מנגל גז מומלץ למרפסת עד 1500 ש"ח

mush32

New member
מנגל גז מומלץ למרפסת עד 1500 ש"ח

שלום למומחים , אני רוצה המלצה למנגל למרפסת המנגל יכול להיות במרחק 3 מטר מקו הבניין ( חלון השכנים ) . רציתי המלצה למנגל שהמאפיין החשוב שלו : פחות עשן ! הבניתוני שאני צריך מנגל על גז עם מכסה וניקוז שומנים יעיל . (פחות עשן ושריפת עץ ) ושיהיה חזק עם פיזור חום אחיד ( לסגור את הבסטה כמה שיותר מהר ) בדרך כלל המנגל צריך להאכיל עד 6 אנשים ולכן אני לא צריך מפלצת . התקציב שלי 1000- 1500 ש"ח . אשמח להמלצות .

naty10

New member
מנגל גז

קימים בשוק עשרות דגמים של מנגלים הפועלים על גז בבתוספת לבנים שומרי ומפזרי חום ברשת אייס אפשר למצוא מנגל של אמגזית וכיריים בגודל 56 כפול 2 בהספק של 36000 btu/.המאפיין העיקרי של מכשירים אלו הוא הספק התפוקה והאם מובילי הגז עשווים נירוסטה או אלומיניום בטווח המחירים שנע מ900 שקל וצפונה תמצא את מבוקשך.לא כולל בלון הגז .בהצלחה

קלאמרי

New member
מנגל גז,גם אני מרפסת עליונה לא נעים מהעץ פחם

הרוח מביאה לעיניים לא כמו ביער.יש בהום סנטר ב900שקל מבצע על גז,שווה לבדוק

karpe

New member
המלצה שלי

התקציב שלך יחסית נמוך בשביל מנגל גז בגודל מלא, במחיר הזה תמצא בעיקר דברים באיכות ירודה. ממליץ לך לבדוק את הO GRILL של אמגזית, עולה 1000 ש"ח, תוסיף מיכל וערכת חיבור וזה 1400 בערך. יש לי אותו במרפסת, עושה עבודה מעולה, קטן וממזר, ומאד איכותי. יש לו משטח צלייה כבד כמו שצריך. מה שטוב בו זה שהוא נייד ולא תופס הרבה מקום, אפשר לקפל ולהעמיד בצד, ואפשר להעמיס על האוטו בקלות ולקחת איתך למנגל בחוץ. יש לו גם קערת ניקוז נשלפת בתחתית לכל השומן והג'יפה. נראה לי של-6 אנשים הוא יספק, אם כי זה הגבול העליון לנגלה אחת. אה, והוא גם חתיך :) http://www.amgazit.co.il/productspec.asp?id=305

milch

New member
מיכל גז

מיכל גז יעודי הוא יקר מאד בגריליות כאלה, וכן המילוי.צריכת הגז יחסית גבוהה, לכן, מומלץ לבדוק עלות חד-פעמית של התקנת נקודת גז קבוע של האספקה הביתית.

karpe

New member
חישוב מהיר

מיכל גז של 5 ק"ג עולה 400 ש"ח. ההשקעה היא חד פעמית, מילוי או החלפה עולה משהו כמו 60 ש"ח. צריכת הגז של המנגל היא 200 גר' בשעה. נניח שכל שימוש במנגל הוא לשעה בערך (שזה מעל הממוצע, אבל נניח). על מיכל אחד יש לך 25 שעות שימוש, או 25 "מינגולים". כלומר 2-3 ש"ח לכל מינגול. לדעתי זה לא מצדיק התקנת נקודת גז מבחינה כלכלית, אולי רק בשביל הנוחות שלא צריך להתעסק עם המיכלים.

למעלה