מנהיג מהאגדות|מלך|

מנהיג מהאגדות|מלך|../images/Emo152.gif../images/Emo151.gif../images/Emo156.gif

לכבוד יום הבחירות שמתקיים היום
איזה מנהיג לדעתכם מעולם האגדות יתאים להנהגה בישראל?
מי יתאים להיות שר החינוך או הבריאות או שר החוץ?
האם לראשות הממשלה יתאים להיות רובין הוד
?
או אולי אלאדין?
או אולי דג הזהב?.....
אתם מוזמנים לתת לדמיון שלכם לעבוד שעות נוספות בשירשור זה....

../images/Emo143.gifטוב, הדעה שלי ככה

רובין הוד לראשות ממשלה. ילדים רוחניים שאיני מכירה אבל בטוח יותר מפותחים שכלית מהפוליטיקאים. פיות מן האגדות שיימגרו את כל הרשע כלפי אנשים ובעלי חיים. עוד מלאכים,שייתנו עונשים קשים מאוד כלפי כל מי שמרע לילד אישה או בעל חי. אני כל כך מחכה לרגע הזה לחיות בעולם,ללא שקרים,העמדת פנים ,צביעות,וריצה אחר ממון. אני חושבת שאם כל ילדי האינדגו והקריסטל יתאחדו וייפעלו חזק אולי נחייה בעולם טוב יותר רות נ.ב. יש כאן מתקשר שבאמת יודע את תוצאות הבחירות? עוד לא החלטתי אם ללכת להצביע אני לא מאמינה לאף אחד מהפוליטקאים.

היי רות../images/Emo23.gif

נשאבת לתאורים שלך בלב מרומם....
תלכי תלכי להצביע!!!זה חשוב!!! אולי יום אחד לא תהיה כאן דמוקרטיה...ואז אי אפשר יהיה להצביע יותר.... תחזכרי בהיסטוריה שלא היתה הזדמנות לנשים לבחור.... תצביעי ל"רע במיעוטו"....

תשובות של ילדתי בת העשרים

לראשות הממשלה- אלאדין כי עוניו הוביל לתבונה שר החינוך- הפיה מסינדרלה כי יש לה חוכמת חיים שר הבריאות- בלו הדוב כי אכל דברים בריאים שר החוץ-טיקרבל כי יש לה כנפיים והיא יכולה להגיע לכל מקום

אהבתי את השאלה

ראש ממשלה: לדעתי הקוסם מארץ עוץ , כי הוא יתן לנו את הכוחות להתמודד עם עצמינו. שר החינוך : הפיה מסינדרלה כי היא תתרום להערכה העצמית של כל הילדים. או פיטר פן מאותה סיבה . או דמבלדור שרת הבריאות : הפיה של פינוקיו , כי היא תלמד אותנו לראות את האמת בחיינו וזה כלי ריפוי נהדר. שר לאיומים אסטרטגים : לורד וולדמורט שיכנס באירנים החיזבאלה והחמס ביחד.

אה,ראיתי את הסרט של הארי פוטר

וולדרמוט באמת יכול להרוג הרבה רשעים גם אהבתי את האיש השמן שאהב את הארי למרות גודלו,הייה לו לב של ציפור אני כן אלך להצביע אבל לפני כן אני צריכה להתייעץ בסודיות עם קסמי האהבה

../images/Emo140.gifתודה על ההזמנה! מתייצבת להשיב

איזה מנהיג לדעתכם מעולם האגדות יתאים להנהגה בישראל? בילבי!!
אני מתה עליה.
מי יתאים להיות שר החינוך או הבריאות או שר החוץ? שרת החינוך- תהיה שלגיה. שר הבריאות -
קווזימודו (מהגיבן מנוטרדם) שר החוץ- היחפן
(מהיפייפיה
והיחפן - אני חולה
על הסרט הזה) האם לראשות הממשלה יתאים להיות
רובין הוד? רובין הוד
ממש מתאים כי סוף סוף משהו יגנוב
מהעשירים ליחלק לעניים ולא ההפך.............. או אולי אלאדין?
אלדין יכול להיות מזכיר
ראש הממשלה............. דג הזהב?.....
שר המסחר והתעשיה
שר אתם מוזמנים לתת לדמיון שלכם לעבוד שעות נוספות בשירשור זה....

orli997

New member
אם כבר מהאגדות

אז הייתי רוצה חברה אוטופית ללא מנהיגים, ללא ראש וללא זנב, פשוט קהילה שחייה כל אחד תורם מעצמו ומקדם על פי רצונו כל צורך או יוזמה, חברה שמנוטבת ללא רצון שליטה חחחחחח אוטופיה???

kikona126

New member
לא יודעת...

אבל זה ידוע שהדמוקרטיה לא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן... במיוחד שהיא לא ממש דמוקרטייה... הדמוקרטיה היחידה היא הבחירה, אבל לאחר מכן, שום דבר לא נעשה בבחירה של העם אלא של המנהיג..... ופה היא נפגעת בעקיפין...

kikona126

New member
איזה יופי של נושא

והפסקה מהלימודים לכרגע
שתגמר כבר החופשת מבחנים הזו - למה בכלל קוראים לזה חופשה??? ראש הממשלה? החזיר שגר בבית מהאבנים - מהאגדה שלושת החזירזרונים, כי הוא היה היחיד שהכניס את הזאב הרשע, ולא חשב שהוא יפגע בו ואכן הם ישבו ושחקו בסוף... (למדתי את זה פעם בשיעור אנגלית...) שר הבריאות? האריה שאהב רק תות, הוא כבר לא אוהב רק תות כי הבין שצריך לאכול מהכל ולא רק תות... שר החינוך: אצבעוני - כי הוא יודע מה זה אהבת אחים... לפי האגדה המקורית (ולא זאת של הילדים) גם שר החוץ במחלקת הנוער בסיכון: אוליבר טוויסט שיעמוד על המשמר שכל ילד יקבל ארוחה חמה! טוב ואני, לפי מה שהמאמן שלי אומר, צריכה לעבוד במעצ... כי כל האולם ספורט של עירוני בו אנחנו מתאמנות עם סימנים שחורים של הברכיות שלי... איזה שרה הייתם נותנים לי?

מגי 336

New member
הילד מהסיפור שאינו נגמר

כי הוא הצליח לברוא את עולם האגדות מחדש רק בכח האמונה והדמיון - לראש ממשלה. את החתול מהספרים של ד"ר סוס - הייתי ממנה להיות שר החינוך, בגלל היכולת שלו לתת לילדים את האפשרות לדמיין ולחשוב הכי רחוק שאפשר, לצאת מהמסגרת, ו... לחייך בידיעה שהמבוגרים במילא לא יבינו. את הנסיך הקטן - הייתי ממנה להיות שר החוץ מכיון שגם כשהוא הכיר את החסרונות של עולמו הפרטי, ידע לשווק אותו כך ש.. נתאהב. שרת הרווחה - סינדרלה, שיודעת מה זה להיות חסר כל, שרת הבריאות - שלגיה, שכבר מבינה מאילו תפוחים להזהר, ושר הבטחון - הארי פוטר, שכשהוא יהיה בתפקיד לא יהיו לי יותר דאגות

kikona126

New member
כתבת יפה!!!

אני אוותר על תפקיד שרת התרבות והספורט, ואעביר אותו לצבי הניננג'ה... ואמשיך לי את תפקידי במע"צ...

../images/Emo24.gifרציתי להגיד לכם,שנהנתי כל כך לקרוא

את השירשור הזה
הלוואי הלוואי והממשלה שתבחר תעשה באמת טוב לעם ולא רק לעצמה....
ושגלעד שליט ישוחרר!!!

למעלה