מנהלות הפורום...

yonatan mala

New member
מנהלות הפורום...

מאוד מעצבן אותי שהוצאת נגדי הגבלה על כתיבת הודעות עם הכינוי שלי. חבל מאוד! אתן מתנהגות כמו ילדות קטנות (רמז...), הרמה של הפורום ממש נמוכה בגללך, אתן מנהלות אותו בצורה ילדותית... אם מישהו שואל אם כדאי לו לעבור לצופים שהוא בחוגי סיירות בשביל רמת הטיולים, מותר להגיד לו שכדאי לו ולהישאר בחוגי סיירות [שהם תנועה שבנויה רק סביב טיולים], חבל שקיבלתן את הרושם שאני מנסה להוציא "עוד ועוד ועוד" חניכים מהצופים [רק שתדעו - הצופים זאת התנועה החילונית היחידה עם "ריבוי טבעי" חיובי]. אולי אתן לא יודעות בגלל גילכן מה ההבדל בין 2 התנועות... בכלל בתור מנהלות פורום צופים, אתן בקושי יודעות משהו על הצופים, או בכלל על תנועות נוער. לא משנה, לצופים יש פורום רשמי בוואלה. עם שכב"ג, לא חניכות קטנות. היו שלום! [מוזמנות למחוק את הודעה אחרי שגמרתן לקרוא! תחפשו את המשוב הבונה כאן (עוד משהו שתלמדו עליו בקורס) ]

יונתן מלמאנט?

לאן נעלמת? שלח לי הודעה באייסיקיו (זה שי אגב) ודרך אגב, סיירות זאת לא תנועה, זה חוג, זה ההבדל הגדול

Shibby!

New member
מי הגביל אותך???

זו חן בחיים שלי לא הייתי מגבילה אותך! אולי זו ענת אל תעליב אותי!

nIcKiTa

New member
ועוד משהו!

שלא יעיזו למחוק את ההודעה של יונתן! אני כבר בתהליכי הוצאת יונתן מההגבלה

binba!

New member
רגעעעע...

שאני יבין... למה ניקיטה בכחול??? מה עם צופיפניקיות מסטולות???? מה עם ענת??!! ו.......אם שתיכן מנהלות ביחד, אתן לא אמורות לעשות דברים כאלה ביחד? אתן לא אמורות לדבר בגוף 1?
שירונת מבולבלת

nIcKiTa

New member
משהו חדש של תפוז

ככה אני לא צריכה להחליף ניק כל פעם שאני רוצה לדבר בתור מנהלת.. ואין לי מושג למה ענת חסמה אבל אני שיחררתי מהחסימה

למעלה