מנהלת השיווק מתפטרת\רוצה קידום\בוס בעייתי|חבו

ronenr123456

New member
מנהלת השיווק מתפטרת\רוצה קידום\בוס בעייתי|חבו

לשימחתי סוף סוף מנהלת השיווק אצלנו הדורסנית הקשקשנית הלקקנית שעושה רוח כמו מטוס קרב אבל לא עושה כלום עוזבת יש!!!!! אבל כאן יש בעיה חדשה והיא בתפקידי אני עוזר שיווק זה שמתעסק בכל העבודה השחורה טלמרקטינג\תיאומים\שליחויות\וקצת שיווק אני מרגיש שמגיע לי תפקיד הרבה הרבה יותר מעניין והוא מנהל השיווק אצלנו העניין שהבוס הקמצן\וחסר הפירגון לא טרח אפילו לפנות אליי ולהציע את התפקיד אלה ביקש שנפנה אנשים מבחוץ לתפקיד הזה. אשתי הציעה לי רעיון פנה אליו והגש מעומדות גם ככה אתה מתוסכל מהתפקיד שלך\אני אעשה את זה מחר כי אין לי מה להפסיד אבל מה אם יתחמק שוב\כפי שמתחמק מלתת שיפור בשכר אחרי שנה\שלא רוצה להשקיע 100 שקל בתיקון המחשב שרועש אצלי.גם ככה אני בודק כל המן אופציות טובות יותר ומחכה להצעה טובה יותר וחוץ מזה שמעתי שהוא מתכוון להביא בחורה בשכר אפסי לחודש ימים ואני חושש שהוא מתכוון לעשות לי אמבוש ובבוא העת להחליף אותה בי כי היא כביכול יותר זולה ממני ואולי גם רוצה להלחיץ אותי ממנה. אז מה עושים?מה לא מגיע לי תפקיד טוב יותר? אשמח לסיוע דחוף ממכם!!!!!!

תנסה

להגיד מועמדות. תראה מה תהיה תשובת המנהל. אני חייבת להגיד. שמתוך קריאה של מה שרשמת, הרושם הוא שלא טוב לך שם בכלל. למה שלא תתרכז בחיפושייך אחר מקום חדש?

ronenr123456

New member
מנהלת שיווק עוזבת\חוסר רצון בקידום העובד|שקדי

זהו עוד חודש וקצת עוזבת מנהלת השיווק להודו. חשבתי לתומי שלאור זה כמה שהבוס יודע שאני עושה עבודה מצויינת וטובה הוא יגש אליי ויציע לי את התפקיד. וובכן ממש לא הוא החל לראיין מעומדים ועדיין עושה זאת,ומשניגשתי אליו והצעתי עצמי לתפקיד התייחס אליי בזלזול והלן הפנינים הטיפשים שלו עימי בשיחה "איך אתה עם אנשים" "אתה מסוגל לתקשר עם מנהלי שיווק" "טוב שלח לי למייל מכתב למה אתה מתאים לתפקיד" במקום להעריך את העובדה שיש לו עובד מצויין בעבודה הוא מראיין אחרים,דבר כזה לא ראיתי פשוט גועל. ואגב אני יושב בחדר עם מחשב רועש ושכר ששנה לא טרחו לשפר לי,אגב לפני 3 חודשים כשדיברנו על זה אמר "אשמח להפגש עימך אבל לא מבטיח כלום".חוץ מזה הוא גם מתכנן להביא למשרד בחור\ה למכירות טלפוניות חלק קטן מתפקידי כאשר היעד הוא אדם לחודש חודשיים וחוץ מזה אני אמור לעבוד על 3 פרוייקטים במקביל וכאן נשאלת השאלה: 1.נכון אני לא מרוצה ומחפש מקום אחר,אבל מה לעשות כרגע,איך לבלוע את הצפרדע-מנהל שיווק חדש? 2.האם לחשוש שעובד נוסף זמני יכול לאיים עלי? 3.במידה והפרוייקטים החדשים לא יצליחו יותר מידי,איך להתכונן לאיום בפיטורין? אשמח לסיוע,רעיונות,וטיפים ממכם.

ronenr123456

New member
בוס קמצן תחמן שלא מעריך../images/Emo152.gif

יש לנו בעבודה בוס קמצן\חסכן על כל שקל בצורה חולנית והכי הכי גרוע שמסרב לעלות לי את השכר למרות שאני כבר מעל שנה. אז בוודאי תגידו למה אתה במקום כזה עם שכר ללא שינוי\מחשברועש\בוס קמצן ולא מעריך מסיבה אחת אין לי עדיין הצעה טובה יותר הצעה של מ 7000 נטו ומעלה בתפקיד טוב יותר ושלום ולא להתראות אני כמובן בודק בזהירות אופציות אחרות ואני לוקח בחשבון שהבכיין מתי שהוא ישקול להעיף אותי אבל אז לפחות אזכה לפיצויים שמגיעים לי מה הייתם עושים במצב כזה?

ronenr123456

New member
לאכול לבד במטבח\חוסר קידום../images/Emo66.gif

האם קרה לכם במקום העבודה שלכם או כזה שעבדתם בו שבהפסקה יישבתם לבד לאכול?או שאפילו שהרגשתם שהאחרים משתדלים לא להיות באזור באמתלות שונות? לי זה קורה בעבודה כמעט מידי יום למעט מקרים חריגים ולא שרבתי עם כולם נכון המטבח צפוף אבל יכלו להיות בני אדם ולהציע לי מהנימוס להצטרף ואחר כך חלק מהם טוענים שאני לא חברותי או תוקפני או מדוע אני מרוחק,רגע רגע מה אתם מצפים שאני אהיה אניגמה וכשייתחשק להם תדרשו שאתקרב? ועוד דבר עד לאחרונה מילאתי תפקיד של ע.מנהלת שיווק בחורה עצלנית שמתקשרת למשרד לשאול מתי מגיע הבוס,לפעמים מגיעה ב 10-11 והבוס במקום פעם אחת פשוט לתת לה בראש ולזרוק אותה הבייתה מגבה אותה,בחורה שמדברת לעמיתים לעבודה כאילו היא הבוסית שלהם ולא פעם זה גרר צעקות ומריבות עימה אז סוף סוף היא עוזבת עוד 25 יום מהיום!!!! אז שמעתי שהמנכ"ל מחפש מנהל שיווק במקום להציע לי מהנימוס את התפקיד לאור העובדה שאני מכיר את כל נהלי החברה\מבצעים\פרוייקטים בשותף בחר לזלזל בי ולפרסם מודעת דרושים וכשאפילו הצעתי עצמי לתפקיד התייחס אלי בזלזול מעליב כאילו אני פעם ראשונה שם. אז יש כאלה שיגידו תעזוב מה לא מגיע לך קידום?שלא לדבר שעל שכר או מחשב רועש או מתחמק באלגנטיות כל פעם ואין ספק שיכולה להגיע מנהלת שיווק יותר שחצנית שתנסה להפעיל כוח,ומצד שני אני בודק הצעות עבודה אחרות כל הזמן אז לדעתכם מה עליי לעשות כרגע? האם לעשות משהו אחרת? אשמח לסיוע ממכם!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה