"מנהיגות יהודית" בליכוד -

"מנהיגות יהודית" בליכוד -

לזה הצביעו 12.4 מהליכודניקים?! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=68140993 אני מאמין שהרב הדומם קצת יותר חכם ואוהב אדם מכדי להצביע למפלגה שחלק לא קטן ממנה הוא כזה.

mean girl 16

New member
נתניהו:אסלק גורמים פליליים מהליכוד

יו"ר הליכוד הנבחר צפוי לטהר המנגנון המפלגתי מאנשיו של שרון ופייגלין. שרים בליכוד מתנגדים לכוונתו להוציא את המפלגה מהממשלהיו"ר הליכוד, בנימין נתניהו, אמר היום בעקבות בחירתו כי יפעל לנקות את הליכוד מ"גורמים שליליים ופליליים שחדרו אליו". ההערכה היא כי נתניהו יוביל כבר בימים הקרובים שורת צעדים ארגוניים בתוך הליכוד, ובהם טיהור המנגנון המפלגתי מאנשיו של ראש הממשלה אריאל שרון, שפועלים בתוכו ולטענת אנשי נתניהו סייעו לסילבן שלום. בנוסף מתכוונים מקורבי נתניהו לנקוט צעדים לדחיקת אנשי פייגלין ממוקדי הכוח במפלגה.

../images/Emo4.gif חצאי דברים?

את קוראת את מה שכותבים בפורום של הליכוד? את קוראת את מה שאומרים לך אנשים, תומכי נתניהו, כאן? תראי איזה גלי הערצה יש לו בציבור הזה שנמנה עם תומכי הליכוד... בוודאי שלא כולם כאלה :) עד שלא יראו אותו בחוץ.. הוא בחזקת בפנים, לא?

תגיד לי. אתה מנהל פורום מפלגה

או הסתה? נכון שכל התקשורת מסיתה נגדו ושמה לו כתבתי פלסתר כמעט-אנטישמיים. אבל זה לא חדש, היא עשתה זאת גם לבגין, ולשרון בשנות ה-80. היא עושה זאת גם לנתניהו במידה רבה. מי אתה שתתנשא מעל אחד מהלוחמים הגדולים ביותר מול האויב. איא אפשר להרחיב על זה. אבל, משה פייגלין הציל לא מעט אנשים ממחבלים והוא אחד מגיבורי ישראל העלומים.

../images/Emo140.gif איזה חמוד אתה..

עם חרב הפיפיות שאתה אוחז בידך.. זכותך וזכותי לחשוב אחרת.. וזה בסדר גמור :)

mean girl 16

New member
3 קיצונים שכותבים בפורומים

זה לא הליכוד. וראיתי פה המון ליכודניקים שבראש שלי. הקיצונים תמיד צועקים מעל כולם..

תומרס1

New member
הייתי מקודם בפורום של הליכוד

זה פשוט איום ונורא אף אחד שם לא כותב לעניין כולם רבים עם כולם ואף אחד לא מקשיב לדברי השני... והם באים לכאן ומציפים.. כדי לפרוק מטען...

sknr 1

New member
שרון חולה ולא יכול להנהיג ---->>>

בכול ערמת הזבל של רופאים שדיברו על מצב בריאותו של שרון, יש צדיק אחד שהיה לו את היושר המיקצועי, לאמר את האמת - פרופסור רפי קרסו, כול הכבוד לך !! הראתה ששאר הרופאים לא יודעים על מה הם מדברים.

מה הטענה שלך נגד מנהיגות יהודית

וכדאי שתבסס אותה היטב. אני חושב שעדר הכבשים של שרון , עוד יתפכח מהאירוע המוחי שהוא עבר. אני לא-דתי ולא תומך פייגלין אבל משה פייגלין קצין סיירת קרבי במילואים ומנהל שתי חברות עצמאיות לשעבר לא פחות ראוי מאלה שעשו עיסקאות עם השטן וההשחתה ב"קדימה".

:) אתה מוזמן להכנס ללינק שפרסמתי -

אתה פשוט מציף.. ללא פשר וללא קשר- כל הזמן מדבר על אירוע מוחי
משה פייגלין קצין קרבי במילואים.. שזה נפלא :) אבל אני מתייחס לדעותיו. לא כאיש צבא.. אלא, כחבר כנסת מטעמכם.

אני מקווה שראשך לא סחרחר עלייך...

אני גם הגבתי לאותו שירשור. הטיעונים שהוצגו ע"י מר אהבה וסקס" מעדים על טיפשות. מה הטענה שלך מנהל פורום קדימה נגד פייגלין? חוץ מלאמר הוא "קיצוני". מה הטענה שלך נגדו? ואני מציע לך להזהר, משום שאם תשלוף ציטוטים של מנהיגות יהודית -אני אטען שהם תקינים לגמרי, ביחס לאחרים. למשל לאלה של אלוף בשם שרון. בן גוריון. ושות'. אתה מזומן לנסות...

'קיצוני' נשמעת לי כמו טענה מצויינת.

לא הייתי רוצה ראש ממשלה קיצוני. לא לכיוון שמאל, ובטח ובטח שלא לימין. כמה שיותר מתון, נראה לי הפתרון האידיאלי. והתבטאויות שמו של פייגלין...

מה זה "קיצוני"? ../images/Emo35.gif

אני טוען המערכת הפולטית נסחפה ב-15 השנים האחרונות לכוון השמאל של רק"ח. זו לא אמירת סתם . אלא עובדות מוכחות. שרון וביילין נמצאים היום היכן שהיתה רק"ח. ומפלגת הליכוד נעה להיכן שהיתה העבודה. פייגלין לא נסחף עם הזרם והוא נשאר יציב , כשהוא קרוב יותר לתודעת בן גוריון אלון, גלילי, ז'בוטינסקי, רפול ושמיר. האם פעם עצרנו לרגע ושאלנו את עצמנו? האם מי שמוגדר היום "מתון" הוא ביחס למציאות האובייקטיבית -לא מציאותי ולא מתאים? הרי הערבים רק הפכו נחושים יותר.והים הוא אותו ים. רובנו כולל רוב תומכי קדימה -שלא יהיה הסכם ואם יהיה הוא זמני -כי הם רוצים את תל-אביב, ב"ש, וחיפה הרבה יותר מאת שאר שטחי א"י. אני לא תומך בפייגלין כמובן. אבל אני רוצה להשאיר פתח, למציאות שבה גם אם נמסור את יהודה שומרון וכו' חס וחלילה וננקה את היהודים משם -אנחנו נהיה ההבאים בתור. בת"א , יפו, עדו, חיפה וב"ש. אם חלילה זה יהיה מצב של או יהודים לים והשדמתנו. אני מעדיף שתהיה לנו ולמשפחתנו תעודת ביטוח שיהיה מי שידע לטפל במצב.

יוטו

New member
../images/Emo41.gif הבעיה שלכיוון השמאל יש עכשיו

ראש ממשלה שמאלני קיצוני (שבורח משטחים ללא תמורה ). והיה גם בעבר. (לפחות בדיבורים - פרס ) את הקיצוניות מהשמאל ניסינו כבר יותר מידי .. למה שלא יהיה ראש ממשלה שבמקום לברוח משטחים ללא תמורה יכבוש שטחים ללא מלחמה שנפתחת נגדנו ? (לא שעכשיו אין מלחמה אבל עזוב .. )

mean girl 16

New member
אבל אתם לא קולטים

שזה לא יקרה. אז במקום לתמוך במועמד השפוי, המתון, אתם מנסים שוב ושוב להפיל אותו. ככה יוצא שאתם עוזרים בסופו של דבר לשמאל! זה קרה שוב ושוב וזה עדיין קורה. הפלתם שמיר, קיבלתם רבין. הפלתם ביבי, קיבלתם ברק. חכמים גדולים.

יוטו

New member
ביבי לא שונה משרון בדיעותיו

האמיתיות , זה שהוא מוציא מילים ימניות זה לא אומר שהוא ימני . הוא תמך בתוכנית הגירוש . אני אישית לא רואה הבדל מלבד הדיקטטורה והעבריינות של שרון (ורק בגלל זה הוא עדיף על שרון ) לביבי ..

mean girl 16

New member
נכון. ביבי ושרון זה אותו מצע-זה טוב

מצע ימני מתון. אני לא יודעת מה שרון יעשה בהמשך אבל אם זה באותו מסלול עד עכשיו(ולא כמו שאולמרט אומר "דבר גדול שהליכוד לא יתמוך בו") אז זה אותו מצע.

יוטו

New member
חחחח עלק ימני ועלק מתון . שרון וביב

י הם שמאל קיצוני ביותר !

למעלה