מנגה פרק 294

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

אפשר לדעת מה קורה כאן? Oם אישידה רנג'י ונל הובסו OO" ובלי לדבר על איצ'יגו שבמצב לא כל כך, אההםם, טוב.. מעניין לאן העלילה תמשיך מכאן והלאה.

burhtk1

New member
אוי נו ~_~" ../images/Emo58.gif

איזה טיפשון אני.. זה היה פלאשבאק \: לול. וחשבתי שאיך קוראים לו מספר 8 הרג את רנג'י ואישידה בגלל שהוא היה נוכח לתבוסת נל בפלאשבאק..

JeeChan

New member
פרק סביר פלוס ../images/Emo58.gif

היה מעניין לראות קצת מה קרה בינו לבין נל, נל מגניבה 3> אבל שוב לא באמת קרה משו חשוב בפרק. נראה אם פרק הבא היא תנצח או תפסיד.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo69.gif

נו באמת בגלל שובניזם? כל זה רק בגלל שובניזם? בחייאט רבאק, מה הטמטום?>___>'' פרק חביב, לא יותר, לקח לי קצת זמן להבין שזה באמת פלאשבק ס.ס' אבל טוב נו, לראות את נל עם הבגדים המקוריים זה יפה D: היא באמת יפה עם הבגדים המקוריים שלה =)[למרות שהם בטוויסט עצבני XD] בכלמקרה, נקווה לטוב, לא יותר >_>'

חביב ../images/Emo58.gif

פרק נחמד שכזה. נל היתה ממש חמודה פעם... ולפי איך שזה נראה שני היצורים שתמיד הלכו איתה קודם אמורים להיות ברמה לא רעה בכלל אם הם היו הארנקרים של נל כשהיא היתה אספאדה... נראה לאן זה יתפתח. אני רוצה הולואיצ'י :D

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד... נל 333333> טוב היא רישמית הדמות השניה הכי אהוב עליי בבליץ'!. והנויטרה הזה זבל.. שימות כבר.. =\ ממש צמד חמד הסזייאל הזה ונויטרה.. שניהם צריכים למות!. ואממ מעניין אז אם לפני מה שקרה הייתה לשני העוזרים של נל צורה של בני אדם.... ואיצ'יגו כזה לא חשוב.. XDDDDD

Noya Nyan

New member
לול ../images/Emo58.gif

נוייטורה שונא נשים! XDD (נו, באמת, כולנו יודעים שיש לך קראש על נל, נוייטי~ D< ) סזאייל היה כלכך חמוד כשהוא היה צעיר יותר ^__^" העבר של נל היה דיי צפוי. היה צפוי שהיא נלחמה בנוייטורה והוא זה ששבר לה את המסכה והעיף אותה מהואקו מונדו. אבל זה היה מעניין לראות שפאש ודודונצ'אקה היו פעם הפראקשיון של נל. אני חייבת להודות שנל אכן מגניבה כשהיא לא חצי ערומה P: אז, יופי, יודעים את העבר של נל. אפשר שהקרב הזה יגמר כבר?! >_>" איפה אולקי. >: איפה רוקיה. >: דרך אגב, שמתם לב שקובו ממש גרוע בשמות הפרקים שלו?! XDD "if you call me beast, kill you like temptest" מה. לעזאזל. ?!?!? XDD

למעלה