מנהיגות מתוך אהבה

מנהיגות מתוך אהבה

שלום לכולם , אני שב עכשיו משירות מילואים בנצרים ורואה את התגובות בפורום . אני מודה לכל התומכים ומכבד ומנסה ללמוד גם מהביקורות (העניניות) אני רוצה לבקש מכולכם דבר אחד : רשמו תגובות של אהבה ושל תמיכה למועמד שאתם תומכים בו והמנעו ככל האפשר מהודעות שנאה והשמצות כנגד מועמדים אחרים . כולנו , כל המועמדים, הוכחנו כבר מנהיגות בעבר במציאות .(ולא רק בתוכנית מציאות) וכולנו , אני חושב ,באנו לתוכנית מתוך מטרה כנה לקדם את החזון שלנו ותו לא. כולנו בסופו של דבר בני אדם , חז"ל אומרים "הווה דן כל אדם לכף זכות " . קל לחפש את השלילי , את הנמוך ואת החסרונות אבל החוכמה והמנהיגות היא לכבד גם את זה שדעתו שונה מאיתנו ולתת לו את מינימום הקרדיט על האומץ להגיע לתוכנית ולנסות להוביל מנהיגות אחרת במדינה שלנו . באהבה עופר אורנשטיין [email protected]

E u r o b o y

New member
מסכים

רובי450

New member
עופר כל הכבוד! אתה צודק.

בסה"כ ,הקהל חכם, ויש לו עיניים לראות ,מי אמין ישר ואציל, ומי סתם בוטה , אני בטוחה שכולם מעריכים את יושרך ואצילותך, כי איך אומרים?אדם ניכר בכיסו ,כוסו,וכעסו , בתוכנית רואים בהחלט מי שולט על כעסו, ואיזהו גיבור? הכובש את יצרו , וזה אתה!

LIMOR275

New member
תגובה לעופר ,וכדאי שכולם ילמדו

דברי חכמים בנחת נשמעים,ואכן אתה נראה כזה . גם חכם, גם צנוע, נעים הליכות ,אך יחד עם זאת כריזמתי ובעל חזון ,בקיצור מנהיג אמיתי, נהניתי לקרוא את מה שכתבת ישר כוח ןבהצלחה.

LIMOR275

New member
הדירוג שלי עופר במקום הראשון

עופר במקום הראשון,כפי שצפיתי בתוכנית יש בו את כל התכונות שהיינו מייחלים שיהין במנהיגנו, יש בתוכנית מנהיגים נוספים נחמדים, אך עופר במקום הראשון.

למעלה