מנגל גז

מנגל גז

קרניבורים יקרים, נכנסתי לרגע כדי לקבל את עזרתכם. בשבוע הבא יש לבעלי יומולדת. אני רוצה לקנות לו מנגל גז. תקציב פחות משנה, מחפשת סוג אמין וטוב ולא הכי יקר. אם אפשר גם המלצה על חנות באיזור השרון.

bigjack

New member
מזל טוב לבעלול ../images/Emo65.gif

יש חנות טובה בפתח תקווה באזור התעשייה קרית אריה. לא זוכר את הכתובת אבל אם תרצי אוכל להסביר לך איך להגיע לשם. המחירים שם למנגל טוב מתחילים בסביבות ה-1000 שח'

bigjack

New member
scab לא זולים בכלל

אבל פירמה שנחשבת לטובה מאד ממליץ לך לחפש בזאפ ולהשוות מחירים והמלצות של הגולשים.

ראיתי בGETIT מנגל גז של SCAB ב-899 ש"ח

מצרפת מפרט, אודה למומחים אם הם יגידו לי מה דעתם: גריל גז שיטת צלייה אוסטרלית עם משטח צלייה מחולק לרשת ופלטה 3 מבערים יצוקים עוצמת חום גבוהה 45000btu מנגנון הצתה אוטומטי עמיד לאורך זמן מגירה נשלפת לקליטת נוזלים מתקן הגריל נתון בעגלת מתכת עם 2 מדפי צד גדולים להנחת ציוד עזר לצלייה העגלה ניידת על 2 גלגלים. ניתן להפעיל בוער אחד או יותר לפי הצורך. מידות: • אורך 120 • רוחב 46 • משטח צלייה מידות 58\46 ס''מ מכסה שטוח

bigjack

New member
זה נראה כמו עסקה טובה

ולא יקרה בכלל. ולפי המפרט אנרגיית החום היא גבוהה וזה דבר טוב.

Master Stav

New member
במיתחם הרכבת של בית יהושע

יש שם חנות מדהימה עם המון סוגים .... אין משהו ספציפי אם כי היתי הולך על הסוג הגרמני ולא האמריקאי .... אישית מעדיף מנגל פחמים ......

eliya-l

New member
יש בגנים ושושנים בתחנה בבית יהושע

אני רכשתי אצלם גריל גז אוסטרלי דווקא (נדמה לי - חחח) 4 להבות - עובד כמו תותח גדול. אבל גם אני מעדיפה גריל פחמים. האמת היא שברגע שמטפלים בגריל כמו שצריך, מנקים ומאפסנים אותו לא במקום רטוב (גשם) ולא מסתמכים רק על הדברים הירוקים האלה שרוכשים לעטוף בהם את מכשירי הגריל אלא סוגרים גם בברזנט חזק אטום למים הרי שמונעים נזקי לחות.

אי אפשר מנגל פחמים

כי זה למרפסת של בניין ואנחנו לא רוצים להשחיר לשכנים (ולנו) את הקירות

eliya-l

New member
דרך אגב, זה ממש לא מדוייק אסנת ונסי

אני השתמשתי במנגל פחמים במרפסת הדירה שלי לפחות 5 שנים עד שרכשתי מנגל גז - שום קיר לא הושחר!!! כך שאם אתם רוצים להשתמש במנגל פחמים אין מניעה - אין אף לא סימן קטנטן אחד של פיח על קירות הבניין אצלנו, אך אם ישנה איזו שהיא כוונה להעלות באש אצלכם את הבניין זה כבר משהו אחר - חחחחחחחח בהצלחה

Master Stav

New member
הלכתי לבשוק את המרפסת ....לא שחור שם ...

תשקלי שוב אין תחליף לטעם הבשר על גחלים ...שום גריל גז לא יעשה את העבודה ... וזו כמובן דעתי האישית

snowy11

New member
לנו יש מנגל DISCOVERY של BEEFEATER והוא אחלה

קנינו מהחנות הראשית של אמגזית אבל יש להם אתר באינטרנט (שאת יכולה להכנס להסתכל) וגם משווקים מורשים בכל מקום ויש להם כמה דגמים יותר זולים/יקרים. בחנות הזו בת"א יש גרילרים מתצוגה בהנחה משמעותית וזה מה שאנחנו קנינו. זה גרילר של חברה אוסטרלית האיכות והנוחות בשימוש הם באמת משהו לעומת גרילים קודמים שלנו. ועדיף פי אלף מפחמים, אין את כל הבאלגן בהדלקה וכיבוי וגם יותר בריא בלי פיח. לדעתי אם לקנות אז משהו טוב וכיפי כי אחרת לא משתמשים וחבל על כל הכסף. יש כמה גדלים משתי להבות עד 6 נדמה לי. זהו, תהני.

למעלה