מנהלים מה דעתכם לארגן דרך תפוז אירוח בפורום לזוגות מודחים?

SivanCA

New member
מנהלים מה דעתכם לארגן דרך תפוז אירוח בפורום לזוגות מודחים?

JAMES DEAN

New member
אני בעד. יש לך דרכים איך לתאם איתם?

לפי החוזה שלהם אסור להם לדבר על דברים מסויימים.
אם תצליחי אני אדבר עם הנהלת תפוז ואפילו נעשה פרסום גדול.

ny22

New member
מנהל

ny22

New member
מנהל
זה רעיון באמת טוב ואפילו ניסיתי לעשות משהו דומה בעבר...

הבעיה שככל הנראה תוך כדי העונה הם לא יכולים לכתוב כאן אלא רק בפייסבוק הרשמי.
&nbsp
זוגות מעונות קודמות זה יהיה יותר פשוט, אבל כמו שג'יימס דין כתב - השאלה היא איך ניצור קשר....
&nbsp
סה"כ הרעיון מעולה

SivanCA

New member
או.קי. עם ה"התלהבות" שאין כאן יכול להיות שהרעיון שלי לא משהו

במחשבה שניה יכול להיות שזה לא מעניין את רוב חברי הפורום...
מבחינת יצירת קשר כתבתי קודם דרך תפוז...לדעתי יש להם מערך של דוברות.... יחסי ציבור..... וכאלה שבטוח יודעים איך להתקשר עם הסוכנים של המודחים או עם הנציגים שלהם בהפקה...
מבחינת סודיות ובכלל.... אירוחים כאלה יש ברגיל בפורום האח הגדול וגם שם יש הסכם סודיות. אולי כדאי לכם לדבר עם מרי המנהלת של פורום האח הגדול והיא תוכל לעזור ולכוון?
תראו גם קובי כותב כאן חופשי... וגם דיסקסו על זה פה... והוא חתום על סודיות אז כנראה שאם יש רצון זה אפשרי... אולי עם מגבלות....

ny22

New member
מנהל
הי סיוון, אני דווקא חושב שהרעיון שהצעת מאוד טוב

חכה עד סוף הפרק של היום או אפילו עד מחר.
אני מניח שיהיו כאן עוד תגובות

&nbsp
לגבי תפוז:
למיטב ידעתי הם אל אלה שמארגנים את האירוחים. כל האירוחים שאתה רואה בפורום, למיטב הבנתי, מנהלי הפורומים מארגנים ותפוז פשוט מפרסמים את זה...
&nbsp
לגבי קובי (קובי וטליה) - אני חושב שיש הבדל בין משתתפי העונה הזאת לבין משתתפים מעונות קודמות.
&nbsp
אין לי מושג מה קורה באח הגדול מהבחינה הזאת, אבל יכול להיות שיש סיבה לכך שיש את האירוחים שם (אם זה הפורום הרשמי למשל).
&nbsp
הרעיון שלך באמת מעולה, וזה שאין תגובות כאן לא אומר כלום

הרעיון טוב אבל בעיתי...

הזוגות שמשתתפים כרגע הם הדבר הכי לוהט ומספקים הכי הרבה עניין. אבל הם לא יכולים להגיד כלום (גם אם יכלו לכתוב פה, הרבה דברים אסור להם להגיד).
זוגות בעבר זה רעיון יותר פשוט אבל כמה אנשים זוכרים אותם? אני באמת לא זוכר הרבה מהמתמודדים מעונות קודמות, אני צריך לחשוב על זה חזק. וגם כאלו שהגיעו לשלבים האחרונים. אז כמה זה יהיה רלוונטי? יחד עם זאת, לפי הדברים של קובי וטליה, זה כן יכול להיות מעניין ומאיר פנים.

SivanCA

New member
אני התכוונתי למודחים מעכשיו.... בפורומים אחרים אין שום בעיה

כמה שאני זוכר קובי וטליה היתחלו לרשום פה בשנה שעברה... מיד אחרי הגמר

25330

New member
הצעה טובה ומקורית

לדעתי משתתפי עבר מעניינים כיום -בודאי שבהקשר של כותרת הפורום - כשלג דאשתקד או כ-: water under the bridge. גם לדעתי, אנשי המקצוע של תפוז מנוסים ויכולים לארח מודחים טריים ללא שום בעיה. עובדה שהסכם הסודיות לא מונע ראיונות לתקשורת, השתתפות בפתיחות וכל יתר הדברים של סדר יומם של פליטי 15 הדקות שעוד נותרו להם, טרם שיתאדו, מעניין הציבור ותשומת לבה של התקשורת.

בכל מקרה יוזמה יפה וברוכה

כמהאפשר

New member
עושים את זה בפורומי ריאליטי של תפוז, לא עשו את זה כאן עד כה?

כמובן, אחלה רעיון!

ny22

New member
מנהל
האמת - היה כאן אירוח של קובי וטליה...

(הודיעו על זה גם באופן רשמי).
לשמחתנו הרבה - הם עדיין איתנו

&nbsp

25330

New member
אם זכרוני לא מטעה, זכור לי טיפה אחרת

נדמה לי שיש הבדל בין ארוח יזום לבין הופעה ספונטנית של משתתפים מהמרוץ, בפורום. למיטב זכרוני, מטעמהם וביוזמתם, ללא-תאום, ללא הזמנה כלשהי, ללא פרסום מוקדם וכיו"ב, קובי וטליה "צצו" בפורום והתיחסו למספר נושאים שעלו בו (בעקר ביחס אליהם) ושהיה כנראה חשוב להם להגיב לגביהם. אגב, לא סודיות ולא שום סיבה אחרת מנעה את כתיבתם ועצם הופעתם הספונטנית בפורום. בדיעבד, רק כשבוע אחרי שהניק הופיע בפורום, הם בורכו ע"י ההנהלה שלמיטב זכרוני, שינתה אז, את צבע הניק.

בכל מקרה, היוזמה של SivanCA מקורית, מעניינת ובעלת פוטנציאל חיובי. לדעתי, זו הצעה שווה שראויה למחשבה ואימוץ, באורח דומה - כפי שאכן ציין בצדק פותח השרשור - לזה המקובל בפורומים רלוונטים אחרים של תפוז.

למעלה