מנהיגות נשים

academaim

New member
מנהיגות נשים../images/Emo39.gif

הרשות לקידום מעמד האשה במשרד רה"מ ואגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב, פותחים בקורס מנהיגות נשים והצלחה בשוק העבודה, עבור סטודנטיות באוניברסיטה. הקורס יקנה כלים למיצוי עצמי והכשרה מעשית בנושאי אסרטיביות, עמידה מול קהל, שפת גוף, התנהגות בראיון עבודה ועוד. הסדנא כוללת גם חלק מעשי בו יינתנו כלים להפקת פרוייקטים ומשתתפות הסדנא יארגנו פעילויות שונות בקמפוס בנושא מעמד האשה. ההרשמה באגודת הסטודנטים בעיצומה, פרטים בטלפון: 6407648 - 03 קו"ח לפקס: 6407665-03

oldfield

New member
../images/Emo32.gif מתי זה ייגמר?

את נכנסת להריון, מתחילים בחילות, כל הבוקר את מבלה בשירותים וחושבת: מתי כל זה יגמר... בחודשים האחרונים קשה לך לשבת, לשכב, לעמוד, צרבת, קוצר נשימה, בעיות שינה, את חוטפת מכות עם הרגליים בכליות (מבפנים) וחושבת : מתי כל זה יגמר... אחרי 12-18 שעות צירים את נכנסת לחדר לידה, נושמת, נושפת, לוחצת, לא לוחצת, וחושבת : מתי כל זה יגמר... את מביאה אותו הביתה, לילה ראשון הוא לא ישן, צועק, את לא ישנה דקה וחושבת: מתי כל זה יגמר... אחרי 3-4 חודשים ללא שינה את דומה לזומבי, המציאות שלך ? פיפי, קקי, ציצי ואת חושבת: מתי כל זה יגמר... הוא מתחיל לישון 8-10 שעות ויחד עם זה לזחול/ללכת/לרוץ את מרימה את כל תחולת הדירה לגובה 2 מטר, הוא לומד להשיג דברים בעזרת כיסא ואת חושבת : מתי כל זה יגמר... הוא הולך לכיתה א` את עוזרת לו בשיעורי בית, אסיפות הורים, פעילות חברתית וחושבת: מתי זה יגמר... הוא מתגייס, את לא ישנה בלילות, בשישי שבת הוא חוזר, מביא חברים - חברות, הם רועשים כל הלילה, בבוקר את מוציאה ארגזי בירה ריקים וחושבת : מתי כל זה יגמר... הוא עושה פסיכומטרי, את דואגת, הוא מתקבל ללימודים, מבחנים, דאגות, הרצאות, עבודות, הגשות, ואת חושבת : מתי כל זה יגמר... ואז... יום אחד הוא חוזר הביתה ואומר: אמא, זאת אישתי... היא בהריון... יהיה לנו ילד... ואז את מבינה שהכל רק מתחיל

XUXA141

New member
זה לא נותן לו פטור.

למרות שההערה שלך היתה לטיזינג בלבד, גם אם אבא הולך ועושה מטלה אחת, הרי שזה עדיין לא חלוקה הוגנת.

newKiticat

New member
סתם מנצלת שירשור...

אני מכורה באופן חמור לסימס. זה מין משחק סימלציה לחיים. (בונים בית, מקימים משפחה. משהו כזה) ויש סימס חדש- סימס 2. שחלק מהחידוש שלו הוא שקודם כל אפשר להכנס להיריון (אם הדמות היא דמות נשית ובוגרת כמובן) ויש להם פחדים ושאיפות. מסתבר שבאותה מידה ששאיפה יכולה להיות היריון, זה יכול להיות גם פחד... מעניין.

habubnik

New member
גם אני בדיוק התחלתי עם זה!

וגם אותי הדהים, שהסים הנקבה שלי, יש לה פחד מהריון! ברוכים הבאים למאה ה-22!

newKiticat

New member
עוד חולת סימס?

וואו!!! תכל'ס משחקי מחשב לא עושים לי כלום- אבל אני זוכרת את הסימס הראשון וכל פעם שחבילת תוספת כלשהיא יצאה.... ואיזה התמכרות גועשת בי כשאני חושבת על זה... (ובימים אלו יכולה להקדיש רק את שישי בלילה לזה...
) זה באמת מגניב!! ואת יודעת מה? תמיד אפשר לאמץ! מה שדי מגניב- כאילו, הפחד הוא מההיריון עצמו....

habubnik

New member
אני חולת משחקי מחשב באופן כללי.

וזה בהחלט משהו נחמד. אני זוכרת שבהתחלה חשבתי לעצמי שבטח גם פה הכל מקובע ואחרי הנישואין בטווווווח היא תרצה ילד...

newKiticat

New member
שיחקת את המשחק הראשון?

הוא היה כל כך חד גווני לעומת סימס 2!!!

למעלה