מנגל גורמה?
בסו"פש הקרוב אנו נוסעים ל-4 ימים לצפון, ומתחשק לי להעלות את רמת הסעודות המתוכננות בדרגה או שתיים למרות התנאים הלא אידאליים. יעמדו לרשותנו מנגל (שטוח כזה, הגחלים במרחק 10 ס"מ מהרשת, עם מכסה), מיקרוגל, כירת שדה קטנה ומקרר. קהל היעד כולל 5 בוגרים שאוכלים כל דבר שזז, אחת "כמעט" צמחונית (סתם לא אוהבת בשר) ו-4 ילדים שמאיימים לחסל את כל תפוקת הלולים בצפון (אבל לא אוכלים שום דבר חוץ מעוף וצ'יפס). מלאי חומרי הגלם צפוי לכלול סטייקים (אנטרקוט וסינטה בקר, קותלי חזיר), נקניקיות חזיר וצ'וריסוס, דגים (עוד לא יודע איזה, נראה מה יהיה מחר בחנויות), שרימפס, ים של כנפי וירכי עוף, ירקות טריים, ירקות שורש, פורטובלו, פירות והרבה בירה, יינות וודקה. כרגיל מצפים ממני לבוא עם רעיונות מבריקים לשדרוג (אפשר לחשוב שאני מתעורר כל בוקר עם מתכון חדשני
). מצעד להיטי העבר כולל פורטובלו צלויות וממולאות בפסטו וגבינת עיזים, קליפות תפ"א צלויות במייפל, אצבעות חצילים וסינטה ברוטב אוריינטלי, ירקות שורש אפויים ברוטב יין, פירות צלויים עם קולי חמצמץ, אבטיח שיכור, אנדיב צלוי, סלט ירקות טריים עם בצל אדום וצנון צלויים, ואת היתר אני כבר לא זוכר. רעיונות?
בסו"פש הקרוב אנו נוסעים ל-4 ימים לצפון, ומתחשק לי להעלות את רמת הסעודות המתוכננות בדרגה או שתיים למרות התנאים הלא אידאליים. יעמדו לרשותנו מנגל (שטוח כזה, הגחלים במרחק 10 ס"מ מהרשת, עם מכסה), מיקרוגל, כירת שדה קטנה ומקרר. קהל היעד כולל 5 בוגרים שאוכלים כל דבר שזז, אחת "כמעט" צמחונית (סתם לא אוהבת בשר) ו-4 ילדים שמאיימים לחסל את כל תפוקת הלולים בצפון (אבל לא אוכלים שום דבר חוץ מעוף וצ'יפס). מלאי חומרי הגלם צפוי לכלול סטייקים (אנטרקוט וסינטה בקר, קותלי חזיר), נקניקיות חזיר וצ'וריסוס, דגים (עוד לא יודע איזה, נראה מה יהיה מחר בחנויות), שרימפס, ים של כנפי וירכי עוף, ירקות טריים, ירקות שורש, פורטובלו, פירות והרבה בירה, יינות וודקה. כרגיל מצפים ממני לבוא עם רעיונות מבריקים לשדרוג (אפשר לחשוב שאני מתעורר כל בוקר עם מתכון חדשני