מנגינות עצובות

Danial***

New member
מנגינות עצובות

תוכלו להמליץ לי, בבקשה, על מנגינות עצובות ויפות?

lvbbb

New member
גם Adagio של סמואל ברבר וגם...

Adagio מתוך הבלט גאיינה של אראם חאצ´טאורייאן ובנוסף: הפרק הראשון מתוך הקונצ´רטו לצ´לו ולתזמורת של אלגר הפרק השני מתוך הקונצ´רטו היאטלקי של באך הפרק הני מתוך הקונצ´רטו לפסנתר מס´ 5 של באך הפרק השני מתוך הקונצרטו מס´ 1 לכינור של באך הפרק השני מתוך סימפונייה קונצ´רטנטה של מוצרט הפרק השני מתוך הסימפונייה ה-3 "ארוייקה" של בטהובן

galgal15

New member
מנגינות יפות שאני מכיר אוהב..

Prelude No. 4 של Chopin לדעתי מנגינה מקסימה...אהה וגם סונטת אור ירח של מוצרט MoonLight בעיקר החלק הראשון.. גל

galgal15

New member
אוי ואבוי תראו מה השעה עושה לי...

סונטת אור ירח היא כמובן של בטהובן... מצטער ככה זה בארבע לפנות בוקר..

Toccata Fugue

New member
הו..הזכרת לי..

יש גם קטע של Debussy שנקרא Moonlight גם קטע ממש מדהים ומאוד עצוב...

jofen

New member
רשימת שינדלר של ג´ון וויליאמס

הביצוע של כינור ופסנתר של פרלמן ועוד פסנתרן (אולי אתם יודעים את שמו) מתוך פס הקול של הסרט. יצירה פשוטה ומאוד נוגעת ללב....

Danial***

New member
תודה לכולכם!

רק בעיה אחת - את רוב המנגינות האלה, הפחות מפורסמות, לא הצלחתי למצוא... מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותן? ועוד משהו - מישהו מכיר דיסק עם הרבה מנגינות עצובות יפות?

lvbbb

New member
קיים דיסק בשם ,,,,

FAVOURITE ADAGIOS בסדרת הדיסקים שנקראים EMI ENCORE , בדרך כלל ניתן למצוא את הדיסק הזה בסניפי הרשתות הגדולות, היא עולה 40-45 שח ,הדיסק מכיל חלק מהיצירות שהוזכרו למעלה.

Deathatred

New member
חפש מרשי הלוויות ורקוויאמים

Beethoven - Funeral March Chopin - Funeral March Faure - Requiem: Agnus Dei אגב, אני אשמח אם תמליצו לי על יצירות קלאסיות גותיות ועצובות נוספות.

למעלה