מנגה פרק 297

ShimiChan

New member
מנגה פרק 297 ../images/Emo58.gif

קנפאצ'י, אין צורך להגיד יותר. א כן! וברוכים הבאים לקרב עם הכי הרבה פלוט טוויסטס בסדרה, WELCOME!

Tiger Eye16

New member
גם אתה לא יכול לחכות לפרק מחר הא?.. ../images/Emo58.gif

KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קנפאצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך כל כך כל כך כל כך מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קובו.. אני סולחת לך על הכל.... אני פשוט מעריצה אותך!!!!!!!! אני לא מאמינה.. עד שהרואו לא יצא,לא הסכמתי לפתח תקוות,ואמרתי לעצמי שהתמונות מזוייפות והכל.. אבל לא!! זה אמיתי!!!! קנפאצ'י הגיע!!! ועצר לטסלה הזה את הרגל!!! כלומר הוא אמיתי! ולא קנפאצ'י פנימי כמו שפחדתי!!!!! KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! אתם בכלל לא מסוגלים להביון את האושר שלי כרגע.... ~כל כך רוצה את הפרק של שבוע הבא שזה מטורף~

JeeChan

New member
הפרק הכי פאקינג טוב שיש ../images/Emo58.gif

טוב ברגע אחד המנגה הפכה להיות מעולה, מדהימה, ופשוט כיפית, כי, קנפאצ'י הגיע @#%@#%T@#%#@%@#!!!!!!1111111 אני לא מאמין, כל הסאגה אמרתי שזה יהיה כזה אונד אם הוא יבוא, והוא שם, אני לא מאמין, זה פשוט דיי אין מילים, סג גאוני, דיי איזה כיף, אני אוהב את המנגה 3>

אה וגם ../images/Emo58.gif

סופסוף ראו את צ'אד ורוקיה, די ברור שיגיעו מסול סוסייטי להציל אותם. (הימור, ביאוקיה את רוקיה, והקפטן הזה שכל הזמן ישן את צ'אד)

burhtk1

New member
נכון ../images/Emo58.gif

מסכים עם כל מילה שאתה אומר 3: רק חבל שהולואיצ'י לא חזר \: אפילו שקנפאצ'י זה גם טוב ^_^ אבל מי יציל את רנג'י ואישידה? יושירו? איקאקו? או אולי האבא של אישידה? Oם

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

מאיורי VS סזאייל יהיה פשוט שולט!!. אבל גם אורהרה יהיה טוב |כי זה אורהרה| והוא גם "מדען" ^^

האמת שהתכוונתי

שיהיה מצחיק שמאייורי מציל את אישידה, אבל כן עכשיו שאני חושב על זה גם הדו שיח שלו עם סאזייל יהיה מצחיק בטח.

לא רע בכלל../images/Emo58.gif

חשבתי שאולי אולקיורה יחזור, או ששינג'י יופיע, אבל קנפאצ'י?! וואו, מפתיע ביותר! (אפילו שקיוויתי להולואיצ'י ;;) וסוף סוף ראינו את רוקיה וצ'אדו! מואעאעאעאע וגם זה שקנפאצ'י הגיע אומר שמן הסתם הגיעו עוד! ^_^ אני מניחה שבאיאקויה יבוא להציל את רוקיה, אבל מעניין מי יציל את רנג'י ואישידה... (יסלח לי צ'אדו שלא כ"כ אכפת לי מי יציל אותו XD;) ואני חייבת להגיד שבהתחלה נויטורה הכי הזכיר לי מבין הדמויות הקיימות את קנפאצ'י עם הפופינג שלו בכל סיום קרב אחר רק בשביל להילחם, אז זה דיי מגניב לראות אותם עכשיו באחד על אחד D<

../images/Emo15.gif ../images/Emo58.gif סוף סוף!

קנצ'אן כאן קנצ'אן כאן! אהההה! התגעגעתי לפסיכי הזה! זהו, נגמרו הצרות. קנפאצ'י בגן עדן- כמה אנשים ללכת איתם מכות! אה, בליץ', התגעגעתי ;; ועוד יותר הגעגעתי לקנצ'אן ;; זה כמו הקטע שקרוס הגיע בדג"מ- מפה זה רק ישתפר!@

Hinamori

New member
קרוס בדג"מ היה גרוע. אבל ממש. XDDD

והוא לקח את כל היופי של שאר הדמויות לעצמו. ._.

Hinamori

New member
מה לעשות שזה היה הדבר הכי צפוי בעולם.

כאילו, כבר שנה [מאז תחילת הסאגה] התגובה של כל מי שאני מכירה על כל פרק שיצא היא "שקרוס יבוא כבר ויחזיר את כולם לחייםםםםםםםםם" XDD

../images/Emo15.gif דיברתי על אפקט בעיטת הישבנים הנלווה

לא על זה שביאתו של קנפאצ'י הייתה צפויה כמו בוטן בבריכת קרפיונים.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifדברים שיחרפנו פאנגילרס:

1)איצ'יגו=הולואיצ'י *גלשלצרחותבטוניםגבוהיםברחביהעולם* 2)קנפאצ'י מראה כוחות חדשים(האם הוא גילה את השם של החרב שלו?[הללויה?]) 3)קנפאצ'י והולואיצ'י בצמד מופלא (אני חושב שכמה יתעלפו בזה 3:) וכן, גמני לא יכלתי לחכות, זה היה כזה "נו מה הולך לקרות עכשיו?! נוווווו, סעמו נווו *מוריד raw*"

Noya Nyan

New member
הקטע הכי טוב בפרק~ ../images/Emo58.gif

כלומר, חוץ מהקטע שקנפאצ'י הופיע?
וחוץ מהקטע שזכינו לראות את רוקיה סופסוף?
אז זה בהחלט הקטעים האלו
סופסוף !!!! תרגיש את הכעס של כל המעריצים של בליץ' שחיכו איזה מיליון שנה עד שיצא פרק נורמלי, איצ'יגו. חה. חה. חה.
^______^"

למעלה