מנגינת הסידרה

riktal

New member
מנגינת הסידרה../images/Emo10.gif

שלום לכולם!!! יש לי שאלה חשובה: מישהו/י יודעים איך ומאיפה אפשר להשיג את מנגינת הסידרה?! לא שיר, המנגינה שמושמעת בסוף כל פרק?! זה משגע אותי - אפילו באימיול אני לא מצליחה להשיג את המנגינה הזאת!!! כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש, רויטל

darklighter

New member
יש מנגינה בסוף הפרק?../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

חח לא יצא לי לשמוע/לראות כי אף פעם לא ראיתי בטליזיה ובדרך שאני רואה תמיד חותכים את זה...

riktal

New member
יש מנגינה בסוף כל פרק והיא מדהימה!!! ../images/Emo7.gif

בעבר הורדתי פרקים עם תרגום לעברית ובאמת לא ידעתי שיש מנגינה לסידרה. בשלב מאוחר יותר התחלתי להוריד פרקים בלי תרגומים (רק את הפרקים שאהבתי במיוחד) ופתאום גיליתי את המנגינה. חוץ מזה, חברה שלי חזרה (סוף סוף) מארה"ב והביאה לי את המארזים. מה אגיד לך, היה שווה לחכות! אי אפשר לתאר במילים את המארזים הללו. בכל אופן, כשמפעילים דיסק, עד שבוחרים מה שרוצים לעשות איתו, מתנגנת המגינה. המגינה הזאת מהממת, והייתי שמחה מאוד אם היא היתה הופכת לרינגטון שלי, אבל אני לא יודעת מאיפה להוריד אותה! בדקתי אתמול באימיול שעה את כל האפשרויות ולא מצאתי. דרך אגב, את לא היחידה שלא ידעה על המנגינה. ה-CW ערך לאחרונה תחרות שיר הסידרה הכי טוב וכל מעריצי "על טיבעי" טענו בפורם שהם לא ידעו שיש לסידרה מנגינה קבועה. חבל מאוד...

darklighter

New member
זה מוזר שהם לא ידעו../images/Emo190.gif

הם רואים בטלויזיה... תתחדשי על המארזים
אגב לדעתי הם צריכים לעשות פתיח לסדרה שהוא לא של 5 שניות כמו בד"כ...נו משהו מגניב כזה...

riktal

New member
בקשר לפתיח

אולי הם לא חושבים שהמנגינה בסוף נחשבת למנגינת הנושא. בקשר לפתיח, מצד אחד אני מסכימה איתך. הייתי שמחה אם היה פתיח רגיל, עם התמונות של הבנים. מצד שני זה שאין פתיח נותן יותר זמן לפרק. הפתיח לוקח הרבה זמן. בכלל שמתי לב שלהרבה סדרות אין פתיח היום. אפילו סדרות כמו אי.אר, שבעבר היה להם פתיח, ויתרו עליו לטובת שם הסידרה בלבד. תודה על ה-"תתחדשי". הם מדהימים! אי אפשר לתאר במילים כמה אני נהנת מהם. אני כבר חושבת ממי אוכל לבקש לקנות לי את המארז של העונה השלישית...

לדעתי לא צריך..

זה סתם לוקח זמן.. ונכון בפעמים הראשונות זה "מגניב כזה" אבל אחרי כמה זמן זה סתם ניהיה מיותר...XD
ואם מדברים על הפתיח חבל שהם שינו את הA.. בפתיח של העונה ה3..XD

snitzi

New member
השיר ששומעים פעמונים כאלה בהתחלה?

כי אם כן קוראים לזה "Hells Bells" של ACDC =] מקווה שעזרתי =]

snitzi

New member
=]

במיקרה וזה לא השיר.. ואת מוצאת את השיר שהתכוונת אליו.. גיב מי היז ניימ =] טנקיו וורי מאטצ' =]

HagarStar

New member
איטס*../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סליחה זה הפריע לי XD [העיקר באתי לכתוב הפריעה O_O יופי, חכמה]

riktal

New member
../images/Emo7.gif זה לא זה.

אל יאוש! אני אמצא בסוף את המנגינה. ברגע שאני אדע איך להשיג את המנגינה הזאת, אני איידע את כולם. דרך אגב, כדי להבין אל מה אני מדברת, אני מציעה שכל מי שרוצה לשמוע את המגינה שיוריד את פרק 15 בעונה הראשונה (בלי תרגום לעברית), בגירסה מלאה. בסוף הפרק מופיעה המנגינה. תקשיבו לה ותגידו לי אם היא לא המנגינה הכי מדהימה ששמעתם...

למעלה