מנהלים נא לנעוץ. הודעה חשובה לכל המאבטחים !!!

מנהלים נא לנעוץ. הודעה חשובה לכל המאבטחים !!!

לאחר שכתבתי פה את הבעיה שלי על החברה שלי שהעסיקה אותי וגזלה ממני כספים. החלטתי לכתוב פה את הכל פרטים לפרטים. שכן אותה חברה לא הוציאה לי מכתב פיטורים לאחר פניות חוזרות .חודש וחצי ישבתי בבית ללא עבודה וללא כל תשובה מהחברה שהעסיקה אותי. הגיעו מים עד נפש אני שבוע הבא ב"ה מכניס להם תביעה על כל שעות הנוספות שנגנבו ממני + מטווח+ריענון+קורס מע"ר.+חודש וחצי שישבתי בבית ואמרו שיתנו לי עבודה ולא סיפקו לי עבודה . את כל זה הם ישלמו ועוד בריבית. וביגוד ונסיעות וכל מה שמגיע לי. להבא שילמדו לא לגזול את כספים ואת לחמם את המאבטחים שעובדים יממה שלמה בשביל 200 שקל.ימי מחלה שלא שולמו לי.ועוד איימו עליי "אם אתה לא תגיע לעבודה אל תבוא בכלל אתה מפוטר" חודש וחצי היתי בבית. עכשיו זה נגמר הפסקתי לרדוף אחריהם אני הולך לתבוע אותם על כל שקל שגזלו ממני. בטח שמעתם על חברת בטחון הצפון!!!? בצ'ק פוסט בחיפה שלא תעיזו ללכת אליהם הם ימצצו לכם את הדם. יעבידו אותכם מהבוקר עד 11 בלילה בשביל 200 שקל כמו שאני עבדתי.שלא לדבר על ימים שלא שילמו לנו. היתי עובד בחורף בקור שעות לילה ללא כל תוספת שכר. שעות מעבר ל8 שעות הקבועיים בחוק של העובדים. ולא כל תוספת של שכר. 14 שעות ביממה על 200 שקל ליום.במשכורת תמיד היה חסר חסף כל הזמן אמרו לנו "נבדוק את זה" שעות לילה שלא שולמו לנו. ועוד הרבה דברים שהיו מנצלים אותנו וצוחקים עלינו בעינים. נמאס לי מכל המשחקים שלהם נמאס לי לרדוף אחריהם כל הזמן המנהל שם "לא נמצא" למה לי כל הכאב ראש הזה. נראה אותם שיגיע להם כתב התביעה מבה"ד לעבודה ואז נראה כמה הם חכמים. לגזול את כספם של המאבטחים ולשלוח אותם לטיולי שטח מהבוקר עד הלילה 3 ימים בשביל 550 שקל אחרי הורדות. די להפקרות די לגזלנות נמאס כבר מכל הקומבינות של חברות האבטחה שצוחקות על העובדים בעינים. התאפקתי לא לכתוב את כל זה.. אבל זה כבר עבר גבול הגיעו מים עד נפשש. הגיע הזמן שאתם הבחורים הצעירים אחרי הצבא שלא תיהיו תמימים תבינו מיהם חברת בטחון הצפון. תבינו עד כמה אנו פראיירים ושהם צוחקים עלינו בעינים. וכל חודש חסר כסף בתלוש. אין לי כבר כח לשמור הכל בבטן החלטתי לכתוב הכל לספר הכל עד כמה עובדים עלינו בעינים. תלוש שכר ריק רק ימי עבודה ניכוים שלא הבנתי עד היום מה הם "ניכוי רשות ניכוי בטחון" נשבעתי בי שכל שקל שהם לקחו ממני הם ישלמו כפול... שילמדו שהפרנסה שלנו קודמת לכל. תודה על ההקשבה שלכם. כל מה שאמרתי פה היא אמת לאמיתה וכל מילה היא באחריותי המלאה. מכל הלב. תשמרו על עצמכם
מצ"ב קישור בטחון הצפון

dobhy46

New member
בהצלחה

אני יודע שאתה כבר מרוויח מהתביעה , אך ממשיך לתמוך בהגשה של התביעה הזאת . יש כבר תקדימים לנושא כך למשל את בטחון לאומי.

תודה לך .כנס.

בוקר טוב. אני מאמין בתביעה שאני הולך להגיש נגד החברה הזאת בטחון הצפון ליווי טיולים בחיפה במשך חודש וחצי אני ישבתי בבית אחי ולא סיפקו לי עבודה לא התקיימתי מכלום. וכל הזמן דחו אותי "חכה עדו כמה ימים" גם כאשר שלקחו ממני את הציוד ואת הנשק אמרו לי שאני אחכה עוד כמהימים. כי יש להם טיולים ימים בודדים. האמנתי להם.עכשיו גם לא מוכנים לשלם לי את המגיע לי. ולא סיפקו לי מכתב פיטורין או הפסקת עבודה. ב"ה שבוע הבא אני נוסע לבה"ד לעבודה. להגשת תביעה נגד חברת בטחון הצפון ואני אפרט בתביעה את אשר הם עוללו לי במשך כל תקופת עבודתי וגם בתקופה שהיתי בהמתנה ללא עבודה. שעות נוספות ימי מחלה נסיעות ביגוד מטווח ריענון וקורס מע"ר. ועוד כמה ימים שלא שולמו לי כלל. חברת בטחון הצפון מרמה את העובדים ומנצלת אותם. שכן יום עבודה שלם הוא בשכר של 200 שקל.(למאבטח) אפילו אם אתה עובד מ7 בבוקר עד 11 בלילה . אין תשלום שעות נוספות ולא כלום. חברת בטחון הצפוןיודעת את חוקי העבודה ואת הזכויות של העובדים אבל הם שמים על זה פס. אני לא מתכוון לוותר להם אני אלחם בהם בבה"ד לעבודה. לא אנסה ולא ארצה שום נסיון פשרה. אני רוצה את כל מה שמגיע לי עד השקל האחרון. שכן החוצפה היא שהמעסיק אומר לך "אם אתה לא בא מחר לעבודה אל תבוא בכלל תחזיר את הציוד אתה לא עובד פה יותר" איומים לבטל את הצ"'ק של המשכורת ועוד מילים מסביב.. אני רוצה שתדעו פה אחדשחברת בטחון הצפון מנצלת את העובדים ביודעין ללא כל חוצפה ולא אכפת להם כלום אבל אני מאמין בתביעתי זו שאני הולך להגיש נגדם. על הניצול העובדה שהם גזלו ממני שעות נוספות וימי מחלה וכל מה שמגיע לי לא קיבלתי. ופוטרתי ללא כל סיבה. רק בגלל שהיתי חולה ולא יכולתי להגיע לעבודה. לפני שאתם פונים לחברה הזאת תשימו לב טוב טוב. אל תפחדו בגלל שאתם חותמים על חוזה. זה רק "להגן" על המעסיק. החוזה לא שווה כלום. אתם חייבים לקבל את מלוא הזכויות שמגיע לכם ע"פ חוק. מאחל לכולם יום טוב וסופ"ש מקסים. אני יעדכן אותכם מה נסגר בהמשך. אחלה יום לכולם.

לכל מאבטחי הטיולים שמתלוננים כאן.

את כל הדברים שאתם כותבים פה כתבו גם בקומונה של רועי גבאי, זה שמנסה לפתות עוד פראיירים להכנס לתחום. כמו כן הזהירו את מכריכם, והגיבו על ההודעות בהן אותו גבאי מחפש עובדים חדשים לחברה שלו.

כנס בהם!

ובאותה הזדמנות, אם זכרוני אינו מטעני "בטחון הצפון" ו"המרכז לרפואת חרום" מאבטחים את טיולי הנוער העובד. האם יצא לך לאבטח תנועה זו? אני שואל מפני שלפני כשנה וחצי, לקראת 1 במאי, התנועה שלחה את חניכיה לחלק זכותונים למאבטחים בקניונים. זה שבאותו זמן הם עצמם העסיקו, כנראה, מאבטחים בתנאי עבדות לא הטריד אותם במיוחד.

אחי אני עבדתי בחברה 10 חודש לערך..

ואכן אני עבדתי עם תנועת הנוער העובד והלומד הרבה פעמים. (בתנאי עבדות) מסלולים של יממה שלמה. מהבוקר עד הלילה.תנאי שטח ועוד שאני חולה מת עבדתי. לאף אחד לא אכפת מהעובדים שם. צוחקים לנו בפנים ושיא החוצפה שמנתקים טלפונים בפנים תמיד. אני מכיר את צורת "העבודה" של החברה הזאת. ומכיר את כל הטריקים שהם עושים עלינו. אחי היתי חולה 7 ימים בבית שילמו לי רק יום אחד. חושבים שאני פראייר. עכשיו אני בבית ללא עבודה חודש וחצי בגלל בטחון הצפון שעושים צחווק ממני. שלא לדבר על מי שמנהל את החברה הזאת וחושב שהוא אלוהים שיכול לעשות מה שבא להם.. אבל יהיה בסדר התביעה שאני אכניס להם נראה איך הם יגיבו לזה... רק מי שעובד שם יודע כמה שבטחון הצפון צוחקת עליהם בעינים... אני אמשיך לעדכן אותכם במה שקורה בהמשך... המשך ערב טוב לכולם

מוטי 6691

New member
מאחל לך בהצלחה בתביעה

ושתצליח לעבוד במקום עבודה שתוכל להתפרנס בכבוד. אנשים קוראים סמויים או שמשתתפים קבועים בפורום עשו טובה על תתקרבו לענף הזה, זה פשוט חבורות של פושעים שפועלות ברשיון ממשלות ישראל המתחלפות כבר הרבה שנים. על תעמדו בתור לקבל עבודה אצלם, על תתפתו למודעות בעיתונים החוזרות על עצמן מידי שבוע [ושממומנות על ידי השומרים שגונבים מהם כסף] הכל שקרים וכזב . מה שאני עברתי בשנת 1997 אתה לצערי עובר ב-2007 וכלום לא השתנה

מוטי גם בעבר עבדתי בשמירה והכל נשאר רגיל.

שום דבר לא ישתנה מאז ועד היום. הכל נשאר אותו ליכלוך. אני קורא לכולם לא לעבוד אצל אותם רמאים אלו שמנצלים אותכם בעינים. שלא לדבר על חברת בטחון הצפון ועוד כמה חברות "נחמדים" . שעושים ים כסף ע"ח הגב והזמן שלכם. אני למדתי את הלקח על בשרי במשך כמה שנים מה זה חברות שמירה. בטחון הצפון ליווי וטיולים נוכלים גנבים שקרנים ויחס על הפנים ויש עוד חברות כמוהם אני הולך ללמוד מקצוע הולך ללמוד חצי שנה טובה אולי יותר. מאשר להיות עבד לעבריינים שמנהלים חברות שמירה. נמאס מכל הגזל המרמה הצחוק בעינים. שכל חודש חסר לך כסף בתשלום וכל פנייה שלי אליהם אומרים "אנו נבדוק" ימי מחלה שלא שולמו לי ועוד דברים מסביב. אני הולך לקרוע להם את הצורה בבה"ד לעבודה בתביעה חזקה. לרשום פרט לפרט. שידעו באמת עד כמה אנשים יכולים להיות מוגי לב ורשעים. מאחל בוקר טוב לכולם.

למעלה