מנהלת חדשה, היכרות מחודשת

מרי לי

New member
מנהלת חדשה, היכרות מחודשת

מאחר ואני לא מכירה פה אף אחד ואני מניחה שגם לא מכירים אותי כ"כ טוב אני אספר על עצמי טיפונת ואתם כמובן מוזמנים לספר לי על עצמכם, כמה זמן אתם גולשים בפורום, מה הכיוון המוזיקאלי שלכם, כלומר, זמרים, נגנים (ועל מה אתם מנגנים) מלחינים, משוררים, צופים, מנצחים, בוני כלים, נסחפתי קצת... וממתי באמת אתם רואים את עצמיכם כמוזיקאים, כלומר מתי "נדלקתם" והבנתם שזה שלכם (תבינו את המשפט הזה איך שתרצו). ועוד פרט קטן חגגתי יום הולדת 22 ממש אתמול, אתמול האמת לא היתה לי שנייה לחגוג אבל היום סוף סוף התארגנתי אני וכמה חברות ועשינו מסיבה קטנה (לפני המסיבה הגדולה מחר) וקיבלתי מתנה את PANDORA'S BOX של אירוסמית' כמה זמן רציתי לקנות את זה וכל פעם הייתי קונה משהו אחר ולא היה נשאר לי כסף והייתי דוחה את זה אז עכשיו החדשתי טוב, חפרתי.... שרשרו נא את קורות חייכם

מרי לי

New member
אני......./images/Emo136.gif

אז ככה: אני מריה, בת 22 ממש מאתמול, מירושלים כידוע לכם כבר, אני לומדת סאונד והפקה ההורים שלי מוזיקאים (אבא כנר ואמא פסנתרנית ומורה לתיאורית המוזיקה לשעבר) הגעתי לזה כי אני זמרת מגיל 3 (מאז שאני זוכרת את עצמי) ובחיים שלי לא אהבתי את ההפקות שעשו לי ולחברים שלי, אז פשוט אמרתי שאני חייבת להפיק את הכל בעצמי אבל אוי, אני גרועה בקיובייס ואין לי מושג בסאונד..... אז הבנתי שאין מנוס מללמוד את זה כמו שצריך והלכתי ללמוד במכללת BPM בחיפה מכללה מעולה ומומלצת מאוד ד"א. מנגנת ברמה לא משהו בכלל על פסנתר, גיטרה,(עצבים...) עכשיו אני מתחילה לקחת את זה ברצינות וללמוד כמו שצריך... כותבת, מלחינה... עכשיו התחלתי ללמוד אופרה כי שיעמם לי ורציתי ללמוד את זה סוף סוף כמו שצריך.. ההשראות הראשוניות שלי הן סלין דיון מאריה קרי וכריסטינה אגילרה ודומיהן הדיוות, לפחות בשירה, אלבומי הרוק הראשונים שקניתי היו NINE LIVES של אירוסמית' (קניתי את זה יחד עם האלבום של הספייס גירלז נדמה לי בגיל 12
) כמובן שהזדעזעתי עד עמקי נשמתי והתאהבתי, והיום אני מטורפת עליהם (לא על הספייס גירלז.....לא להזכיר את זה יותר!!!!!) שרתי בלהקת שירה וריקוד 6 שנים, המורה שם הייתה ונשארה אמא שנייה בשבילי, ואחרי שנתתי שם הכל הבנתי שאני לא יכולה בלי לשיר, ושם גם טעמתי לראשונה מהפקה ועבודה עם "מוזיקאים" וגם "לא מוזיקאים" אחרים. בלהקה שרנו ב7 שפות ויצא לי להכיר מוזיקה שלא היה יוצא לי להכיר אחרת כמו מוזיקה גרוזינית למשל שהיא מדהימה ביופייה, מוזיקה קלאסית, שירי יידיש שלא חשבתי שאני אוהב בחיים, ועוד.. בזכות סלין דיון יצא לי להכיר גם מוזיקה צרפתית, התאהבתי בפופ הצרפתי ואומנות מחזות הזמר הצרפתים והקנדים והיום אני מנהלת את הפורום (שכולכם מוזמנים אליו כמובן) אני גם מאוהבת במוזיקת הגוספל אחת ההשראות הכי גדולות שלי משם הם TAKE6 שישייה שחורה ששרה גוספל ומוזיקה נוצרית בכלל.. זה נראה לי הכל..... YOUR TURN NOW

CrazyDude2

New member
עונה..ומזל טוב דרך אגב! ../images/Emo65.gif

אוקיי אז ככה: אני עמי, אני בן 18 וחצי מהוד השרון.. אני גולש בפורום מאז יולי האחרון לערך.אני גיטריסט כבר 5 שנים ואני גיטריסט בלהקה שלי - 'חנות פתוחה' .. הלהקה קיימת כבר כמעט שנ הוהופענו במלא מקומות.. כרגע אנחנו קצת מושבתים בגלל הצבא וכל זה, אבל אל דאגה - עוד ישמעו מאיתנו חחח... (חומרים שלנו אפשר לשמוע ב http://mp3music.co.il/music/hanutptuha) .. במקור אני בכלל קלידן. אבא שלי מורה לקלידים אז ככה שזה מונחל אצלי כבר מגיל 5-6 אבל מעולם לא עשיתי עם זה כלום עד מלפני כמה שנים.. פה ושם גם יוצא לי להלחין שירים ... בלהקה והכל.... עוד כיוונים מוסיקאליים - לאט לאט אני קונה עוד ועוד ציוד עד להשלמת האולפן הביתי שלי. אני מתעסק הרבה עם הקלטות ואולפנים ובניית מוסיקה.. (עבדתי גם פעם באולפן מקצועי בתור גיטריסט אולפנים - כן כן, הוא שילם לי על זה שאני אבוא ואקליט אצלו כמה סקיצות לשירים שלו [בעל האולפן הוא זמר]) אם יש עוד שאלות..אשמח לענות... ושמתי גם תמונה ..
ROCK ON! מתוך הופעה של הלהקה שלי בבארבי.. (אני השמאלי) ניתן להבחין גם בגיטרה שלי (כמובן-פנדר סטראט אמריקאית) במגבר (פנדר FM 212R מאה וואט) ובאקוסטית שלי שמונחת לה שם .... (RIVERA מוגברת..קניתי אותה ממש מזמןן..)

מזל טוב על הניהול ועל היומולדת!

אני בפורום כמה זמן, אבל לא כותב פה יותר מדי זמן.. אני גיטריסט, שנה רביעית התחלתי לא מזמן, חלק יקר וגדול מאוד ממני. אני גם מלחין בשביל הלהקה שלנו בין השאר.. מתי ממש נדלקתי על זה? פפף, קשה לדעת, בהתחלה נורא התלבטתי בין גיטרה לתופים, ואני עדיין חושב שתופים יכל להיות גם ממש מגניב ללמוד.. אבל אני אוהב נורא את הנגינה על הגיטרה ולא הייתי מוותר על זה..

מרי לי

New member
ה"מתי נדלקת" זה לא על גיטרה או

תופים זה המוזיקה עצמה עוד יותר מגניב לנגן על כמה כלים יחד (אבל רק אם זה אפשרי) היה נחמד מאוד לדעת תודה רבה

itoosh2

New member
שלום לך... ומזל טוב...

אני איתוש בן 15 מרעננה... אני מנגן על גיטרה ותופים וגם למדתי פסנתר פעם... אני כותב ומלחין... ובשנה האחרונה התחלתי גם לשיר... אני בסוף ח' התחלתי להתעניין במוזיקה ואומניות בכלל ועברתי לישיבה לאומניות... הלכתי למגמת מוזיקה שם, אבל זה ממש לא היה על רמה... כרגע אני בביצפר תיכון רגיל (לא דתי) בכיתת מחוננים ובמוזיקה אני מתפתח לבד.. (הייתה לי להקה שהופענו פעם אחת ברעננה ואני כרגע בשלבים של הרכב חדש עם המתופף הישן) עוד משהו שבא לך לדעת?

מרי לי

New member
וואו כל הכבוד לך ../images/Emo2.gif

כן... מגמת מוזיקה זה לא מקום למוזיקאים..... לפחות לא על רמה..... אם תרגיש בעתיד שאתה מוגבל מבחינת חוסר ידע במשהו תמיד תוכל ללכת וללמוד את זה במכללה מקצועית למוזיקה או בקולג' בחו"ל.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifאשתדל לקצר;]

אני יעל, בת 15 מיישוב קטן במרכז הארץ. האהבה הגדולה שלי למוזיקה התחילה בשלהי כיתה ח', שבה נעשה המעבר החד מ-לא לשמוע מוזיקה כמעט, ל-לשמיעת מוזיקה 24 שעות ביממה. זה התחיל מלהקות פאנק רוק מגניבות וחדשות כמו סימל פלאן, גוד שארלוט וגו גו דולז, והתפתח עם הזמן לרוק קלאסי ואיכותי. היום אני מאזינה גאה ללהקות כמו לד זפלין, פינק פלויד, הדלתות, המי, ושל אמנים כמו ג'ף באקלי, כריס קורנל, ג'ניס ג'ופלין, בוב דילן ועוד המון. גיטרה התחלתי ללמוד בדיוק לפני שנה, בדצמבר, בכיתה ט'. רציתי גיטרה רק בגלל האהבה העצומה שלי לרוק, ובנומבר השנה, קניתי את החשמלית הראשונה שלי. וזהו. היום אני כאן, כותבת שירים, מלחינה, ומנגנת כמה שיותר. (בקרוב גם מקווה ללמוד פסנתר, אבל זה רק במידה וסבא וסבתא כבר יעבירו לנו אותו
) עוד משהו שאת רוצה לדעת? D:

מרי לי

New member
מעניין ../images/Emo9.gif

אני נורא רציתי לנגן על גיטרה חשמלית, עד שקנו לי אותה ומאז מאוד רציתי לנגן על באס.... את זה עוד לא מימשתי.... אבל עוד מעט.... ואת בכלל לא חייבת לקצר, אני כתבתי מגילה שלמה שם למעלה

למעלה