מנהלת הפורום שלכם התראיינה בערוץ 1 ראיתי רק כמה דקות מהסוף אבל... אישית לא חידש לי הרבה
B BellA עלמה New member 15/12/07 #1 מנהלת הפורום שלכם התראיינה בערוץ 1 ראיתי רק כמה דקות מהסוף אבל... אישית לא חידש לי הרבה
P perrinat New member 15/12/07 #2 ../images/Emo93.gifפספסתי../images/Emo122.gif רציתי לראות... נימרוד, סדר לנו לינק לצפיה או משהו
ד דבורית שרגל New member 17/12/07 #5 ../images/Emo6.gifאה! זאת הטעות שלך! כי התוכנית נמשכה שעה שלמה. אז יכול להיות שלא חידשתי לך הרבה, אבל לצופי ערוץ 1 חידשתי גם חידשתי. אני מקווה לפחות
../images/Emo6.gifאה! זאת הטעות שלך! כי התוכנית נמשכה שעה שלמה. אז יכול להיות שלא חידשתי לך הרבה, אבל לצופי ערוץ 1 חידשתי גם חידשתי. אני מקווה לפחות
B BellA עלמה New member 17/12/07 #6 צודקת . צופי ערוץ 1 מהדור ההוא שעדיין משתמש ביונת דואר כדי להעביר מסרים וחושב שלהקת התרנגולים זה הכי IN . ניידים? אינטרננט? פחחחח הם עדיין בשלב הקדם פקס כן.. לי אישית. לא חידשת
צודקת . צופי ערוץ 1 מהדור ההוא שעדיין משתמש ביונת דואר כדי להעביר מסרים וחושב שלהקת התרנגולים זה הכי IN . ניידים? אינטרננט? פחחחח הם עדיין בשלב הקדם פקס כן.. לי אישית. לא חידשת