מנגל Barbecook מכירים? איפה ניתן להשיג? מחיר?

ido214

New member
אם זה המחיר בחו"ל אני מניח שבארץ יהיה יקר..

שלחתי להם הודעה באתר נראה מה הם יגידו.. מעניין אם אפשר לבנות משהו דומה זול יותר..

ido214

New member
מנגל Barbecook מכירים? איפה ניתן להשיג? מחיר?

שלום, אני מדבר על המנגל הזה: http://www.maozakor.co.il/Barbecook.aspx נתקלתי במנגל המדובר אך מבירור מול החברה נאמר לי שאין במלאי אהבתי את הקונספט של המנגל ואף שמעתי עליו המלצות, נראה כמו המצאה נוחה ביותר להדלקה וגם בעל אפשרות לשינוי הגובה אין לי מושג מה המחיר ואיפה ניתן למצוא אשמח אם למישהו יש פרטים או אפילו משהו דומה על אותו רעיון תודה מראש

danbaratz

New member
בשביל להדליק ככה מנגל לא צריך מנגל ייחודי

כול מה שצריך זה לשים את הרשת שתכסה שלושת רבעי מהמנגל על הרשת לשים את הפחמים ומתחת לרשת להדליק מספר עמודים נבחרים מעיתון החג אפשר וכדאי לשפוך מעט שמן בישול על הפחמים אבל ממש לא חובה תוך חמש עד עשר דקות תלוי בגודל המנגל הגחלים יבערו וניתן יהיה להפוך אותם פנימה. שיטה מעולה עובדת תמיד בלי נפנף, מאוורר או כלב גז.

ido214

New member
אני מכיר את השיטות והאילטורים

כנראה שבנתיים אני יסתפק באיזה פחית שימורים גדולה של חמוצים עם תחתית רשת.. אבל באופן כללי המנגל הזה נראה לא רע, גם מבחינת קביעת הגובה וסילוק פסולת הפחמים בסוף לכן התעניינתי אני מניח אפשר להסתדר בלעדיו אבל יהיה יותר נח בהרבה להדליק איתו ועם הרבה פחות "הינדוסים"

BiggPoppa

New member
נראה מעניין מאוד

לא-לא מכיר. אבל הסתכלתי קצת באתר שלהם ובאתרים אחרים. המנגל הזה עולה בסביבות 260 דולר. לפי האתר המשווק בארץ הוא Brico כפר ויתקין. http://www.brico.co.il באתר לא מופיע המנגל הזה, אבל המעשנת שלהם מופיעה. נראה לי ששווה לך להתקשר אליהם ולהתעניין. ואח"כ לחזור לדווח - אם הם מוכרים ואם כן באיזה מחיר.

TOMESH5

New member
המנגל עצמו נראה לי

לא הכי יציב ובטח לא מנצל נכון את החום (רשת זה הדבר הכי חשוב...) בעבר ייצרתי גריל עם הפטנט הזה של הצילינדר, בהחלט עובד יפה אבל לא הכרחי.

ido214

New member
אתה יכול לבנות משהו דומה?

למה לא הכרחי? כמה מנגל בסגנון הזה אמור לעלות?

TOMESH5

New member
אני יכול להוסיף את הפטנט לכל אחד מהמנגלים שלי

בתוספת מחיר כממובן

TOMESH5

New member
המנגלים שלי לא זולים

מנגל עם רשת צלייה בגודל של 80X45 עם משטח עבודה בצד ומנגנון העלאה והורדה של הרשת יעלה בסביבות 2800 ש"ח

BiggPoppa

New member
ממש לא זול

ואפילו יקר מאוד. אבל - יפים מאוד ונראים איכותיים.

TOMESH5

New member
קודם כל תודה

הייתי קצת נזהר בלשוני לפני הכרזות שכאלו (יקר מאד), המוצרים שלי נמכרים לאנשים מבינים בשר ומהרגע שהם רואים בעין את המוצר המוגמר הם מבינים מאיפה נובע המחיר הגבוהה. הגרילים שבאתר שלי שוקלים קרוב ל100ק"ג, והברזל שבו אני משתמש הוא בעל עובי של יותר מ3מ"מ שזה הרבה מעבר למקובל אבל נותן שקט לעשרים שנה לפחות. בכל מקרה שוב תודה על המחמאות, ניפגש במפגש. תומר

Godu

New member
תוכל לפרט לגבי רשת ?

למה אתה מתכוון ב"הכי חשוב" ? עבה במיוחד ? סוג מתכת ?

uriler

New member
הרשת צריכה להיות גם ממתכת מתאימה אבל

בעיקר מברזל עבה, שישמור על החום שנוצר מהגחלים. רשת דקה מתקררת מהר יחסית במגע עם הבשר (בדיוק כמו מחבת דקה) והצלייה פחות טובה.

elik91

New member
מושב בורגתא

בכניסה למושב בורגתא מכיוון כביש כפר יונה-ניצני עוז יש חנות מדהימה שבה אפשר להשיג את הגריל המדובר. שווה לתת קפיצה!!! אני לא זוכר את שם החנות אך אי אפשר לפספס אותה. כ300 מטרים מצומת בורגתא מצד שמאל, בכביש הכניסה למושב

בחנות קאזה בבורגתה

09-7467575 כביש כפר יונה 57 300 מטר אחרי הכניסה לבורגתה

BiggPoppa

New member
מנצל"ש

האם מישהו מכיר את ה Weber פחמים הזה ? או את אחיו הגדול בקוטר 57 ס"מ? בעיקר אני מתעניין איך הרשת שלו (עבה?) ואיך העמידות (מחליד?)

למעלה