מנהלת \גולשים בפורום הלוווווווווווווווווווווו איפה כולם
C Cגלית New member 7/11/07 #6 גמני פה, לקצת../images/Emo13.gif הרגע חזרתי מת"א, עייפה ומפוהקת. שיהיה לכולנו לילה מלא חלומות מענגים.
גמני פה, לקצת../images/Emo13.gif הרגע חזרתי מת"א, עייפה ומפוהקת. שיהיה לכולנו לילה מלא חלומות מענגים.
B bemylady New member 7/11/07 #7 אני כאן... חייב לציין שלראשונה בחיי היא עשתה אותי עם אביזר שהומלץ עליו כאן.חיוך מטופש על פני וקצת כאב זכר לחוויה.אבל הכיף,הו הכיף.איפה הייתי כל השנים האלה?!
אני כאן... חייב לציין שלראשונה בחיי היא עשתה אותי עם אביזר שהומלץ עליו כאן.חיוך מטופש על פני וקצת כאב זכר לחוויה.אבל הכיף,הו הכיף.איפה הייתי כל השנים האלה?!
ב בחורית שובבית New member 7/11/07 #10 אז מממ בכל זאת יש כאן חיים בשעות כאלה מה אתה עושה פה בכלל?? כאילו בשעות כאלה... כאילו מה.. כאילו... למה... אתה.. לא.. ישן?! (למשל)
אז מממ בכל זאת יש כאן חיים בשעות כאלה מה אתה עושה פה בכלל?? כאילו בשעות כאלה... כאילו מה.. כאילו... למה... אתה.. לא.. ישן?! (למשל)
ב בחורית שובבית New member 7/11/07 #12 רבותא/רבותה? רבותע!!!! חחח שטויים עוד מעט זה נגמר... אבל עדיין לא ענית לי למה אתה עוד ער בשעות לא שעות...
רבותא/רבותה? רבותע!!!! חחח שטויים עוד מעט זה נגמר... אבל עדיין לא ענית לי למה אתה עוד ער בשעות לא שעות...