מנהיג לפלוטון

miko1810

New member
מנהיג לפלוטון

חבר'ה, התחלתם לשעמם! אני מסתכל כמוכם בוואלטה, מדסקס את זה כאן עם החבר'ה שרוכבים איתי, ויש הסכמה כללית כאן, ארמסטרונג, מעבר לקטרוגים שיש לי עליו, הוא מנהיג, אמיתי. לעומת זאת, בכל הפלוטון עדיין לא ראיתי אף רוכב עם המבט הזה שאני מכנה "רצח בעיניים", עם הכאריזמה הסוחפת. העולם שלנו מחולק לטורפים ונטרפים, וכול המובילים שרואים כאן, המילטון עם המבט המעונה, ואולריך עם המבט הפצוע, ובלוקי עם המבט שאומר "שוב עושים לי את זה", והכי גרוע לראות את הבן של... עם מבט מלנכולי כזה. בחיי שהוא צריך להתבונן יותר פעמים בתמונות של אבא, לראות את הנחישות ואת הרצח בעיניים. ובכלל, אין באמת אף אחד שניתן לומר שהוא מנהיג אמיתי של הפלוטון. האמת ניתנת להיאמר שאני לא מכיר היטב את הרוכבים האיטלקים החדשים כמו קונאגו, ואת הספרדים החדשים, אבל אפילו מהם עדיין לא ראיתי את הניצוץ הזה ש"מדליק" את כול הפלוטון מאף אחד מהם! מה דעתכם??

מיקו אתה צודק חלקית...

נכון כרגע עדיין אין רוכב שרואים עליו שהוא רעב. אבל זו רק תחילת הוואלטה, ובעיקר אלו הקטעים השטוחים (ואין יותר מדי כאלה). בהרים הספרדים בדר"כ הופכים להיות חיות רעות, והמרוץ הופך להיות האגרסיבי והדינאמי ביותר מבין הגרנד טורס. כאשר מאבקי הכבוד בין הספרדים מלבים את האש. ולגבי קונאגו, זה קצת מוקדם מדי לקבוע באופן נחרץ. אבל הוא חתיכת רוכב רעב. ויש לו את המבט החייתי של מישהו שרוצה לנצח. אני לא בטוח שנראה את זה בוואלטה, אבל באליפות העולם בבית שלו בורונה, אתה תראה את המבט הזה. ואם במקרה תפספס אותו, ג'ילברטו סימוני ישמח לספר לך עד כמה הילד הזה רעב ו"רוצח".

ido mazor

New member
קונגו בכלל לא מתכנן לסיים את הואלטה

בראיון לפני הוואלטה אמר הילד המוכשר של סאקו כי הוא מתכנן לפרוש לפני סוף הוואלטה ולהתכונן לאליפות העולם. אליפות העולם השנה תיערך בוורונה, ביתו של קונאגו והמסלול דומה למסלול עליו זכה בעבר באליפות העולם עד גיל 23. קונאגו אמר כי הוא חולם על ניצחון באליפות העולם בבית...

למעלה