מנגה 248 |ספויילר|

heartnet

New member
אז, כן ../images/Emo58.gif

(או שפתחו שרשור והפסדתי משהו?) בכל מקרה, מה הקטע עם אוריהימה? צריך לספר לה על משהו כזה שנקרא עמוד שידרה. חוץ מזה, זה רק אני או שיש הרגשה שהמנגה פשוט לא זזה בחודש האחרון הילד הולו נראה לי כמו משהו שיצא הישר מ b

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif

סג קראתי את זה לפני כמה ימים ושכחתי לפתוח דיון ^^. פרק חביב למדי :] גורם לי להרגיש שוב אהבה לבליץ' <: ההחלטה שלהם להיפרד ואוריהימה שלובשת בגדים של הצד הרע, בקיצור הולך להיות מעניין 3:

Goggle Girl

New member
זה מחסום נפשי

בגלל שאין את הסימן ספוילר כמו שצריך בהודעה הראשונה בשרשור XD אז נלחץ לי בטעות ואז כבר לא יכולתי שלא לקרוא את ההודעה O: אבל ניחא, עוד ספויילר ידוע XD

Goggle Girl

New member
בהחלט ../images/Emo58.gif

למה רוב אתרי האוריהימה מציירים כל כך הרבה פחות טוב מאתרי הרוקיה? ._. אין צדק בעולם הזה

Goggle Girl

New member
אז אתרי האיצ'ירוקי הם אוהבי יאוי

כי יותר קשה לזכור שרוקיה היא אישה מאשר לראות בה ילד קטן.

Goggle Girl

New member
כי אלה אתרי הרוקיה שאני נכנסת אליהם

איכשהו מרצוני ולא לחלוטין עקב מודיעין מוטעה XD

shui chan

New member
../images/Emo58.gif~

אחח.. פרק מעניין :) הייתי קצת מאוכזבת שאין יחס לפגישה מחדש אבל רוקיה כן התייחסה לזה אח"כ אז זה בסדר :) ורנג'י.. אחח.. גבר-גבר. בכלליות מאוד אהבתי את הפרק הזה ^__^~ יאייי
~

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gif

זה מזכיר את סאגת סול סוסייטי הרבה יותר מדי. האספדה בתור הקפטנים, החבורה שמתפצלת, אוריהימה במקום רוקיה. אפילו יש לה חלון והיא בוהה בו! 0_0 אבל אל תטעו, זה לא אומר שאני לא מאוד מתלהבת. המין שבועה-תפילה-שיר בסוף היה כזה גרררר. וגם היחסים התוססים בין רוקיה לאיצ'יגו. היא אומרת לו לא להגן עליה. איזו חמודה.
והקידו של רנג'י. XD ווף, פרק הבא, אני רוצה אותך. >:

animaboy

New member
אתם מדברים על המנגה נכון?

האם אהיה גם באנימה יחיסים רומנטים מובהקים בין שני צדדים ? או שזה איהיה כזה כרגיל הוא מקנא לה והיא מקנאת לו וזהו!

Goggle Girl

New member
כשהאנימה תכסה את העלילה הזאת

קרוב לוודאי שכן *תוהה במי מדובר @_@*

heartnet

New member
מה באמת היה... ../images/Emo58.gif

הקטע של הפיצול? זה רק אני או שהמנגקה פשוט לא מצא שום סיבה לפצל את כולם אז הוא נתן תרוץ גרוע?

למעלה