מנגינה שלי..

Mr Peiser

New member
מנגינה שלי..

עוד מנגינה...אפשר לומר די דיכאונית שכתבתי. זה ממש מעצבן אותי שאני לא יכול להקליט את מה שאני כותב בפסנתר ואני חייב לעשות את הכל כאלה קבצי מידי מגעילים קרים וחסרי רגש...נו מילא...אשמח לשמוע תגובות.

Noopy

New member
כל הכבוד!!

באמת יפה! כן, האמת.. קצת מדכא.. אבל יפה! אבל אפשר איכשהו להקליט למחשב את הפסנתר, לא?

דניעל

New member
יש זמן להלחין?

אולי תלחין איזו וריאציה לשיר של סי היימן?
אם שמעתי נכון (ויש לי שמיעה קצת גרועה) - במנגינה שלך יש מנגינה, ליווי, ובאסים? זה משהו שאפשר לנגן בשתי ידיים סטנדרטיות? המנגינה נשמעת לי מתאימה לסרט כמו "החיים יפים"...

Mr Peiser

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן המנגינה בהחלט סטנדרטית ואפשר לנגן אותה בשתי ידיים...היא אפילו מאוד פשוטה לניגון. ולא נראה לי שהיא מתאימה ל "החיים יפים" המנגינה שם בסרט הרבה יותר שמחה..

Der-Albert

New member
חביב.

אם כי יש כמה פראזות הנשמעות יותר מדי ארפג'יות ולא מוזיקליות מספיק, וכמה מהלכים תמוהים, גם לא ממש אהבתי את הנקודת עוגב הקצרצה בה אתה חוזר על אותו תו בסופרן ארבע פעמים, זה מהלך שהיה מתאים יותר ביצירה בארוקית לצ'מבאלו או לאוטה מאשר ליצירה בעלת אופי רומנטי לפסנתר. הסיום הרבה יותר מדי פרוג רוק בשביל הקטע. אבל הסך הכל חמוד, הנושא בפתיחה נשמע מאוד שופני ונוגה (או לפחות נשמע כאילו הוא ישמע כך לא במידי, גרייס נוטס אף פעם לא נשמעים מאוד גרייספול במידי).

למעלה