מנדריק 8.2 יצא בחוץ כמה מילים בעברי

טל_V

New member
מנדריק 8.2 יצא בחוץ כמה מילים בעברי

תירגמתי חלק מההכרזה של מנדריק 8.2 והוספתי כמה מילים משלי. יש שם כמה דברים ממש מענינים כמו טרמינל סרביס של לינוקס עם אפשרות להתחבר ללינוקס או windows, ופתרון של הרבה בעיות שהיו בעבר וטופלו, למשל מחיקה של לילו ע"י התקנה של win9x הוספתי תמונות מסך בשפע :) קישור לכתבה טל

beitar

New member
נחמד מאוד.

אני כרגע מוריד את הדיסקים... (את ה 2 העיקריים.... אני על ISDN64... אני מעריך שתוך יומיים זה אצלי... כבר ירד קצת יותר מחצי). אם תרצה, אוכל לשלוח לך את הדיסקים במייל במהלך השבוע הקרוב או הבא... כמה הערות למה שכתבת: אין KDE3, יש את kde3rc3 שהיא בהחלט גרסא שמבחינה מעשית אמורה להיות די ברמה של מוצר יציב... ולמעשה מדובר כמעט בדבר האמיתי.... ומעבר לזה, אני מניח שתוך שבועיים שלושה יהיו בינארים ל KDE3 הסופי... לא בעיה גדולה מדיי.... (למרות שאני מסכים שיש פיספוס בנקודה הזאת !) עוד כמה ימים אני מקווה להיות חכם יותר בנוגע להפצה הזאת..

mavor

New member
אדקון

זה רק מוכיח שלו מתיחסים עלי :(( למרות מה שמצוין בהכרזה אין KDE3 או KDE3RC2 או KDE3RC1 ולשם דבר כול מה שמוזכור בו KDE3 פשוט "שחכו" לארוז אותו להפצה הסופית נדב

טל_V

New member
תגובה

התכוונתי להגיד שאין את KDE 3 בצורה מובנת במנדריק 8.2 זה שיש את KDE3 rc3 אני יודע :) בכל מקרה , יש במנדריק 8.2 כמה דברים שבהחלט מביאים אותה צעד אחד קדימה. למשל העניין הזה עם הלילו שנדרס ע"י win9X להגיד לך את האמת, במקרה כזה הייתי שוקל ברצינות להתקין מחדש את לינוקס :) אבל כאן הם עשו פתרון אלגנטי ופשוט! אגב, מה קורה עם פרויקט התירגום ? ראיתי הודעה של נדבר באיגלו ובסוף לא היה כלום. טל

beitar

New member
לצערי היו דיבורים ודיבורים

שום דבר לא נעשה בפועל. אמנם נדב סיפק שרת כולל הכל, ואמנם היו כמה חברים שניסו לעשות משהו, וגם צפריר נכנס לתמונה, אבל בפועל לא נעשה כמעט דבר.... אני דווקא בניתי איזה שני דברים (1. גישת web נוחה למערכת ה IRC, שאף אני עובד על סידור עברית מושלמת בה נכון לעכשיו וכמו כן סידרתי מערכתנוחה ומשוכללת לבנית מדריכים בעברית מבוססת Mysql שהורדתי מאיזה פרוייקט קוד פתוח). לצערי לא יצא כלום מהפרוייקט. כרגע יש לי איזה פרוייקט פרטי שאני מבצע ב JAVA (למטרות אישיות) ואחריו אני מקווה לבנות איזה סקריפט אוטומטי להגדרת ISDN, כולל תוכנה בג´אווה לשליטה במחשב ברשת המקומית על החיבור ל ISDN (כלומר יאפשר מכל מחשב ברשת המקומית לחבר את ה ISDN או לנתק אותו וכו´). אבל זה רק הדבר הבא...
אם מישהו רוצה להרים פרוייקט לינוקס גדול בעברית, והוא רציני, זה המקום להציע / לדבר על זה.

טל_V

New member
תגובה

אני לא רוצה סתם להתחייב, אבל אני כנראה יתרגם את כל הדמו של מנדריק 8.2 הוא נראה חביב ביותר וימשוך הרבה אנשים. חוצמיזה אני יעשה רשימה של מדריכים וכל פעם יוסיף משהו שיענה על הרבה שאלות של אנשים. לדעתי יותר מדי מדריגים עלולים להבריח אנשים .. לדעתי צריך להגדיל בהדרגה את מספרהאנשים שמבינים בלינוקס ככה שתמיכה בלינוקס תהיה זמינה יותר. זהו, לא משהו גרנדיוזי .. טל

mavor

New member
דפקה לא נכון

יש הרבה עבודה כמה מדריכים נכתבו וניכתבים נדב

טל_V

New member
תגובה

היי נדב .. מה ענינים .. אגב, ראיתה את התגובה שלי באיגלו? טל

למעלה