מנהלת אתר - פורום מוקי די.
אז כן כן! אחריי זמן רב , הגיע הזמן לפתוח לפורום שלנו אתר. אז זה לא יהיה "תפוז" אבל זה בהחלט יהיה אתר על הפורום שלנו והוא יהיה שווה! איך זה
הולך
: אני זקוק להתחלה למנהל \ ת אשר יעמדו לצידי בניהול האתר. מה שאומר: קבלת סיסמא ושם מישתמש אל המערכת, אפשרות עריכה כמובן, הכנסת תמונות, כתבות, מלל, מאמרים, קישורים - או בקיצור כל מה שאתר זקוק לו! האתר יתחיל לאט לאט, יפורסם, ייקבל שם מקוצר ועוד. עם ההמשך נמנה עוד עוזרים, שהם לא בהרכח יהיו מנהלים אבל יהיו חלק מן הצוות! אני יכול להגיד לכם מדעתי הרישמית, שמכל ה 5 אתרים רציניים שבניתי בחיים שלי, המון המון אבל המון--- אנשים ניכנסו! עם קצת כוח רצון הכל יהיה בסדר. המנהל:
זה אולי יישמע לכם מפגר, אבל ככה זה חייב להיות כיוון שמדברים כאן לא על אתר של "אתר משחקים\ניסיו". גולש \ ת אשר יירצו לנהל איתי את האתר (ממלכה), יתבקשו לישלוח לי או למייל או במסר אישי את הדברים הבאים: * מה הוא היה עושה בתור מנהל לאתר! * כמה זמן ישקיע - מוכן להשקיע מזמנו (לשים לב: לא 24 שע' עליו! ממש זה
לא
דורש המון זמן). * האם הוא במטרה שהאתר יצליח? * באם האתר ייתפתח ויפתחו שירותים חדשים, האם יהיה מוכן לעבור מתפקיד המנהל לתפקיד המנהל של אותה קטגורייה או להיפך, לקבל עוד אנשים אשר ייעזרו בחלק?!! * האם אתה במטרה של "להיות יום ולעזוב" כלומר - להיות בצוות האתר שבוע ואז לראות שרק בהתחלה לא הלך ממש טוב אז ישר לעזוב?? ** האם אתם ביכלל מעוניינים לפתוח את האתר שכולל הפורום של מוקי + שרותים נוספים שייתווספו בעתיד ולא רק בכדיי לקבל תפקיד ניהולי! |יש להיתייחס לסעיף זה ברצינות| *** אם יש לכם משהו להוסיף, הערה או כל דבר אני אשמח לשמוע - ורצוי שכך! אני אבחר את המומעד\ת הטוב\ה ביותר! שוב - אני לא מבטיח כלום, אני רק יכול להבטיח שיהיה ממש טוב. אני עדיין ל מעלה את כתובתו, אבל במאוחר אעלה. כול מי שמועניין אני מדגיש: אני לא הולך לדון על זה באי סי קיו או סנג'ר! יש למלות את הסעיפים כפי שהם + באם יש משהו שברצונכם אתם להוסיף, ולשלוח לתיבת המייל שלי - רצוי, או במסר אישי. אני אחכה לתגובות מיכם, בן
אז כן כן! אחריי זמן רב , הגיע הזמן לפתוח לפורום שלנו אתר. אז זה לא יהיה "תפוז" אבל זה בהחלט יהיה אתר על הפורום שלנו והוא יהיה שווה! איך זה