מנהלות יקרות!

H T S

New member
מנהלות יקרות!

אתן זוכרות לפני כמה חודשים היה דיון לגבי איזה לחם כדאי לאכול - מה ניסגר בסוף? לחם קל, או לחם מלא? אני למשל אוכלת לחם קל עם דגנים (מצד אחד מורידה מצד שני מעלה
). דרך אגב חסרתן לי מאוד.
 

אתי אתי

New member
זוכרת את הדיון

לא זוכרת את המסקנה... מנסיון אישי אני יכולה להגיד שלפעמים לחם קל לא מספיק לי ואני אוכלת עוד ועוד ועוד, ולפעמים דוקא בא לי 2 במחיר 1...נראה לי שאין תשובה חד משמעית, תלוי בך ובמה נכון לך באותו רגע, על מנת שתרגישי מסופקת ולא תקחי עוד פרוסה... וגם את חסרת לנו
 

1אורניתה

New member
מחדדת../images/Emo70.gif

בגליון מנטה של חודש ינואר היתה כתבה על לחמים ותכולתם!! במקום לחזור לדיון ני שולחת אותך לאתר מנטה. www.menta.co.il בנוסף אני מחדדת את העניין שלחם שכתוב עליו חיטה כהה,אינו לחם מלא! לחם שכתוב עליו מחיטה מלאה אינו לחם מלאה ב-100% רק לחם שכתוב עליו לחם מקמח מלא הוא לחם מלא. בנוסף צריך להסתכל על המרכיבים ולבדוק שאמנם אין הלחם מכיל תערובות של קמח כהה,קמח חיטה (שהוא בד"כ קמח לבן פחות מעובד) או קמח שיפון שאינו מלא! אם בלחם שלך שהוא קל כתוב שהוא מכיל רק קמח מלא ועוד תוספות של דגנים,נשמע לי בסדר עם זה עושה לך את זה, הקטע בלחמים קלים הוא פשט שהם מותפחים ביותר שמרים וכן פרוסותיהם דקות יותר זה הכל,אם תשווי קלורית ל-100 גרם תראי שלחם מלא אמיתי לא רחוק בערך הקלורי שלו ל-100 גרם מלחם קל.
 
למעלה