מנגיסטו, אתה בחברה טובה של בעלי ערכים. ובראשם בשבקין

מנגיסטו, אתה בחברה טובה של בעלי ערכים. ובראשם בשבקין

שורדים ,, אשר נאמנים לבעלי בריתם , הגונים וטובים

לא הרעים והציניקניים

כמו דן מנו,, וטיטי, וטהוניה הרשעות שפקס , זין גלברט, טלכו הנצלן , הד'ר , הערס מחיפה שהיה שחקן כדורגל

בשבקין

טומי ( בזכות זה זכה לאחת הבחורות הכי שוות בישראל, איילה רשף).

איתי המאירי (הגן על מירית וקנין).

אמסלם

גיא , החתיך העשיר, זה שהתחתן עם היפה ששכתי את שמה

ואם שכחתי אני מצטער

וגם אלון ששון

שרונת XD

New member
מנגיסטו לוקח את המשחק קשה מדיי

אגב אם הזכרת את טיטי, אז יש בין מנגיסטו לטיטי דמיון, בקטע הזה שטיטי התייחסה להודא רק כשהיה לה נוח והן לא התנהגו במו בנות ברית, וזה היה ברור שלטיטי יש את הברית שלה ושהיא מתייחסת להודא כל עוד היא צריכה אותה ושהיא תעיף אותה ברגע שהיא לא תצטרך אותה, וכשהודא "בגדה" בה היא הגיבה כמו שמנגיסטו הגיב לאמיר.
אני לא סבלתי את טיטי, ואלה שאני זוכרת ממי שציינת כרשעים אני גם לא סבלתי אותם, חלקם אני לא זוכרת אז אני לא יודעת אם אני מסכימה.

לגבי אמיר אני לא מסכימה, לנו הצופים היה ברור כל הזמן שאמיר לא חלק מהברית שלהם, גם בלי הוידויים האישיים שלהם, אז גם להם זה צריך להיות ברור. הם בחרו את אמיר כהכי לא נחוץ בשבט, אז איך הוא בברית איתם? זה היה ברור לכולם שם שמתוך ה"ברית" הזאת אמיר הוא הראשון המועמד להדחה.
לי לא זכור שאמיר בא למנגיסטו ואמר לו אנחנו בברית, אנחנו נגיע לאיחוד, אנחנו נגיע לגמר וכאלה, ואם אני טועה והוא אמר ואני לא זוכרת, אז כן אתה צודק, אבל לי לא זכור וגם בפרק האחרון מנגיסטו הוא מי שפנה לאמיר ושאל אם הם ביחד, ואמיר אישר, הוא לא חיזק מיוזמתו.
מה הוא היה אמור לומר לו? "לא אחי, אנחנו לא ביחד אני מתכנן להדיח אותך היום."
אני מאמינה שאפילו אם בן אדם שאתה לא הכי מחבב בעולם יתקל בך ברחוב ויגיד לך "התגעגעתי אליך, התגעגעת אלי?" אתה באי נעימות תגיד שכן.

הוא לקח אותו הדבר את ההדחה של אלון, שאלון בעצמו קיבל אותה בצורה מאוד יפה ואני אישית מאוד תופסת ממנו על זה. אז מה? יוסי לא היה איתם בברית, ומנגיסטו כועס כאילו הוא תקע לו סכין בגב ורוצה לנקום.
סבבה אתה כועס הרסו לך את התוכנית זה מובן, אבל בסופו של דבר הם לא עשו משהו שהוא בעצמו לא היה עושה במקומם, זה דיי צבוע לנסות להדיח מישהו ולכעוס על מישהו אחר שעושה את אותו הדבר כמוך.

בגדול המהלך של להפסיד במשימת החסינות, בהתחלה הוא אמר שזה מתוך נקמה, שזה מניע גרוע וגם דופק את השבט שלו, אחרי זה אמר שזה בשביל להדיח את מעין ושגיא לפני האיחוד שזה דווקא היה יכול להיות מהלך טוב, אבל בפועל הסיבה העיקרית שלו הייתה נקמה שזאת סיבה לא טובה, והוא פעל מתוך רצון לנקמה ופגע בשבט שלו וזה חזר לו בפנים.

בפרק הראשון מנגיסטו היה מי שהכי אהבתי, ואחרי ההתנהגות הנקמנית והמתבכיינת שלו הוא ירד למטה למטה מבחינתי, אני מקווה שאלון ישאר באי המתים ויחזור למשחק, הוא הגון וגם מבין שזה לא אישי, גם כשזה עדיין קשה.
מי שרגיש ולוקח ככה דברים צריך לדעת את זה על עצמו ולא ללכת להישרדות, כל עונה יש את אלה שלא יודעים לאן הם באו.

כמובן שהכל דעות והכל בסדר :)

למעלה