מנגן המצוי בכמויות מוגזמות בסויה

חגית35

New member
מנגן המצוי בכמויות מוגזמות בסויה

אפרופו רמדיה ותחליף החלב הצמחי עיינו בקישור המצ"ב (ובכל הקישורים הכלולים בתוכו בנדון) מנגניזם- הרעלת מנגן - מינרל המצוי בכמות רבה בסויה אשמח לשמוע דיעות בנדון

ADHD - קצת סויה לחיים.

זה שם של מאמר מדעי שקראתי פעם את הסיכום שלו. הוא טוען שתחליפי חלב עם סויה עושים ליקויי ריכוז. מה שהיה לי מוזר במאמר הוא שהוא בודד מסוגו. אף אחד לא הצליח לקדם את המחקר בנושא מעבר למאמר הזה.

צריך לחפש ב-PUBMED

את אתר PUBMED מוצאים בקלות בGOOGLE כשמגיעים לאתר צריך לחפש ADHD ו-SOY. אם זה לא יעבוד, כיתבי לי.

1סימה

New member
סויה

אני צורכת סויה כבר מעל 20 שנה לפחות 3 פעמים בשבוע (ובדר"כ הרבה יותר) וקשה לי להגדיר את עצמי כבעלת הפרעות קשב וריכוז אז הרגעו!!!!

חגית35

New member
גם אני צמחונית מאוד...

וצורכת המון סויה וטופו וחלבון סויה הכוונה שלהם היא כשהסויה היא מקור תזונה בלעדי ולתינוקות הניזונים רק מזה יש משהו בגו...

לא בהרכח.

יכול להיות שהמאמר מוטעה. יכול להיות שהמאמר נכון אבל הבעיה היא לא בסויה בכל מוצר סויה שנותנים לתינוק ושעקרונית אפשר לייצר חלב סויה בריא לתינוקות.

'הרגעו' כותבים בלי סימני קריאה.

אגב, אני רגוע. סיפרתי שיש חוקר בודד ומאמר מחקרי שמוזר בעצם בדידותו בנושא. לא כתבתי שצריך להסיק מסכנות ביצועיות.

וסויה לבדה אינה כל כך בריאה..

ויש כבר גרפיקאים שחוגגים על כל הזדמנות, אז היום קיבלתי את זה... החלמה מהירה לכל התינוקות שנפגעו באופן אכזרי כל כך, ע"י חברה ישראלית בסגנון של "אל תדאג יהיה בסדר.." וחברה גרמנית שטוענת שזה רק טעות אנוש... מזכיר לי תירוץ ישן ואפל עוד יותר של מילוי פקודות...

זה נכון אבל לא רלוונטי.

זה לא אומר שסויה לא בריאה. אנרגיה היא תגוב חיסונית מיותרת לחומרים בריאים. זה לא אומר שהמפעל של רמדיה בארץ עובד באופן אופייני לישראלים וזה בטח לא אומר שהיצרן הגרמני משול ל'ממלא פקודות'.

מי שעשה את זה הוא מרושע

איך אפשר לצחוק על נושא כ"כ כואכ? מזכיר לי שבהרצאה ששמעתי על פסיכולוגיות שונות, מעבר לאלה שכולנו מכירים, הוסיפה הפסיכולוגית שבישראל יש גם את פסיכולוגית הסמוך.........

למעלה