מנהלת הפורום.

Intere

New member
מנהלת הפורום.

כל הכבוד על היוזמה להעביר את הנושא שלי לטופיק העמוס של השאלות, אני גם בטוח שאני אקבל תשובה.. האם לא שמת לב ש80% מהפוסט לא מקבל תשובות כי לאף אחד לא אכפת מהפוסט הזה? האם היה לך כ"כ קשה להשאיר את ההודעה כפי שהיא עד שמישהו יענה לי ואז להעביר? לצומת לבך.

תבין משהו..

מנהלת הפורום היא בן אדם, בדיוק כמוך וכמוני, וההשקעה שהיא לקחה על עצמה לנהל בהתנדבות את הפורום הזה, ולתרום לך ולי מזמנה (שלא פחות חשוב משלי ושלך), ראויה להערכה. נכון שלפעמים קורה איזה פקשוש (כמו שהתחלתי, היא בן אדם לא מלאך), אבל לא צריך להעלב מזה בצורה כזו. לכולנו הבעיה שציינת קוראת מידי פעם (ואני אגלה לך שגם אני זועם לפעמים על מנהלי פורום זיהוי שירים), אבל אני יודע, שכל המנהלים הם בני אדם, ומצד שני תמיד אתה מוזמן ויכול לשלוח את שאלותיך שוב ושוב. כמדומני שאת השאלה שלך שאלת היום, ככה שגם ככה היית צריך להמתין עד שמישהו שידע את התשובה שלך יגיב לשאלתך. סליחה על הטפת המוסר, ומקווה שתמצא תשובה וגם שלא נפגת אליאור.

Another Girl

New member
צר לי על עוגמת הנפש

אבל כאמור,מלבד לעזור ולהעביר דיונים בצורה כיפית אחת המטרות והתפקידים שלי כאן היא לשמור על הפורום נקי ולא מבולגן. אם לכל מי שיש שאלה קטנה באשר היא ייפתח שרשור חדש, כל הנושאים האחרים בהם אנחנו דנים כאן פשוט ייעלמו להם, וייקרה להם את אותו הדבר שאתה טוען שקרה לך- לא ייקבלו יחס,וחבל. לכן משורשרות כל השאלות הקטנות שלא נוגעות לכלל חברי הפורום לשרשור "רק שאלה קטנה"-שזה מטרתו. כפי שאליאור אמר הפוסט שלך מהיום,וזה לא פורום שפעיל 24 שעות ביממה. כמו כן הרשה לי לחלוק על ההערה שלך ש"80% מהפוסטים לא זוכים לתשובות"- זה פשוט לא נכון. רוב הפוסטים בהחלט זוכים לתשובות,לפחות ממי שיודע ומסוגל. אני אפתח בשעות הקרובות שרשור "רק שאלה קטנה" ואשים את שאלתך שם ראשונה. מרוצה?

למעלה