מנגה 239

Mugen bla

New member
טוב.... ../images/Emo58.gif

זה היה צפוי שצ'אד ואישידה יבואו וגם אורהורה כבר הכין הכל :\ אהבתי את הדפי צבע ... איצ'יגו אפילו לא מוכן להלחם נגד הארנקארים אבל בטח עוד פעם שיחה עם זאנקפטסו ואז אי'ציגו סופר סטרונג ויזארד :\

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אהבתי ^-^

סוף סוף זה הרגשה של בליץ D: כולם שוב ביחד <: למרות שדי מסקרן אותי מי מהם יותר חזק, בהתחשב שאיצ'יגו עלה ברמה, אבל יכול להחזיק 10 שניות ברמה היותר חזקה שלו כחצי הולו, בעוד שצ'אדו ואישידה התאמנו ועלו ברמה, מבלי איזה הגבלה כלשהי, יש מצב שהם עקפו אותו. טוב עכשיו כולם יוצאים ביחד לדפוק אונדים על אייזן (מה ;; מותר לקוות), למרות שיש מצב שהוא ידפוק עליהם אונד. אני רוצה כבר עוד פרק של המנגה ;; הצביעה והכריכה של שונן ג'אמפ יפים (מבאס שאין שונן ג'אמפ בארץ :X).

Fay Wood

New member
אומג. ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

אע. אישידה. אעעעעעעע. (בליץ'. התגעגעתי. T-T) טאטסוקייייי!!1111~ כבר הספקתי לשכוח כמה אני אהבתי אותה. ;__; והדפים הצבעוניים. אומג. (כן, תהפכו את הדמויות שאני אוהבת לערפדים ואני אהיה הבנאדם המאושר ביותר בעולם. זה עבד לקלאמפ, עכשיו גם לקובו טיטה. ;; ) ואורהארה כזה נרקיסיסט. 3> ואיצ'יגו. אומגג ;____; ארג. פרק הבא צא כבר. ;;

Hinamori

New member
אוה, מצאתי../images/Emo181.gif

אמג פרק מאמם. אבל התירגום עצבן אותי. ._.

S.Riddle

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

איזה. פרק. מעולה. *______________* אז כמו שחשבתי, איצ'יגו שם פס על ימאמוטו והולך להואקו מונדו בעצמו... אהם, סליחה, עם אישידה (!!!!!!!!!!@*#!$^@#) וצ'אד, אוי זה כל כך טוב די.
טאטסוקי המסכנה. :< כל כך הגיע לאיצ'יגו האגרוף הזה, ובכל זאת... הוא רק רוצה להגן עליה. מיזואירו נראה לי כבר מזמן הבין את כל מה שקורה, אבל בניגוד לקייגו הוא מנסה לדבר עם איצ'יגו בשקט, לנסות להבין... חבל שאיצ'יגו לא מוכן להוציא את המקל מהתחת לרגע. ~_~ איצ'יגו\אישידה הוריי~! ^__^

לבנדר א

New member
וואו ../images/Emo58.gif

סוף סוף רואים קצת את טאטסקי! חיכיתי לזה. אני כבר יכולה לראות אותה מכניסה בעיטות להולואים. אאאה~3> שלא לדבר על מה שכל זה יעשה ליחסים שלה עם אוריהימה. וידעתי, ידעתי שאיצ'יגו ילך להאוקו מונדו. זה כאילו סאגת סול סוסייטי חוזרת על עצמה, רק עם אוריהימה במקום רוקיה (מלחמת השיפים!) וארנקארים במקום עדרי שיניגאמים זועמים. זה הולכך להיות טוב. (טאטסקי גם רוצה כוחות מעגניבים ;_;)

shui chan

New member
עדיין קופץ? ../images/Emo58.gif XD

בכל מקרה פרק טוב :) אני מסכימה - זה חוזר להיות ה-בליצ' שזה היה פעם
~ מעניין אותי רק איך בדיוק השיג אישידה בסוף את הכוח שלו בחזרה. כאילו.. מה קורה בהמשך עם אבא שלו? ועוד משהו - אני מקווה מאוד לראות גם פעילות מכיוון סול סוסייטי או לפחות מרוקיה! כולי תקווה שהיא לא תאכזב אותי ^__^~ בכל מקרה, פרק מצוין!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif כ"כ. טוב.

כל כך הרבה דמויות שלא ראינו המון זמן וכל כך התגעגעתי. במשך כל הפרק הייתי ככה: "אהה, קייגו 3> אהה, מיזוירו 3> אהה, טאטסקי 3333333>" טאטסקי כל כך שולטת. ואיצ'יגו סתם היה מגעיל אליה ולא התחשב ברגשות שלה. שמחתי כשהיא פוצצה לו את הראש. <<; אישידה!!!!111111 אמגאמגאמג! כאילו, קראתי ספוילרים וידעתי שהוא יבוא... אבל זה לא מנע ממני להגיד "אמגאמגאמג!!1111" 333> אהה, וצ'אדו. כל כך שולט. T_T כל כך הרבה דיבורים על נאקאמה, אפשר לחשוב שזה וואן פיס. זה היה פרק כזה מעולה. למה הוא היה כזה קצר? אוףףף שיהיה כבר שבוע הבא. [אבל אם עכשיו תהיה סאגת הואקו מונדו, זה יהיה ממש עלוב. ס_ס;;;]

למעלה