מנהגי כפרות...."בין כסא לעשור" כיצד אתם נוהגים להעביר את הימים הללו?
ח חדשה1022 New member 28/9/14 #1 מנהגי כפרות...."בין כסא לעשור" כיצד אתם נוהגים להעביר את הימים הללו?
ע עופר דואק New member 28/9/14 #2 אממ....אמממ..... מייחלים ומקווים תמיד לבשורות טובות הן במישור האישי והן במישור המדיני....  
ע עופר דואק New member 28/9/14 #4 אין לי מושג. . . אני ממשיך לכתוב כאן ללא משמעות לצבע. . . לא,אני לא רוצה להיות "כחול".....אתרום את חלקי כמו כולם
אין לי מושג. . . אני ממשיך לכתוב כאן ללא משמעות לצבע. . . לא,אני לא רוצה להיות "כחול".....אתרום את חלקי כמו כולם
ח חדשה1022 New member 29/9/14 #8 וואלה,לא שמתי לב למי הסמכות לשנות כשאין מנהל? הרי הפורום היה ללא מנהל תקופה ארוכה ועופר עדיין היה אדום. עופר תבין את הרמז וכמו שגם אני אמרתי לך:לך על הכחול לטובת כולם!
וואלה,לא שמתי לב למי הסמכות לשנות כשאין מנהל? הרי הפורום היה ללא מנהל תקופה ארוכה ועופר עדיין היה אדום. עופר תבין את הרמז וכמו שגם אני אמרתי לך:לך על הכחול לטובת כולם!
ח חדשה1022 New member 29/9/14 #12 אולי בהמשך..... גם לעופר מגיע..ללא ספק הוא משקיע ותורם,משום מה לא ראיתי ששאלו לדעתו פשוט הציבו עובדה,אבל הוא זורם.....עופר זה עופר.....
אולי בהמשך..... גם לעופר מגיע..ללא ספק הוא משקיע ותורם,משום מה לא ראיתי ששאלו לדעתו פשוט הציבו עובדה,אבל הוא זורם.....עופר זה עופר.....
ה הרדוף היחיד New member 29/9/14 #5 זו שאלה לדתיים לא? אני למשל לא מבדיל בין כסא לעשור אבל מעדיף כיסא
ח חדשה1022 New member 29/9/14 #7 ממש לא רק לדתיים.הייתי אומרת שההשראה באה בימים אלו מהדת,למשל נושא החשבון נפש שלנו בימים אלו. יש שנוהגים לתרום סכום מסויים לכפרות או בשחיטת תרנגולות. לבקש סליחות בין אדם לחברו ויש עוד' לגמרי לא חייבים להיות דתיים. כדאי להבדיל לכסא מעמד חשוב
ממש לא רק לדתיים.הייתי אומרת שההשראה באה בימים אלו מהדת,למשל נושא החשבון נפש שלנו בימים אלו. יש שנוהגים לתרום סכום מסויים לכפרות או בשחיטת תרנגולות. לבקש סליחות בין אדם לחברו ויש עוד' לגמרי לא חייבים להיות דתיים. כדאי להבדיל לכסא מעמד חשוב