מנהלת וחבריי פורום יקרים

yossi7777

New member
מנהלת וחבריי פורום יקרים

שמי הוא יוסי , ואמי חולת לופוס. התמודדות בבית עם המחלה טובה ואף לוקחים זאת בהומור רב. גורמים מסוימים נותנים לנו מכשול אך בכל דרך ישנם אבנים שבקלות אפשר לסלק מהדרך . חלק מהאבנים היותר קשות לסילוק הוא לא אחר מוסד הביטוח הלאומי . הייתי מעוניין לשאול האם כחולה לופוס ביטוח לאומי "המכובד " מכיר במחלה כנכות לשמע וכל היוצא בזה . מטרתי היא אחת , היות ואמי מבוטחת בא.כ.ע. ( אובדן כושר עבודה ) והיות ואמי מרגישה תשושה עקב המחלה והיא מעוניינת לצאת לא.כ.ע האם במקביל ביטוח הלאומי יכול להכיר בה כנכה . מיידע זה חשוב לי עד מאוד . במידע וניתן לעשות כן אודה מראש על נכונתכם לעזור וכי באלו דרכים לנקוט על מנת לבצע את האמור . דבר נוסף לי אליכם . היום ואני חבר בעמותה ארגון הלופוס הישראלי ברצוני לבכך את הגב' כוכי רוזנבאום על פועלה כל הכבוד . חברה שווה מאוד להצטרף בעלות ממש מינימלית התמורה היא רבה עד מאוד שוב תודה כוכי תודה על הכול .

מבינה ללבך וללב אימך

גם אני בת של חולת לופוס. אמי חולה קרוב ל 20 שנה ועם ביטוח לאומי יש לה "רומן" לא קטן. אני לא יודעת מה מצבה הפיסי של אימך ואיך הלופוס בא לידי ביוטי אצלה אבל אצל אמי המחלה הולכת ומדרדרת והיא קיבלה אחוזי נכות שהולכים ומתעדכנים עם השנים בעכבות החולות הרעות שהלופוס מביא על גופה חדשות לבקרים ולא בגלל ההבחנה של לופוס כמחלה בפני עצמה (אני כוונה לא מפרטת מה מצבה הגופני כדי לא להלחיץ) שבת שלום.

yossi7777

New member
קיבלתי את תגובתך

מיצי..... שלום רב . קיבלתי את תגובתך ובו את בעצם מקימה איתי סולידריות משהו . כוונתי היא : האם את יכולה לתת לי טיפים שימושיים הכיצד להתנהג עם אותם גורמים אני מציע להקים מן צעדה או הפגנה משהו כנגד המוסד המאיים עלינו ולהוציא זאת כחקיקה על הכרה בלופוס כנכות לכל עניין ודבר

למעלה