה* האראנקאר הזה מפחיד. שמישו יאכל אותו.

cRitiCaL KitTy

New member
הוו../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

האראנקר החדש כלכך חמוד! הוא אכל שפריריתOם ומה לעזאזל הלך שם עם אורהארה? לי אישית זה נראה כאילו הוא ינסה לאכול אותו... אחרת למה לו פתאום להתחיל להלחם?... אחלה פרק

השמלאני

New member
אהבתי מאוד את הפרק

נחמד מאוד מראה שייקרו טונה דבראים מאגניבים בעתיד!

למעלה